Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gebroken dakpannen vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gebroken dakpannen vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gebroken dakpannen vervangen

Gebroken dakpannen vervangen

Er zijn bij installatie zonnepanelen enkele dakpannen gebroken, die moeten worden vervangen.

Dakrenovatie of dakpannen vervangen

Het gaat om een dakrenovatie waarbij het een oud dak betreft met losliggende nokvorsten, een paar gebroken pannen, ik heb reserve liggen, en wat vuil en mos. Zelf heb ik er geen verstand van, maar ik ga graag op uw advies af. Het is een vrijstaande woning met een dakoppervlakte van ongeveer 60 m2, waarbij het schuine dak al begint vanaf de 1e verdieping. Graag maak ik een afspraak om te bekijken wat er nodig is en wat de bijbehorende kosten zijn.

Asbest platen van dak verwijderen

Onder de dakpannen hebben wij dunne asbestplaten. Huis uit 1906. Gebroken kap, typisch Apeldoorns huis. Ben benieuwd wat het kost dit te laten verwijderen, evt laten isoleren en weer de pannen erop.

Dakpannen recht leggen

Ik heb 3 dakpannen onder de schoorsteen die zijn verschoven waardoor t nu lekt op zolder. Tevens heb ik ook 1 dakpan die gebroken is aan de voorkant. Mijn huis is een hoekhuis van een 3 onder 1 kap uit +/- 1930, wie kan mij helpen met t in orde maken van mijn dak.

Gebroken dakpan vervangen en scheve dakpannen repareren

De onderste rij pannen van mijn dak aan de voorzijde is gedeeltelijk verzakt. Bovendien is de pan op de hoek gebroken. Ik heb nog reservepannen. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt.

Gebroken dakpannen vervangen

Ongeveer 4e 5e rij van onder

Dakpannen en dakgoot vervangen

Omdat we lekkage hebben in ons pand en er veen oude, gebroken en loszittende dakpannen zijn, wil ik het pannendak van 110 m² laten vernieuwen, inclusief de dakgoot. Ik maak graag een afspraak om de situatie hier te beoordelen en ontvang daarna uw gedetailleerde offerte.

Gebroken dakpannen vervangen

There are about 15-20 broken tiles on the roof. Also, the entire top of the tiles (about 6 meters) needs replacement (about 50 tiles and 20 round top parts). See picture for details. i need it fixed as soon as possible. The house 2 floors. Er zijn ongeveer 15 tot 20 gebroken pannen op het dak. Ook de nokpannen, ongeveer 6 meter, moet vervangen worden, dit zullen ongeveer 20 pannen zijn. Het betreft een eengezinswoning met 2 woonlagen.

Dakpannen laten vervangen

Ik wil graag mijn dakpannen laten vervangen. Het gaat om een dak met drie vlakken. Het dak zal ongeveer 40 m2. Er liggen nu heel veel gebroken dakpannen et cetera. Het is een woning van 1905. Er is een aanbouw aan de woning gedaan. Het dak betreft het oude gedeelte van de woning.

Dakbedekking vervangen en zinken goten vervangen

Het betreft een offerteaanvraag voor de volgende werkzaamheden aan ons dak: 1 - 5 gebroken nokvorsten vervangen. 2 - 10 gebroken dakpannen vervangen. Tevens graag een optie prijs opgeven voor het vervangen van alle pannen. Het huis is circa 6 x 8 meter groot. Zowel voor als achter is er een dakkapel aanwezig. Graag een m2 prijs opgeven. 3 - Bakgoot achterzijde en voorzijde vervangen. Ieder 6 meter lang en eenvoudig bereikbaar met een ladder. 4 - Dakbedekking bijkeuken achterzijde vernieuwen. Werkhoogte circa 3 meter. 5 - Dakbedekking van beide dakkapellen vernieuwen, werkhoogte circa 7 meter. Totaal van beide daken is ongeveer 16 m2. Graag uw prijs voor een nieuwe laag bitumen of EPDM. 6 - Lood rondom de schoorsteen recht leggen, nieuw kapje op de schoorsteen plaatsen. 7 - Bestaand klein dakraampje vervangen voor een nieuw Velux raam. Graag uw prijs voor de aanschaf en plaatsing van een nieuwe Veluxraam van circa 60 x 90 centimeter groot met verduisterend gordijn. Graag ontvangen wij een kostenopgave per onderdeel zodat het mogelijk is om delen weg te laten wanneer er een budgetoverschrijding is. Er is een foto beschikbaar.