Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Garage dak opnieuw bedekken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: garage dak opnieuw bedekken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: garage dak opnieuw bedekken

Vervanging bitumen dak garage/schuur

Verwijderen en plaatsen nieuw bitumen dak op goed toegankelijke schuur/garage. (3m * 8. 30m) incl. Herstel door lekkage aangetast houtwerk aan binnenkant. Adres: Brugwacht 47, 2353DD Leiderdorp

Pannen vervangen

Ik wil de oude sneldekkers vervangen door duurzame pannen, keramisch of glazuur. Huis en garage. Aan de zuidzijde staan nog wel 20 zonnepanelen die in overleg met de leverancier gedemonteerd en erop gemonteerd kunnen worden. Ik ken de afmetingen niet van het dak, maar het huis is ongeveer 11 meter lang.

Garage dak opnieuw bedekken

Plat garage dak opnieuw bedekken en het oude bitumen dak verwijderen. Het gaat om een oppervlakte van 20 m2. Wat wordt de offerte voor verwijdering bitumen + nieuw bitumen of EPDM bedekking?

Dak maken met lichtkoepel

Vervangen van dak met lichtkoepel. Garage afmeting 21 m2, zal moeten als werk ruimte werken dus zal er genoeg dag licht binnen moeten vallen. Wat zijn de kosten materialen zetten en tijd van verbouwing?

Vervanging balkenlaag en dakbeschot garage

Ter voorbereiding op isolatie op dakbeschot, wil ik de balkenlaag in mijn voormalige garage vervangen. Het dak is 3 meter bij 7,7 meter. Balkjes zitten nu met balkdragers tegen de halfsteensmuur. De bedoeling is om grotere balken (bijv 7x20) in de muren te leggen en hier direct het dakbeschot op. De balken blijven van binnen te zien. Huidige situatie is zoals te zien op de foto's. Sloopwerk in overleg. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt door de vakman gedaan.

Zadeldak op de garage maken

Wij zouden graag een nieuw dak op onze garage hebben. Momenteel hebben wij een plat dak, maar wij willen graag een dak met een nok. Bijgevoegd vindt u een foto met de plattegrond van de garage\berging met afmetingen en twee foto's van de schuur\berging naast het huis.

Solatube plaatsen op plat dak van garage

Het plaatsen van 1 solatube van 35 cm in Heesch. Het gaat om een garage met plat dak met daaronder houten balken + OSB platen. Wij hebben de solatube al. Dus het gaat om het maken van het gat, het plaatsen en het opnieuw waterdicht maken van het dak.

Garagedak vernieuwen en isoleren

We zijn geïnteresseerd in een huis dat te koop staat in Hoofddorp. Dit huis heeft in de tuin een grote berging, een soort stenen garage met een puntdak gemaakt van golfplaten (zie foto bijlage). Als we dit huis gaan kopen, hebben we het idee om dat dak van dit garage te vervangen door een nieuw dak met dakpannen. En onze plan is om in het dak een of meerdere Velux dakramen te laten plaatsen. We willen graag weten hoeveel het ongeveer zal kosten, want dit gaat van invloed zijn op onze beslissing om wel of niet dat huis te kopen. We denken dat het dak ongeveer 70 m² groot is. We willen een prijsindicatie met vermelding van de kosten van dakisolatie.

Bitumen plat dak vervangen

Het betreft de vervanging van een bitumen laag op een plat dak van een garage + bijkeuken met een totale oppervlakte van ongeveer 45 m2. Mogelijk dat de bestaande laag verwijderd moet worden. Graag ontvang ik advies over de verschillen tussen bituum en EPDM.

Bitumen door EPDM dakbedekking vervangen

Het vervangen van bitumen dakbedekking door EPDM, het dak is L vormig. De garage is 8 meter x 3,20 meter, hier aan vast zit de bijkeuken 2,80 meter x 2,75 meter, netto maten. Er zit een hemelwater afvoer in het dak. Tevens de daklijsten vervangen. Het dak is ongeveer 27 jaar oud en er zitten twee lekkages in. Graag ook opgeven wat de kosten voor het afvoeren van het oude dak zijn. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius