Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

EPDM dakbedekking aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: ePDM dakbedekking aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: ePDM dakbedekking aanbrengen

Dakbedekking voor EPDM vervangen

Ik wil twee platte daken voorzien van EPDM. Het gaat om ongeveer 140 m2 per dak. Het dak is ongeveer 6 meter hoog. Er is een steiger nodig maar via het kantineraam zou de vakman ook eventueel het dak kunnen betreden, maar dat lijkt mij niet handig.

Dakbedekking op de uitbouw vervangen

Het betreft het vervangen van de dakbedekking op het platte dak. De uitbouw is 3.50 x 2 meter en eventueel de keuken uitbouw van 2 x 1 meter 9 m2 totaal. Graag zou ik het verschil willen weten tussen bituum en EPDM en wat in onze situatie het verstandigste is. Spoedige uitvoeringsdatum werkzaamheden is een pre.

EPDM dakbedekking aanbrengen

EPDM dakbedekking over bestaand bitumen dak van ongeveer 90 m2. Eventueel samen met buren 180 m2.

Dakbedekking op fietsenstalling

Het gaat om een nieuwe verlaagde fietsenstalling, plat dak, van 2 x 2,5 meter te bedekken met EPDM/Bitumen/PVC en het aanbrengen van een afvoer.

EPDM dakbedekking op de veranda aanbrengen

Wij willen graag een vakman inhuren voor het aanbrengen van EPDM dakbedekking op onze veranda met een oppervlakte van 53 vierkante meter. Het dak is bereikbaar via het huis. De klant vraag zich af of er ook nog moet worden geïsoleerd voordat de EPDM wordt geïnstalleerd.

EPDM dakbedekking aanbrengen

Graag ontvangen wij een offerte voor het volgende: Dakbedekking: - 273 m2 dakbedekking, over 3 dakniveaus - 168 m1 kimfixatie Randafwerking: - 121 m1 onder zinken deklijst - 47 m1 opgaand werk De offerte/kostenraming moet goed worden gekeurd in de VVE vergadering in het voorjaar. Wij hebben de voorkeur voor een EPDM dak.

EPDM dakbedekking op een loods aanbrengen

Graag ontvang ik een prijsopgave voor het leveren en/of plaatsen van een EPDM dakbedekking op een nieuwe nog te bouwen loods a 220 m2. De ondergrond is van metalen damwandplaten met isolatie en daarop PIR platen. Graag uw offerte voor het aanbrengen van EPDM. Optioneel ook de isolatielaag van 140 mm aanbrengen. De vergunning voor de bouw van de loods zal in week 2 worden aangevraagd, het werk zal dus niet voor week 20 kunnen worden uitgevoerd.

Dakbedekking op platte daken van een nieuwbouwwoning

Momenteel wordt onze nieuwe woning gebouwd en de ruwbouw is klaar. Ik wil er in januari graag dakbedekking laten aanbrengen op 130 m² plat dak. Het dak bestaat uit 3 delen van respectievelijk 80, 30 en 20 m². Het dak is al voorzien van dakisolatie, Ecotherm Topline XR, 2-zijdig gecacheerd. Ik wil graag uw offerte ontvangen voor EPDM, PVC en bitumen dakbedekking, inclusief alle montagekosten.

Dakreparatie bitumen dak

Ik heb 14 jaar geleden een bitumen dakbedekking laten leggen tijdens een uitbouw (plat dak). Nu zie ik allemaal blazen op mijn dak in de dakbedekking. Wat is het beste wat ik hier aan kan doen en wat zijn de kosten hiervan? Als het vervangen moet worden, wat kost het met EPDM of met bitumen dakbedekking? Ik heb nog geen lekkage. De dak heeft een afmeting van ongeveer 6 meter lang en 2,5 meter breed.

Nieuwe dakbedekking op flauw hellend dak

Ik laat binnenkort door een aannemer mijn dak vervangen. Er wordt een geïsoleerd dak geplaatst en ik ben nu aan het bekijken wat voor afwerking ik daar op wil laten aanbrengen. Het gaat om een flauw hellend dak van ongeveer 150 m². Ik wil graag uw offerte ontvangen voor PVC, EPDM, APAX en bitumen. Ik verwacht dat het werk aan het dak pas in het nieuwe jaar zal starten.

Partners

Partners van Casius