Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Garagedak bedekken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: garagedak bedekken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: garagedak bedekken

Garage dak bedekken

Het garagedak heeft nu een bitumen bedekking zonder grind of leislag bedekking. Hier dient of een nieuwe laag bituum geplaatst te worden of EPDM. Graag zouden wij de verschillen willen weten tussen beide. De oppervlakte is ongeveer 22 m2.

Garagedak en uitbouw met bitumen bedekken

De huidige bitumen dient van de uitbouw verwijderd te worden. Het dak van de uitbouw dient van bovenaf met 10 cm dikke PIR geisoleerd te worden. Vervolgens dient het dak van de uitbouw opnieuw voorzien te worden van bitumen. De oppervlakte is ongeveer 30 cm2 of kleiner.

Garagedak bedekken

Mijn buren hebben een lekkage op hun garagedak waardoor onze binnenmuur (garage) vochtig is geworden. Daar mijn dakbedekking nog in orde is, ben ik wel genoodzaakt om deels (overlapping) de scheidingslijn van onze garage te herstellen. Het gaat om een scheidingslijn van 4 meter bij 1 meter. Met een trap kan de vakman het dak op, het dak is namelijk 2,80 meter hoog ongeveer.

Garagedak isoleren en bedekken

Platte dak garage isoleren en bedekken 30 m². Koude bruggen oplossen. De ondergrond is beton.

Plat garagedak bedekken

Graag ontvang ik een offerte voor het opdekken van een bestaand garage dak. Gaat om een plat dak, welke 3 garages en 2 bergingen overkapt. Totale afmetingen zijn 9.20 meter bij 8.20 meter. Aangezien er bij 3 garages lekkages zijn, willen wij het dak compleet laten overdekken met nieuwe dakbedekking. Dit houdt in een nieuwe, bitumen, bovenlaag voor de hele oppervlakte, geen grind, is nu ook niet aanwezig. Hele oppervlakte heeft een aluminium afwerklijst, hoekprofiel, waar de top laag onder moet komen te liggen.

Bitumen dak bedekken met vloeibare dakbedekking

Wil graag een garagedak van ongeveer 40 a 50 m² laten bedekken met vloeibare dakbedekking, dak vertoont links en rechts wat lekkage, graag hierover een prijsopgave.

Garagedak en uitbouw met bitumen bedekken

Wij willen graag een prijsopgave om het garagedak en een stukje van de uitbouw opnieuw met bitumen te laten bekleden. De garage is 6 bij 3 meter. De uitbouw is 1 bij 5.50 meter. Welke dikte wordt gebruikt bij het plaatsen van de bitumen en wat is de totale prijs, inclusief BTW?

Groen dak aanbrengen op het garagedak

Ik heb een garagedak, dit wil ik graag laten bedekken met groen. En eventueel later nog met zonnepanelen. Het garagedak is ongeveer 40 m2.

Plat garagedak bedekken met aquaplan

Wij hebben een plat garagedak van ongeveer 5,70 x 10,00 meter met bitumen dakbedekking met leislag. Wij hebben op meerdere plekken lekkage. Op het dak staan 2 afvoeren en 1 "paddenstoel" voor ontluchting. Wij willen Aquaplan dakbedekking aanschaffen bij Gamma en die laten plaatsen. We willen vooraf graag even advies over de beste aanpak en materiaalkeuze en een offerte ontvangen.

Plat dak bedekken met leislag

Ik wil mijn garagedak opnieuw laten bedekken met een plakrol/leislag en eventueel een laag kiezels er boven op. Momenteel zit er een coating als onderlaag ( dit heb ik pas 1.5 jaar gelden laten doen). Het garagedak is 6.70 x 3.55 meter groot. De opstaande rand is niet meegeteld, deze is ongeveer 15 centimeter hoog.