Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Epdm aanleggen op schuurdak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: epdm aanleggen op schuurdak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: epdm aanleggen op schuurdak

Epdm aanleggen op schuurdak

Het betreft een nieuw gebouwde schuur van 20m2 met een plat dak. Isolatie xps en boeidelen worden door mijzelf aangebracht. Er zijn geen dakdoorvoeren behoudens een zij uitlaat voor een hwa afvoer. Graag een offerte voor het aanbrengen EPDM en afwerking randen met dak trim. Bij akkoord, uitvoering werkzaamheden medio maart.

Dakbedekking vervangen

Het betreft 2 identieke gebouwen van 8 x 5 meter oppervlakte met een maximale nokhoogte van 5,0 meter -> vergunningsvrij bouwwerk. De nok zit niet centraal in het dak, maar op 20% van de gevel: er ontstaat daarmee een flauw hellend dakdeel, oppervlakte à 50 m2, en een stijl hellend dakdeel, oppervlakte 20 m2. Op het flauw hellende dak willen we een groendak aanleggen met als ondergrond EPDM. Op het steile dakdeel willen we alleen EPDM, maar dan met op de ondergrond elke 60 cm, ongeveer, een verticale raggel, waardoor met EPDM het beeld ontstaat van een vlak zinken dak met een strakke rand per elke 60 cm. Is dat mogelijk met EPDM?

Aanbrengen dakbedekking nieuw te bouwen erker

Ik wil een dakbedekking laten aanleggen op mijn nieuw te bouwen erker. Mijn voorkeur gaat uit naar epdm. Het dak is 6 m2.

Groendak aanleggen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? EPDM, groendak, Ik laat mij adviseren door de vakman. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Op dit moment ligt er een bitumen dak laag op een oppervlakte van ongeveer 20 vierkante meter. Wij zouden graag een extensief groendak willen om zo de kamers onder het dak koeler te houden. Omdat de dakbedekking al ouder is denken wij dat het vervangen moeten worden voordat het groendak aangebracht kan worden. Of er verdere isolatie nodig is weten we niet. We zouden ons graag willen laten adviseren over het wel of niet vervangen van het dak, het eventueel extra isoleren, en het soort groendak wat mogelijk is.

Dakkapel met EPDM bedekken

Ongeveer 2 bij 3 meter dakkapel vernieuwen met EPDM. Er zit nu bitumen op. Ook een afvoerpijpje aanleggen.

Nieuw EPDM dak aanbrengen

Graag ontvang ik een offerte voor het aanleggen van EPDM op een nieuw plat dak van ongeveer 42 m2 in een L vorm. Het betreft een nieuwbouw bijkeuken/garage. Graag ontvang ik 2 offertes, 1 voor alleen het plaatsen van de EPDM en 1 voor het plaatsen van de EPDM met isolatie van 6 cm dik R2.5.

EPDM aanleggen rondom een rookkanaal

Wij hebben lekkage rondom het rookkanaal. Wij hebben epdm op het dak liggen en zoeken zo spoedig mogelijk iemand die ons dat kan verhelpen.

EPDM aanleggen

Wij gaan een nieuwe carport bouwen en daar moet een EPDM dakbedekking opgeplaatst worden door de vakman. De carport zal een dak krijgen van 5 bij 6.30 meter waar een lichtkoepel in geplaatst worden. De afmeting van deze koepel hebben wij nog niet. Er zal lood tegen de gevel gemonteerd te worden. Dit heeft een lengte van 6.30 meter. Er zal ook een waterafvoer in het dak gemonteerd moeten worden.

EPDM aanleggen op een dak

Ik heb een carport gemaakt met een vrijwel plat dak van sandwichpanelen van 7.0 x 7.5 meter. Ik wil daar graag EPDM op laten aanbrengen. Er hoeven geen afvoeren te worden aangesloten. Ik wil dit op korte termijn laten verzorgen.

EPDM aanbrengen

Graag EPDM aanleggen op een plat dak van ongeveer 18 vierkante meter. Het dak van de begane grond, een meter of drie hoog. Wanneer nodig op uw inzicht oude bitumen dakdekking verwijderen.