Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gehele dakconstructie vervangen en verhogen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gehele dakconstructie vervangen en verhogen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gehele dakconstructie vervangen en verhogen

Groendak plaatsen

Ik heb interesse in een sedumdak voor op het dak van onze aanbouw. Daarnaast wil ik graag sedum laten plaatsen op een losstaand tuinhuis naast ons huis. Mijn buren willen tegelijkertijd ook sedum op hun aanbouw laten plaatsen. We hebben onderling afgesproken dat ik de offerte aanvraag voor de gehele klus en dat we het werk in één x willen laten uitvoeren. Het gaat om deze afmetingen (afgerond): 1. Dak van onze aanbouw = 50 m2. De dakconstructie is grotendeels van beton en deels (14 m2) van hout (carport). 2. Dak van ons tuinhuis = 31,5 m2. Dit dak is van hout. 3. Dak van de aanbouw van onze buren = 47 m2, Dit dak is deels van beton en deels van hout (garagedak 20 m2 en carport 15,2 m22). Ik ontvang graag een gespecificeerde offerte voor de totale klus, met uitsplitsing van het werk voor beide aanbouwen en het tuinhuis. Ons huis is nieuwbouw en wordt half juli opgeleverd. Er ligt geen grind op het platte dak, omdat wij alvast rekening hebben gehouden met de plaatsing van sedum na de oplevering. Het huis van onze buren is intussen bewoond en heeft wel grind op het platte dak. Dat grind kan worden gebruikt voor de randen rond het sedumdak op alle daken (dus bij ons en bij onze buren). Er hoeft dus geen grind te worden aangeschaft. Het overtollige grind kan worden afgevoerd. We willen de klus graag eind augustus of begin september laten uitvoeren, als dat mogelijk is in jullie planning.

Gehele dakconstructie vervangen en verhogen

Wij willen het bestaande zadeldak van een 100 jaar oud huis laten vervangen, horizontaal oppervlak 4,7 x 8 meter. Omdat de huidige verdieping erg laag is, willen we de nok van 5,3 meter naar 6 meter hoog brengen en dakkapellen aan beide kanten, over (vrijwel) de gehele lengte aanbrengen, zie ook schetsen/tekeningen in bijlage. Constructietekeningen/berekeningen moeten nog worden uitgewerkt (door u indien mogelijk, anders zullen wij zelf een architect/constructeur inschakelen). Verschillende opties (bijv. dakbedekking/isolatie/gevelbekleding) moeten nog besproken worden. We denken nu aan stalen platen met dakpan profiel om gewicht te besparen. Dak wind/waterdicht opleveren svp. Al het afwerken zullen we zelf uitvoeren. Vergunningaanvraag is gestart. Uitvoering gewenst in 2019.

Geheel zadeldakconstructie vervangen

Het gaat om het vernieuwen van de gehele dakconstructie van een 100 jaar oud huis. Het betreft een zadeldak met Tuile de Nord pannen met een totaal oppervlak van ongeveer 90 m2. Misschien kunnen de pannen hergebruikt worden. Bij de dak renovatie zouden ook de nok (9 meter) / spanten / gordingen vervangen moeten worden en het gehele dak geïsoleerd worden. Ook moeten er 2 dakkapellen van 4 meter geplaatst worden.

Nieuw puntdak maken

We willen graag onze dakpannen laten vervangen. Het gaat om een puntdak van 10 lang, het huis is 7 meter breed en de hoogte naar de punt is 6 meter. Er liggen nu rode pannen op van 19 bij 18 cm. Ik wil graag ook de gehele dakconstructie na laten kijken. Het is een oude woning.

Dakplaten compleet renoveren

Ik wil graag een nieuw dak. Het betreft een dak van ongeveer 250 m2. Het gaat om een schuin dak met dakpannen. Het gaat om een heel oud gebouw. Graag advies en eerst even komen kijken, wellicht dient de gehele dakconstructie vervangen te worden.

Compleet pannendak vervangen

Het betreft een dak van ongeveer 50 m2 dat een complete renovatie nodig heeft, inclusief dakconstructie. Ook graag dakkapel over de gehele breedte ongeveer 4.50 meter.

Gehele dakconstructie vervangen

Dit betreft een offerte aanvraag om de gehele dakconstructie te laten vervangen. De situatie is dusdanig dat de huidige dakkapel door het dak begint te zakken. Het gaat om een puntdak van ongeveer 120 m2. De voorkeur is er om de huidige dakpannen te laten hergebruiken.

Complete dakrenovatie

De gehele dakconstructie van ons huis moet vervangen worden. Het gaat om een pannendak van ongeveer 180 m2.

Dakconstructie oud huis moet aangepakt ...

Dakconstructie oud huis moet aangepakt worden: pannen eraf (zijn nog ok) pannenlatten vervangen losse riet verwijderen gehele kap behandelen tegen houtvernietigers sporenconstructie verstevigen waar nodig kantlijst vervangen repareren deklijsten eventueel plaatsen dakkapel loodaansluitingen 2 schoorstenen vervangen en voegen + waterafstotend behandelen pannen terug op het dak