Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Geïsoleerde dakpanplaten plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: geïsoleerde dakpanplaten plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: geïsoleerde dakpanplaten plaatsen

Geïsoleerde dakpanplaten plaatsen

Momenteel zitten er nu golfplaten op ons dak (asbesthoudend), die worden eraf gehaald door een ander bedrijf. De oppervlakte is 90m2. Graag zouden wij geïsoleerde dakpanplaten er voor terug willen hebben. Er kan een vrachtwagen naast het huis komen, dus er is veel ruimte.

Polycarbonaat platen serre dak vervangen voor geïsoleerde dakpanplaten of dakpannen

Wij willen ons serre dak, nu voorzien van polycarbonaat platen, vervangen voor geïsoleerde dakpanplaten of dakpannen. Serre is 285 bij 570 cm. Wij zouden deze klus binnen nu en 6 weken uit laten voeren.

Dakpannen vervangen

Achter 5 x 6 meter en voor 5 x 6 meter. Beide kanten hebben een dakkapel liggen dakpannen op wil geïsoleerde aluminium dakpanplaten met nog en eventueel windveren indien mogelijk. Ik ontvang graag een offerte.

Een boerderij dak voorzien van zwarte geïsoleerde dakpanplaten

Ik zoek een dakdekker die mijn boerderij dak kan renoveren. Op het dak liggen ongeveer 7000 sneldekkers. Dit zou ik willen laten vervangen door zwarte geïsoleerde dakpanplaten. Het gaat om een boerderij uit 1890.

Geïsoleerde dakpanplaten plaatsen

Wij zijn geïnteresseerd in geïsoleerde dakpanplaten (antraciet) plus montage. In totaal gaat het om ongeveer 100 m2. Gaat om een punt dak (hoek) met dakpannen erop. Deze moeten weggehaald worden, dit doen wij zelf in overleg met de vakman, zodat u kunt beginnen. Het afvoeren van de dakpannen ligt aan kosten.

Dakbedekking vervangen

Graag wil ik mijn dak laten vervangen voor geïsoleerde dakpanplaten. Oppervlakte schuur is 12 x 8 meter. ook goten en zij-afwerking.

Het vervangen van garagedak van golfplaten naar dakplaten of dakpanplaten

Het gaat om een bestaande garage van 4.00 x 9.00 meter. Er liggen nu golfplaten op (geen asbest). Deze wil ik graag laten vervangen door nieuwe geïsoleerde dakpanplaten omdat de golfplaten er niet mooier op worden. Maat golfplaat die er nu op ligt is 1.00 x 2.44 meter. Het huidige dak heeft een hellingshoek van ongeveer 45 graden. De garage is gebouwd in houtenskeletbouw. Het doel van het isoleren is geluidsdemping, op dit moment is het niet geisolleerd.

Dakpannen vervangen door dakpanplaten

Ik wil de mulder dakpannen vervangen door aluminium dakpanplaten of andere dakpanplaten. Dak is circa 32 m2 pan ook. Het dak is van binnenuit alleen aan de bovenkant geïsoleerd. Wat is het beste om te doen: of geïsoleerde dakpanplaten of niet geïsoleerde dakpanplaten en dan dampfolie aanbrengen?. Dakbeschot is nog goed en de panlatten ook. Graag de dakpannen afvoeren. Eventueel zou ik samen met iemand anders kunnen helpen met het verwijderen van de dakpannen. De vakman moet aantoonbaar ervaring en gespecialiseerd zijn in het aanbrengen van dakpanplaten. De vakman moet aangesloten zijn bij een branche vereniging. En ik wil graag garantie hebben.

Geïsoleerde dakpanplaten aanbrengen

Het betreft een dak van de schuur van een boerderij. We willen geïsoleerde dakpanplaten of ander soort platen. Het is circa 250 m2.

Lekkage dak lokaliseren en repareren + dakpannen vervangen door dakpanplaten

Op het moment zit er een lekkage aan de zijkant van het dak waar regenwater naar binnen komt en in de hal drupt op het moment dat het hevig regent. Graag zou ik dit verholpen willen hebben. Ook zou ik graag geïsoleerde dakpanplaten op het dak willen in plaats van de normale dakpannen die er nu op liggen. Het oppervlakte van het dak weet ik niet precies, zelf uitgerekend schat ik het ongeveer 100 m2 is. Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor deze benoemde boven benoemde onderwerpen.

Partners

Partners van Casius