Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gebroken dakpannen vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gebroken dakpannen vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gebroken dakpannen vervangen

Controle van de dakpannen en lekkage verhelpen

Er zijn twee plekken waar een dakpan gebroken is. Daarnaast hebben we lekkage op twee plekken, bij de schoorsteen en bij een klapraam.

Dakpannen vervangen en isolatie aanbrengen

Ik wil graag ons 'gebroken zadeldak' vervangen en direct uitwendig isoleren. Op dit moment is het een dak met pannen en houten afwerking. Er is nog geen isolatie aanwezig. Het gaat om een hoekwoning. Dakoppervlak is circa 120 - 150 m2 (exclusief 5 dakkapellen). Graag een uitsplitsing in de offerte voor het verwijderen van het huidige dak en het aanleggen van het nieuwe dak. Tevens uitsplitsing van materialen en uren toevoegen. Dak is goed bereikbaar.

Dakisolatie van buitenaf op het dakbeschot onder de pannen

Het betreft hier een dakisolatie van buitenaf op het dakbeschot onder de dakpannen, eventueel wanneer nodig mét het vergroten van ruimte tussen dakbeschot en de pannen om een betere isolatie te verkrijgen (momenteel 4 cm steenwol laag). Huis uit 1928, gebroken kap. Oppervlakte circa 165 m2.

Schade aan pannendak repareren

Door de storm is het dak op 3 locaties beschadigd. Aan 1 kant is er een dakpan los/gebroken, er is een deel dakfolie weg en aan de zijkant zijn de dakpannen los gekomen van de woning. Voor de verzekering hebben wij een offerte nodig, zodat deze de kosten kunnen vergoeden. Hierna dient de vakman de werkzaamheden uit te voeren. Separaat willen wij graag weten wat de kosten zijn wanneer de pannen op onze hoekwoning volledig worden vervangen. Dit zal ongeveer 50 m2 oppervlak zijn.

Dakpannen terug plaatsen

Graag zou ik met u in contact willen komen vanwege het afwaaien van enkele dakpannen van mijn dak. Het zijn dakpannen die aan de rand van mijn dakkapel eraf gewaaid en daardoor ook enkele dakpannen van het bestaande dak zijn gebroken en ook enkele pannen bij de buren. De verzekering is al ingeschakeld en weet van de situatie af.

Gebroken dakpannen vervangen

Er zijn bij installatie zonnepanelen enkele dakpannen gebroken, die moeten worden vervangen.

Dakrenovatie of dakpannen vervangen

Het gaat om een dakrenovatie waarbij het een oud dak betreft met losliggende nokvorsten, een paar gebroken pannen, ik heb reserve liggen, en wat vuil en mos. Zelf heb ik er geen verstand van, maar ik ga graag op uw advies af. Het is een vrijstaande woning met een dakoppervlakte van ongeveer 60 m2, waarbij het schuine dak al begint vanaf de 1e verdieping. Graag maak ik een afspraak om te bekijken wat er nodig is en wat de bijbehorende kosten zijn.

Asbest platen van dak verwijderen

Onder de dakpannen hebben wij dunne asbestplaten. Huis uit 1906. Gebroken kap, typisch Apeldoorns huis. Ben benieuwd wat het kost dit te laten verwijderen, evt laten isoleren en weer de pannen erop.

Dakpannen recht leggen

Ik heb 3 dakpannen onder de schoorsteen die zijn verschoven waardoor t nu lekt op zolder. Tevens heb ik ook 1 dakpan die gebroken is aan de voorkant. Mijn huis is een hoekhuis van een 3 onder 1 kap uit +/- 1930, wie kan mij helpen met t in orde maken van mijn dak.

Gebroken dakpan vervangen en scheve dakpannen repareren

De onderste rij pannen van mijn dak aan de voorzijde is gedeeltelijk verzakt. Bovendien is de pan op de hoek gebroken. Ik heb nog reservepannen. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt.