Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakwerkzaamheden? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakwerkzaamheden. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakwerkzaamheden

Dakwerkzaamheden

Het gaat om het isoleren en het vernieuwen van de dakbedekking van een plat dak van 190 m2. Wij willen graag een glaskoepel boven de keuken van 2 bij 1 meter en 4 lichttubes. Als onze wensen meegenomen kunnen worden in de offerte is dat een optie. Verder pijpjes voor afzuiging van de wc en badkamers en dakdoorvoeren ten behoeve van de airco’s. Uitvoering in de eerste of tweede week van januari.

Diverse dakwerkzaamheden

De opdracht bestaat uit verschillende onderdelen: - Rechtzetten en vastzetten met schroeven van dakpannen ± 100 stuks - Vervangen zinken dakgoot ± 6,5 meter - Aanpassing houtwerk onder dakgoot - Vervangen van zinken rechthoekige regenpijp, 7 cm breed, op de foto links

Dak vervangen en diverse andere dakwerkzaamheden

Wij willen het pannendak van ongeveer 90 m² van onze vrijstaande woning gaan vervangen en isoleren. Daarbij willen we ook de dakgoten en regenpijpen laten vernieuwen. Verder is er nu 1 Velux dakraam aanwezig dat weg kan. We willen op een andere plek 4 nieuwe Velux dakramen. Ook willen we op de 1e verdieping een plat dak van 40 m² met bitumen dakbedekking laten vernieuwen en isoleren. Ook de daklijsten moeten daarbij vernieuwd worden. In het platte dak zijn een daklicht en een schoorsteen aanwezig. We willen een afspraak maken om de klus hier met ons te bespreken. Afhankelijk van de kosten willen we het werk geheel of in delen laten uitvoeren.

Dakwerkzaamheden

Wij hebben een 2 onder 1 kap woning uit de jaren '30. Hier dienen de volgende werkzaamheden uitgevoerd te worden: - Vervangen dakpannen, ongeveer 190 m2, indien mogelijk 'groot Romaans' of Koramic combinatie; - Vervangen Velux dakraam, grenen wit afgelakt 134 bij 98 cm; - Mogelijk isoleren; De oude dakpannen dienen te worden afgevoerd.

Verstopping verhelpen in HWA

Onlangs heb ik dakwerkzaamheden laten verrichten en daarbij is ook de dakgoot van mijn woning gereinigd. Er is nu echter sprake van een verstopping van een HWA en de goot loopt over. Het gaat om een dakgoot van 5 meter op een hoogte van 6 meter. Ik ontvang graag vooraf een offerte van de kosten.

Dakwerkzaamheden

Ik heb op het afdak van de badkamer van onze oude polderwoning ongeveer 7 -10 m² pannen gelegd, meer nu blijkt dat de schuinte te gering is en ook is het niet meer mogelijk de afwerking netjes en waterdicht te maken. Dus roep ik graag de hulp van professionals in om eventueel een andere dakbedekking aan te brengen, staal of aluminiumplaten. Verder is er aan het zadeldak van de woning zelf een kleine lek. Deze zou opgespoord en gedicht dienen te worden. Ook de goot aan de achterzijde is aan vervangen toe en daar loopt het water ook niet goed af.

Dakwerkzaamheden uit laten voeren

Ik heb vanaf mijn zolderruimte 2 dakraampjes vervangen. Hierdoor zijn de nokvorsten los komen te liggen. Deze moeten opnieuw aangesmeerd/vastgelegd worden. Tevens wil ik dan het afvoer kanaal voor de afzuigkap in de keuken weer via de schoorsteen laten lopen. Deze zit vol met takken. Dus vegen en een kapje erop plaatsen.

Dakwerkzaamheden

Werkzaamheden met betrekking tot het dak: - Lekkage in het pannendak, door 15 gescheurde vorstpannen, herstellen. - In het beschot (1 meter) zitten een paar verrotte plekken die gerepareerd moeten worden. - Vervangen van een windveer (3,50 meter) bij de schuur door een kunststof exemplaar (ral kleur 9001). - Verwijderen van één van de schoorstenen, en tevens op de gezamenlijke schoorsteen een kraaienkap plaatsen.

Dakpannen vervangen

Nieuwe dakpannen en eventueel ook nieuwe tengels en dakplaten. Betreft een tussenwoning waar de dakwerkzaamheden zullen moeten gebeuren aan beide zijden. Er zijn 2 dakkapellen aanwezig op het dak.

Loodslabben vervangen / renoveren

Wij hebben een vrijstaande woning waar de volgende dakwerkzaamheden uitgevoerd dienen te worden: rond meerdere dakkapellen zijn de loodslabben versleten en moeten gerenoveerd worden.