Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

EPDM op afdak leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: ePDM op afdak leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: ePDM op afdak leggen

EPDM op afdak leggen

Ik zou graag een prijs willen hebben van Dak epdm op mijn afdak van 4x6 meter ik wil het zelf het epdm leggen kunt u mijn een prijs geven van epdm en de lijm die ik moet gebruiken

Schuin afdak van EPDM voorzien

Ik ben van plan om ons aanbouw met schuin balken afdak met EPDM te laten beleggen. Er liggen nu plastieken platen op (ongeveer 36 m2. ) wil die vervangen met EPDM moet ik die dan met planken of houten platen laten beleggen. Kan ik volstaan met houten ondergrond en dan 1 laag EPDM van min. 1. 2 mm dikte en moet er dan ook een onderlaag worden gebruikt.

Dakbedekking plaatsen

Betreft een nieuw gemaakt dak van de carport, schuur en afdak. Dit is één dak van houten platen, dit moet worden afgewerkt met EPDM. Mijn man helpt graag mee. In totaal is het 45 vierkante meter. Graag ontvang ik een offerte inclusief materialen.

EPDM dakdekking aanbrengen

Ik heb lekkage aan mijn fietsen afdak van 2.10 x 5.00 meter. Er ligt nu singels op, die verkeerd zijn gelegd. Het dak is nu lekkend. De waterafvoer is in de shingles terecht gekomen, er hadden vanwege de helling nooit shingels op mogen komen. Het dak is aangelegd in oktober 2015. Er moet een randje rondom op, zodat het water niet bij houten onderplaat komt. Ook wellicht een regengoot. Het afdakje staat tegen een gebouw aangebouwd.

EPDM dakbedekking op het afdak aanbrengen

Ik ontvang graag een prijsopgave voor een dak van 10,5 x 4,3 meter. Er dient EPDM gelegd te worden, daktrimmen en 2 hemelwaterafvoeren. Er is geen isolatie nodig en het moet gelegd worden op multiplex beschot met multiplex boeiboorden.