Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Garage dak herstellen isoleren en advies? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: garage dak herstellen isoleren en advies. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: garage dak herstellen isoleren en advies

Dak vervangen

Het dak van mijn garage is erg slecht. Ik zou hier graag een groen dak op willen, zo gunstig mogelijk voor insecten en vogels. Daarnaast liefst ook op de uitbouw over de gehele breedte van de woning. Komen jullie vrijblijvend aan huis om de mogelijkheden te bekijken en bespreken?

Nieuw dakbedekking en groendak aanleggen

wij zijn ons aan het oriënteren op een groendak (sedum) en vernieuwing van het ( garage en tuinkamer) plattedak gebouwd 1992, er liggen kiezels op en 8 zonnepanelen met windscherm en een kleine licht koepel. Afmeting 13,5 x 4.,5 meter. De buurvrouw aangrenzend wil ook meedoen heeft geen zonnepanelen. Wat zijn hier de kosten van en welke dakbedekking is het beste. graag voor elk dak apart. berekenen

Groen op plat dak

Wij hebben een garage. Deze zou ik graag willen voorzien van groen. Kan dat op bestaand dak? Ook op serre. Zie foto’s

Garage dak herstellen + isoleren en advies

Het platte dak van onze garage is doorgezakt en dit zorgt ervoor dat het water niet goed wegloopt. Er staat in de natte periodes standaard een grote laag water op het dak. Wij hebben een jaar geleden een bouwtechnische keuring laten doen, daar kwam uit dat de draagbalken niet sterk genoeg zijn om het grind dat op het dak ligt, te dragen. Zij vertelden dat het grind er vanaf moest en het afschot vervangen moet worden, dit zou ik graag laten doen. Daarbij willen wij gelijk het dak isoleren, hier zouden wij graag advies over willen hebben. Qua dakbedekking willen wij ook graag advies wat het beste is. Momenteel ligt er bitumen op, deze vertoont scheuren en er is een klein lekkage. Dit kan eventueel gerepareerd worden. Het dak is ongeveer 3 bij 11 (33 m2).

Extensief groen dak 130m2

Op nieuwe houten garage van 11x3m sedumdak aan brengen. Het is de bedoeling dat extensief bekleding terecht komt. Daarnaast is er 100m2 aan bungalow dak dat wij willen bekleden met hetzelfde sedum. Dak is nu bekleed met epdm

Dak bestieken

Garage dak opnieuw mastieken, ongeveer 30 vierkante meter.

Dak isoleren

Vrijblijvende offerte voor geluidsisolatie 'zolderkamer'. Meer specifiek een opbouw boven garage/ keuken aanbouw. Binnenzijde is reeds afgewerkt vandaar interesse in vrijblijvende offerte voor isolatie langs buiten. Oppervlakte dak ongeveer 80 m2. Bestaande dakbedekking (dakpannen) terugplaatsen.

Garagedak opnieuw bedekken

Het betreft een renovatie van de garage dak (ca 3x8 m2) en bijkeuken (ca 2,5x2,5) Renovatie betreft aanbrengen plaat isolatie met dakbedekking EPDM (in een later stadium volgt groendak vegetatie). In het dak komt - aan/afvoer punt leiding zonne boiler - aan/afvoer CV ketel. - andere in/afvoer kanalen blijven bestaan.

Nieuwe bitumen op garage en uitbouw

Wij willen graag een nieuwe bitumenlaag over onze huidige dakbedekking heen laten leggen. Gaat om de garage en de uitbouw. Bestaande dakbedekking is bitumen dak met daar direct onder isolatie platen, geheel nu 30 jaar oud. Het is nog in een redelijke staat op twee banen na, hier is lekkage ontstaan. Totaal oppervlakte +- 48m2 ook vervanging van +-12m loodflap. Als het mogelijk is dus graag nieuwe bitumenlaag over de oude dakbedekking. Het is goed bereikbaar en de hoogte van de garage is 2,60m.

Plat dak van de garage

Ik heb al jaren een lekkage in mijn garagedak. Deze is dus aan vervanging toe. Het is nu een bitumen dak met kiezelstenen. Deze eerst verwijderen en dan een nieuwe bitumen dakbedekking erop plaatsen Het gaat om rond de 20 m2. De garage is goed te bereiken.

Partners

Partners van Casius