Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Flexim dakmortel aanbrengen bij dakramen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: flexim dakmortel aanbrengen bij dakramen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: flexim dakmortel aanbrengen bij dakramen

Nokvorsten aansmeren met Flexim

Ik wil graag 6 meter nokvorsten laten vastzetten met Flexim dakmortel. Ik regel de materialen. Graag een offerte.

Nokvorsten opnieuw vastleggen

Ik wil graag mijn nokvorsten laten aansmeren met Flexim dakmortel. Dit is schijnbaar niet (goed) gedaan bij de bouw van onze dak opbouw. Het gaat om ongeveer 4.5 tot 5 meter.

Flexim dakmortel aanbrengen bij dakramen

Ik wil graag bij 4 dakramen Flexim dakmortel aanbrengen. De dakramen zijn 1 bij 1,20 meter. Het gaat om een schuin dak op 6 tot 9 meter hoogte.

Nokvorst reparatie

Ik wil de nokvorsten van mijn dak laten vastzetten met flexim dakmortel. Lengte van het dak is ongeveer 21 meter. Ik woon in een tussenwoning in een rijtjeshuis. Er zit bij ons een toren in het dak die we delen met de buren.

Nokvorst repareren met Flexim dakmortel

Nokvorstreparatie van een eengezinswoning. Er zijn scheuren in het cement ontstaan. Lengte dak is 6 m

Nokvorst repareren

Graag ontvang ik een offerte voor het opnieuw aansmeren van mijn nokvorsten met specie. Lengte 10 meter, de nokhoogte is ongeveer 8 meter. Eerst Flexim dakmortel verwijderen.

Reparaties aan een pannendak

Graag een offerte voor het volgende: Betreft een pannendak: - 1 x Plaatsen schoorsteenkap 'combi master'; - 5 Meter opnieuw richten van de bestaande nokvorsten en schubben voorzien van 'Flexim' dakmortel; - Vernieuwen en repareren loodslabben schoorsteen. Inclusief alle bijkomende kosten.

Nokvorsten repareren

Ik wil graag mijn nokvorsten laten repareren: -Nokvorstreparatie van 6 meter met flexim dakmortel en daarna goten gereinigd; -Repareren bovenplaat schoorsteenplateau; -Impregneren schoorsteen alle zijden; -Reparatie dakgoot (kunststof) die lekt bij de las (droogmaken, kitverwijderen vorige reparatie en nieuwe verbinding).

Nokvorsten repareren

Door de vorst van de afgelopen maand zit het cement los in de nok. Ik zou graag het cement van de gehele nok (5 meter) willen vervangen door Flexim dakmortel. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Nokvorsten restaureren

Het uitbikken en mosvrij borstelen van nokpannen. Alle loszittende cementdelen moeten worden verwijderd, daarna in Flexim dakmortel gezet. Het gaat om 5.40 meter voor en 5.40 meter aan de achterkant van het huis.

Partners

Partners van Casius