Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eternit golfplaten leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: eternit golfplaten leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: eternit golfplaten leggen

Eternit golfplaten leggen

Ons dak is 140 m2, er zitten 2 dakkapellen in, zitten nu ook galliaplaten op maar met asbest. Graag een prijs voor het leveren en aanbrengen nieuwe asbest vrije galliaplaten. Randafwerking is niet nodig. Graag verwijderen en afvoeren van de asbestplaten. Dit apart vermelden in de offerte alstublieft.

Kleurencoating aanbrengen

Welke reinigingswerken wil je laten uitvoeren? Kleurencoating aanbrengen Om welke dakbedekking gaat het? Vezelcement golfplaten eternit (geplaatst NA 1997) Wat is de oppervlakte van uw dak? Minder dan 10 m² De golfplaten zijn wit uitgeslagen, willen deze weer zwart hebben.

Eternit golfplaten reinigen en coaten

Schuur van 33 meter bij 45 meter, dakhelling 15%, bouwjaar 2000 voorzien van Eternit asbestvrije golfplaten. De zuidkant wordt binnenkort voorzien van zonnepanelen, er zitten echter (haar)scheuren in de golfplaten en daarom lijkt het ons verstandig om deze toch te voorzien van een coating.

Nieuwe golfplaten plaatsen op het garagedak

Het gaat om een garage van 6 x 12 meter. De eternit golfplaten die er nu op zitten bevatten asbest. Deze worden binnenkort verwijderd. We zoeken iemand die de nieuwe eternit golfplaten wil plaatsen op bestaande gordingen. Goed toegankelijke garage.

Golfplaten leggen

Van 2 schuren moeten de daken direct aansluitend op de asbestsanering worden voorzien van golfplaten. Schuur: Breedte schuur: 12 meter Lengte schuur: 42,50 meter Afmeting van de platen: 110 x 244 cm Aantal: circa 246 platen Oppervlakte: circa 656 m² Kapschuur: Breedte kapschuur: 12 meter Lengte kapschuur: 20 meter 3 verschillende afmetingen: • 110 x 244 cm 97 platen • 110 x 214 cm 20 platen • 110 x 122 cm 20 platen Oppervlakte: circa 331 m² Totale oppervlakte asbest circa 987 m2 De windveren hoeven niet worden vervangen. De oude platen zullen verwijderd zijn. In regie uitvoeren. Voorkeur voor eternit. Half oktober 2017 uitvoeren. Graag per mail het eerste contact.

Gallia golfplaten verwijderen en afvoeren

Ons woonhuis is in 1980 voorzien van Gallia eternit golfplaten. De platen moeten worden verwijderd.Er is al een asbestinventarisatierapport gemaakt. Het is 5-10 % asbesthoudend. Het dakbeschot gaan we daarna voorzien van een geïsoleerde renovatie dakplaat. Hierop komt een aluminium dakpanplaat. Wat kost het verwijderen en afvoeren van de platen?

Eternit golfplaten reinigen en coaten

Golfplaten op kapschuur en schuur worden kaal

Pannendak van een woning en golfplaten op een garagedak vervangen

Wij hebben een oud vrijstaand huisje met een mansardekap van ongeveer 75 m². De dakpannen zijn oud en moeten vernieuwd worden, inclusief de panlatten en er moet dakfolie worden geplaatst. De kap is aan de binnenzijde geïsoleerd. Verder hebben we op ons garagedak minder dan 20 m² eternit golfplaten liggen. Volgens zeggen zijn dit geen asbesthoudende platen. Ik wil ook dit dak laten vervangen. Ik maak graag een afspraak om het werk hier te bespreken en alles te laten inmeten. Ik ontvang daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Eternit golfplaten op het schuurtje vervangen

Ik wil graag, op mijn schuurtje van 2 bij 3 meter, de oude asbest houdende Eternit golfplaten laten vervangen door asbestvrije golfplaten. De nieuwe platen moeten minimaal 2.20 meter lang zijn.

Eternit golfplaten leggen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het leggen van Eternit golfplaten. Het betreft 3050 m2. De verlegging zal eind oktober plaatsvinden op een nieuw gebouw. De platen zijn er, alleen het leggen is nodig. Wat zou dat kosten?