Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Geheel dak renoveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: geheel dak renoveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: geheel dak renoveren

Geheel dak renoveren

Ik zoek een dakdekker die mijn gehele dak kan vervangen en isoleren. Het gaat om een vrijstaande woning met een schuin pannendak. In totaal gaat het om 100 m2. Het gaat dus om isoleren, nieuwe dakpannen en panlatten.Verder willen wij ook graag de regengoten en boegdelen tegelijk willen vervangen. En eventueel de schoorsteen aanpakken qua vernieuwen, vervangen of een sierkap eroverheen.

Plat dak renoveren

Wij willen ons dak in zijn geheel laten renoveren. Het dak is plat en heeft een oppervlakte van 730 m2. Het is een kruisvormig gebouw. We hebben het huis een paar maanden geleden gekocht. Het dak blijkt in slechtere staat dan verwacht en renovatie is noodzakelijk vanwege diverse lekkages. Het dak is oud en dus ook slecht geïsoleerd. Graag een eerste indicatie van de kosten. Er zit een bitumen dak op dat dus lekt en dat wil ik vervangen. Ook ligen er dunne plaatjes isolatie op die vervangen moeten worden.

Hellend pannendak renoveren

Ons pannendak mag in zijn geheel gerenoveerd worden, gaat om zo'n 60 m2. Klussen zijn: de schoorsteen afbreken tot onder het dak, enige houtdelen vervangen, isolatie aanbrengen warm dak methode, pannen hergebruiken indien mogelijk, nieuwe nokvorsten en verder alles wat er bij komt kijken. Dak is goed bereikbaar.

Plat dak met bitumen renoveren en isoleren

Ik wil graag op mijn dak (circa 35 m2) nieuwe bitumen of roofing. Het pand telt slechts 1 verdieping. Het gaat om een zeer licht hellend dak, zonder asbest. Er is nu in het geheel geen isolatie aanwezig. De bestaande dakbedekking is bitumen van 8 jaar oud, die er nog goed bij schijnt te liggen.

Dak met pannen renoveren

Dak renovatie, 1 kant geheel nieuw beschot geheel achterzijde (wegens houtrot)voorzijde waar nodig is. Nok gedeelte, Folie aanbrengen. Nieuw tengel latten, nieuwe panlatten. Bekleding dakkapel geheel nieuw (2 bij 4 meter) Aanbrengen diverse lood dakkapel. Dak achterzijde hellend ongeveer 25 m2. Dak voorzijde ongeveer 30 m2. Graag ook een nieuw dakpan/nokvorst Monier OVH Zwart glazura eigen huisje (1200 stuks) met verlies bijberekend 25 stuks Monier Donker Glazura Halfronde vorst.

Compleet dak vervangen

Ik wil het dak van de hoekwoning uit 1910 geheel vervangen, inclusief balkenconstructie. Het oppervlakte is ongeveer 96 m2 en het dak is een zadeldak. Ook wil ik het dak isoleren en nieuwe goten vervangen. Als dit teveel kost om te renoveren zal ik het huis niet kopen.

Geheel boerderijdak laten renoveren

Ik wil graag dak laten isoleren en oude pannen weer hergebruiken - wel evt nieuw dakbeschot laten maken

Eternit leiendak renoveren

Ik heb een bungalow uit de jaren '60 met een Eternit leien dak van 25 jaar oud. Ik heb het geheel laten ontmossen. Maar het geheel is toch nog ruw en mat. Op deze manier is het mos zo terug. Het huis heeft drie daken met een helling van ongeveer 30 graden. De totale oppervlakte is ongeveer 350 m2. Ik wil het geheel laten primeren en verven, of totaal vernieuwen. Het ligt aan de prijs wat de beslissing gaat worden. Graag ontvang ik eerst een globale prijsindicatie, voor een meer specifieke berekening kunt u daarna natuurlijk altijd eens langskomen.

Dakrenovatie en -isolatie

Dak renoveren en isoleren en asbest platen afvoeren. Dak bestaat geheel uit dakpannen dak is 8 x 6 m2 x2

Dakrenovatie van een bitumen dak

Hierbij zouden wij u willen vragen geheel vrijblijvend een offerte te maken op basis van de volgende gegevens: Het betreft het vervangen / renoveren / vernieuwen van ons huidige bitumen dak uit 1994. In totaal ongeveer 672 m2. Derde verdieping, 4e woonlaag. Wij zouden graag het dak vernieuwen door de randen kaal te maken en opnieuw te beplakken met nieuwe trim. De vlakke gedeelte kunnen worden overplakt mits dit mogelijk is. De vermoedelijk datum van vervanging zou het voorjaar zijn. Indien de offerte interessant genoeg is zullen wij een afspraak maken voor een definitieve offerte.