Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gehele dak en dakgoot aanpakken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gehele dak en dakgoot aanpakken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gehele dak en dakgoot aanpakken

Platte dak garage vervangen

Beste, we willen een gehele nieuwe dak op onze garage van 20 vierkante meter. Deze moet geïsoleerd worden. De oude moet worden verwijderd (geheel verrot) en een nieuwe geplaatst worden. Kunt u een richtprijs geven wat de kosten hiervan zullen zijn? Ik snap dat het lastig is om zonder het zelf te hebben gezien een schatting te geven, maar deze indicatie helpt ons te zien of het in de buurt komt van ons budget, voordat we u langs laten komen. Ik hoor graag van u.

Dak verwijderen, nieuw dak realiseren en doortrekken

Het gaat om een renovatieproject, een oud schoolgebouw mag van de gemeente omgetoverd worden in woningen. Gebouw uit ongeveer 1930. Het dak is op dit moment niet over het gehele gebouw getrokken. Dit betekend dat het dak moet worden vernieuwd en doorgetrokken. Het totale oppervlakte van het dak zal 120 m2 worden, op dit moment zit er ongeveer 60 m2 aan dak. Dit stuk dak zal eerst moeten worden verwijderd en afgevoerd. Het is ook de bedoeling dat dit dak goed geisoleerd wordt. De hellingshoek is ongeveer 50 graden.

Polycarbonaat platen vervangen op een serre

Wij hebben aluminium serre met grondoppervlak van ongeveer 2,40m lang en 2,10m breed. Daarop is een hellend dak (19 graden) vanaf de gevel van het huis gemonteerd. Momenteel gedekt door 2 polycarbonaat platen, beide rustend op een aluminium middenbalk in de lengte. Deze platen zijn lek. Wij willen de dakplaten vervangen door b.v. Perlaplast 16mm opaal zonwerende platen. Exacte maten door aannemer aan de hand van huidige platen nameten. Tevens controle van de constructie van de gehele serre op tochtlekken en indien vastgesteld verhelpen daarvan.

Plat dak vernieuwen en eventueel zonnepanelen aanschaffen en plaatsen

Ik ben opzoek naar iemand die het dak klaar kan maken voor het plaatsen van zonnepanelen. Het gaat om ongeveer 60 m2, dak van de garage badkamer en slaapkamer. Er ligt nu een bitumen dak op met grind. Graag EPDM ervoor terug. De oude dakbedekking graag afvoeren. Het dak is makkelijk bereikbaar met een ladder. Graag zou ik willen weten wat het me zou kosten om 14 zonnepanelen op het dak te laten monteren. Ik zou ook graag willen weten wat het me zou kosten als ik de zonnepanelen ook laat aanschaffen, met het plaatsen en het gehele plaatje af te maken. In de meterkast heb ik speciaal voor de zonnepanelen een 3-fase aansluiting laten maken. De omvormer zou alleen nog in de garage moeten komen, het kabel moet door het dak en ook aangesloten worden in de meterkast. Misschien dat een aardlek nog nodig is, maar dat weet ik niet zeker.

Bitumen vervangen door kunststof dakpannen

Wij willen ons bitumen dak vervangen door nieuwe bitumen of door kunststoffen dakpannen. Het gaat om ongeveer 55 m2. Graag ontvangen we voor beide opties een prijsopgaaf. Daarnaast moet er over een oppervlakte van ongeveer 15 m2 een nieuwe laag Derbigum worden aangebracht. Tot slot willen we graag weten wat de meerprijs is, als we het gehele dak (ongeveer 70 m2) laten isoleren.

Dakrenovatie (vervangen pannen, latten en gordingen)

Wij willen graag een offerte ontvangen om het gehele dak te vervangen (dakpannen, spanten, etc.). Wij zitten nog in de orientatiefase, en zijn samen met de buren aan het bekijken waar wij allemaal rekening mee moeten houden. Dank!

Het vervangen van de gehele dakconstructie

Ik zoek een dakdekker of aannemer die mijn dak kan renoveren. Ons huis is ongeveer 17.5m diep en 6.7m breed, met hellend dak. Schatting 240m2 dakoppervlak. We zijn op zoek naar een nieuwe dakconstructie met isolatie, dakbedekking en regenwater afvoer. Een prijs voor traditionele bouw is een goed uitgangspunt, maar we zijn ook geïnteresseerd in moderne bouwmethoden, wellicht met paneelbouw of uitwendige isolatie. Qua uitstraling zoeken we iets dat goed past tussen de omliggende huizen met gewone dakpannen. Ook hebben we een dakkapel van 4m breed die we graag zouden willen vervangen.

Dak vernieuwen

Huidige situatie: Ik heb een hoekwoning met aan 1 kant buren. Momenteel ligt er PVC op het dak, wat nu lekt. Het huidige PVC dak is door gelegd naar de buren. De afwatering ligt op de grens met de buren. Gewenste situatie: In het midden van het dak ligt grind, waarbij de randen dus 'bloot' liggen. Ik schat dat mijn dak ongeveer 50 m2 is. Ik zou graag een groendak willen. Aangezien mijn huidige dak van PVC is, verwacht ik dat het gehele dak vervangen moet worden met EPDM?

Platte dak vernieuwen

Wij willen ons gehele platte (EPDM) dak laten vervangen, en dan met sedum bedekken. Afmeting 10 x 12 meter. Het bevind zich op de eerste verdieping, bovenop de woonkamer. Graag een offerte.

Lekkage van nok vorsten verhelpen en dak nalopen

We zijn bezig met het opstarten van een VVE. Daar was een bouwkundig rapport voor nodig, zij hebben bekeken dat de de lekkage van de nok vorsten komt. De nok vorsten en de hoekpannen liggen niet allemaal vast of liggen scheef. Dit veroorzaakt lekkage in de badkamer (bovenwoning op de hoek). Zie bijgaande foto voor overzicht van de woning. De gehele nok zal langsgelopen moeten worden en de zijkant van de pannen ook. Het hek naast de woning kan open om daar bijvoorbeeld een steiger of ladder te plaatsen. Via voren zou het ook kunnen. De binnenafwerking is nog een twijfel geval. Ik zou eerst met mijn verzekering moeten overleggen.

Partners

Partners van Casius