Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gat in schuin dak maken voor afvoer airco? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gat in schuin dak maken voor afvoer airco. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gat in schuin dak maken voor afvoer airco

Gat in schuin dak maken voor afvoer airco

Gat in schuin dak maken voor afvoer airco Ik wil graag een gat in een schuin dak laten maken voor de afvoer slang van mobiele airco unit. De ruimte is makkelijk bereikbaar. Aan de buitenzijde zitten dakpannen.

Lichtstraat in pannendak realiseren

We wensen een lichtstraat van 200 x 60 cm in een schuin pannendak, er onder zit hout. Het dak is nog dicht. Dus de pannen moeten eraf gehaald worden, een gat zagen en de lichtstraat erin.

Gat boren in schuin dak voor dakdoorvoer

Er moet een gat gat geboord worden in een schuin dak voor doorvoer buis De dakpan is aanwezig Je kunt op de uitbouw staan met je trap

Monteren dakraam

Wij hebben het dakraam van de buurvrouw overgenomen. Het is een tuimeldakraam en komt op een schuin dak. Links naast het gat in het is onze woning. Geeft misschien een idee hoe het dak is.

Golfplaten van dak manage vervangen

Op het dak van onze manege is een aantal golfplaten met een gat. Deze dienen vervangen te worden. Het dak kan van buitenaf betreden worden, maar dan wel met een ladder/hoogwerker. Betreft schuin dak. Dus graag eerst overleggen wat de juiste manier is.

Extra afvoer op een dakterras aanleggen

Dakterras lekt, extra afvoer aanleggen is het idee. Dakterras is niet schuin genoeg naar afvoer aan de rechterkant aangelegd, er blijft daardoor water op staan. Idee is dus halverwege door buitenmuur gat maken, nieuwe afvoer aan bevestigen en in grond aan bestaande afvoer aansluiten. Dit vindt plaats op de tweede verdieping.

Dakdoorvoer op zolder maken

Het plaatsen van een dakdoorvoer voor een airconditioner op zolder. Het is een schuin dak met dakpannen, gipsplaten en isolatiemateriaal. De buis heeft een doorsnede van 12 cm. Het betreft enkel het maken van een gat en het aanleggen van een afvoer.

Verrot boeiboord vervangen

Het boeiboord is verrot en begint los te laten. Het gaat om een houten boeiboord dat ik graag wil vervangen voor kunststof. Het boeiboord is ongeveer 7 - 10 meter. Het gaat om de achterzijde van de woning. Het moet vervangen worden. Ik heb een gat in mijn dak. Ik heb een schuin pannendak. Er zit een houten constructie aan de binnenzijde.

Gat in schuin dak maken voor afvoer airco

Ik wil graag een gat in een schuin dak laten maken voor de afvoer slang van mobiele airco unit. De ruimte is makkelijk bereikbaar. Aan de buitenzijde zitten dakpannen. Ik wil graag voor het gat een roostertje geplaatst hebben.

Vervanging van de dakkoepel

We hebben een dak koepel op de 1e verdieping, welke in een schuin dakje zit. Hier zit een gat in, het is een heel simpel koepeltje, welke met een hendeltje op een klein kiertje open te zetten is. De afmetingen zijn 49 cm bij 59 cm. Het koepeltje moet worden vervangen. Graag prijs opgeven.