Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Epdm plus groen dak vervangen op garage daken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: epdm plus groen dak vervangen op garage daken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: epdm plus groen dak vervangen op garage daken

Epdm plus groen dak vervangen op meerdere garage daken

Wij willen met 6 gezinnen in onze straat een groen dak aanleggen op onze garage daken. Voor minimaal 4 van de 6 (misschien wel alle) daken is het nodig om ook de bestaande bedekking te laten vervangen door EPDM. In totaal gaat het om 3 daken van ieder ongeveer 6 bij 8 m (3 x 2 geschakelde garages). Graag de oude bekleding afvoeren. Het zijn twee-onder-een-kap-woningen met platte daken uit 1970. De 3 daken verschillen daardoor van elkaar, omdat iedereen in de loop der jaren wat aanpassingen hebben gemaakt. Graag zouden wij willen dat er iemand langskomt om te kijken.

Dakbedekking aanbrengen op een plat dak

Ik zoek een dakdekker die twee platte daken van mijn woning kan voorzien van EPDM. Het gaat om 140 m2 met een beton ondergrond, ps170 plus 5 cm pir. 90 m2 bevindt zich boven de 2e verdieping en 40 m2 boven de eerste verdieping.

Dak isoleren en bedekken met EPDM

Ik heb een plat dak (tevens balkon) van 5.2 x 2 welk opnieuw bedekt moet worden welk ik ook wil isoleren. Plus 2 x 2 dak van een schuurtje waar geen isolatie nodig is. Ik hoor graag van u.

Dakbedekking van twee dakkapellen vervangen door EPDM

Vernieuwen van de dakbedekking van 2 identieke dakkapellen door EPDM tevens nieuwe daktrimmen van ongeveer 7 strekkende meter per dakkapel plus nieuwe afvoeren ook 2 per dakkapel de oppervlakte is ongeveer 6 vierkante meter per dakkapel. Graag een offerte voor het totaal. Indien mogelijk kan ik zelf de oude dakbedekking zelf verwijderen.

Aanbrengen dakisolatie en EPDM

Gaarne vrijblijvende offerte voor aanbrengen dakisolatie en een laag epdm. Het betreft een woning twee onder een kap te voorzien van pir isolatie met alu folie en een epdm folie de bovenverdieping betreffende slaapkamers overloop is voorzien van een 12 cm dikke steenwolisolatielaag de woning is vrij bereikbaar en het dak toegankelijk via vlak dak aanbouw plus minus 65 vierkante meter . Nok hoogte van vloer vliering tot hoogste punt dak is 75 cm dit ivb hellingsgraad . Eventuele randafwerking ter plaatse door te nemen. Eventueel willen de buren hetzelfde laten monteren door uw bedrijf indien de offerte naar tevredenheid uitvalt. Het betreft twee huizen onder een kap

Dakbedekking op plat dak dakkapel

Mijne heren, Graag ontvang ik een offerte voor een nieuwe dakbedekking (Plat) voor mijn dakkapel. De afmeting van mijn dakkapel is plus minus: 3 meter breed en 2,5 meter diep Wat kost in Bitumen? Wat kost het in Kunststof? Wat kost het in EPDM? Ik verneem graag zo spoedig mogelijk. Groet

Plat dak renoveren en isoleren

Betreft huis is uit 1914. Het bitumen dak moet worden vervangen en de loodaansluiting idem naar EPDM. Gaat om het dak van het woonhuis (55 m2) plus dak van de uitbouw (5 m2). Tevens isolatie van het dak. Graag in offerte aangeven wat de kosten zijn van dak vervanging inclusief isolatie. Tevens aangegeven welke materialen er gebruikt worden.

EPDM op een plat dak aanbrengen

wij willen graag van u per mail een offerte ontvangen om een plat dak met epdm te restaureren . Het plat dak is plus minus 25 x 10 meter Ik hoor graag van u , met vriendelijk groet ,

Renovatie van daken

Graag vrijblijvend offerte voor twee daken: - een garage dak, - een keuken dak. De garage van 7.5 x 4.0 meter heeft een oude bitumendak. Deze wil ik laten voorzien van 30 mm PIR plus EPDM minimaal 1.5 mm dik. Graag 2 maal en hemelwaterafvoer (zit moment ook op het dak). Op dit dak heb ik momenteel een lekkage. Voor de keuken ongeveer 3.2 x 3.2 meter. Aan alle vier de zijdes zitten muren. Graag het oude bitumendak voorzien van 120 mm PIR en EPDM minimaal 1.5 mm. PIR in 2 lagen van 60 mm, in verband gelegd zodat de naden dicht zijn. Hier ook twee maal een afvoer. Er staat een airco unit op het dak (los op blokken) waar onderdoor gewerkt moet worden. Graag afzonderlijke prijs voor beide daken en totaal prijs. PIR voorzien van tweezijdig aluminium dampfolie.

Ombouwen om dakgoten maken

Betreft het vervangen van de ombouw van de dakgoten, deze zijn van hout maar dit is niet meer goed. De dakgoten hangen op ongeveer 6 meter hoogte en zijn zowel aan de voorkant als achter kant ongeveer 6,5 meter breed. De klus bestaat uit opbouwen steigers, verwijderen goot ombouw (exclusief geraamte), aanbrengen van EPDM in dakgoot, eventueel reparatie aan de geraamte, aanbrengen voorkant en onderkant goot van 18 mm uniprime gegronde wpb plaat, inwerken rolluiken en afbreken van de steiger plus het schoon achterlaten van de werkplaats. Dit dus zowel aan de voorkant als aan de achterkant van de woning uitvoeren. Achterkant is via de garage toegankelijk. Graag ontvang ik een offerte.