Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

EPDM dakbedekking en isolatie op een plat dak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: ePDM dakbedekking en isolatie op een plat dak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: ePDM dakbedekking en isolatie op een plat dak

EPDM leggen op 2 platte daken

Wij hebben een woning gekocht uit bouwjaar 1920 en zijn nu bezig met een grote verbouwing. Er worden 2 aanbouwen gebouwd van 10 x 7 meter met een plat dak. We willen graag uw offerte ontvangen voor het afwerken van die daken met EPDM en een daktrim. Graag aparte posten opnemen voor de materialen en de arbeid. We hebben nu net de betonnen vloer gestort en denken dat de dakbedekking in het voorjaar geplaatst kan worden.

Dakafschot herstellen en dakbedekking aanbrengen

Het dakafschot van de dakkapel is niet goed meer. Er ligt nu epdm op. Het dakafschot moet hersteld worden en dakbedekking (circa 24 m2) aangebracht.

EPDM dakbedekking en isolatie op een plat dak

Op dit moment wordt onze aanbouw gebouwd met een plat dak van ongeveer 7,5 m². We willen hierop PIR isolatieplaat van 2 of 3 cm dik en daarop EPDM dakbedekking. We ontvangen hiervoor graag uw offerte. We willen garantie op de werkzaamheden.

Dakbedekking vervangen door bitumen of EPDM

Het platte dak op ons huis moet opnieuw bedekt worden. Er is lekkage door slijtage en er wordt deze week een noodreparatie verzorgd. Ik wil graag een offerte ontvangen voor 30 m² nieuwe dakbedekking, voor zowel bitumen als EPDM. Het dak is gelegen op de 3e etage en is toegankelijk via een dakraam of met een ladder vanaf het dakterras.

Plat dak vernieuwen met EPDM

Wij willen graag een indicatieve prijsindicatie voor een vernieuwing van het huidige oude bitumen dak door middel van EPDM. Van 25 m2, inclusief een isolatielaag. Tevens moeten nieuwe nokvorsten, berekend op 60, worden aangebracht aangezien het platte dak grenst aan een schuin pannendak voor en achter. Tevens aanbrengen van een zinken daklijst. Graag zien wij ook graag uw certificatie vermeld. Wat garantie betreft is ons verteld dat die louter de dakbedekking betreft maar niet de constructie!? Waarschijnlijk is en inspectie ter plaatste noodzakelijk voordat er sprake kan zijn van een definitieve offerte. Ik afwachting van uw reactie

PVC dakbedekking aanbrengen

Ik heb een plat dak van 6.40 x 3.40 meter waar ik zelf EPDM dakbedekking op heb gelegd. Dat EPDM ligt niet naar mijn zin, er zitten luchtbellen in en ik vind het er niet goed uit zien. Ik ben ook bang dat de glazenwasser die soms op dit dak zal staan die luchtbellen kapot zal stoten, met lekkage als gevolg. Ik overweeg daarom om het EPDM door een vakman te laten vervangen door PVC dakbedekking. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Ik stel een bezoek op prijs.

EPDM dakbedekking op een tuinhuisje

Ik ga achter in mijn tuin een tuinhuisje bouwen met een plat dak met een trapeziumvorm. Ik wil graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van ongeveer 33 m² EPDM dakbedekking, het plaatsen van een daktrim en een hemelwaterafvoer.

Dakbedekking vervangen

Ik heb graag van u een offerte voor het vervangen van de dakbedekking van vier platte daken: • Tweemaal dakkapel van 2 × 3 meter • Keukendak van 2,2 × 3,8 meter • Garagedak van 8,5 × 3,2 meter Op zowel de keuken als de garage ligt ballastgrind. De garage is een geschakelde garage met de buren. Graag in de offerte een aparte post opnemen om zijn dak ook te vervangen. Bij de offerte heb ik graag advies van over het materiaal wat te kiezen is. Ik heb geven dat er nogal een verschil zit tussen het traditionele bitumen en EPDM.

Dakrenovatie of -vervanging

- Huidige dakbedekking verwijderen en afvoeren - Aanbrengen nieuwe dakbedekking EPDM, onderlaag en toplaag - Aanbrengen metalen daktrim. • Het betreft een hoekwoning, ongeveer 80 m2 • Dak is goed toegankelijk alleen offertes na een bezichtiging - Alleen reageren indien er voldoende referenties zijn

Bitumen of EPDM rubber aanbrengen

We gaan een overkapping met platdak naast ons huis plaatsen van 3 bij 3,5 m. De constructie staat klaar hier hoeft alleen maar dakbedekking op te komen