Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakvorsten vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakvorsten vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakvorsten vervangen

Dakvorsten vervangen

Wij hebben een oud huis gekocht (100 jaar) met Oud Hollandse pannen. De dakvorsten lijken veelal kapot of scheef te liggen, waardoor lekkage is ontstaan. Ook is een aantal pannen kapot. Wat kost het om dit te laten vervangen? (dak is puntdak, zo'n 15 m lang en 7 m breed)

Dakvorsten opnieuw monteren en ruiterrol vervangen

Van mijn woning (1992) sluiten de nokvorsten niet meer goed aan op de dakpannen. Ze zijn met nagels bevestigd. Ook de ruiterrol is niet meer goed. Het dak is 8 meter lang. Wat gaat het kosten om de bestaande vorsten opnieuw en deugdelijk aansluitend te monteren en de ruiterrol te vervangen?

Oudhollandse dakpannen vervangen

Ongeveer 5 dakpannen zijn door de storm eraf gewaaid. Ongeveer 2 dakvorsten. Ook is op één plek een latje doorgerot. Slecht onderhouden dus, krijg niet van de verzekering. Dus graag lage kosten.

Dakvorsten en pannen aansmeren/vervangen

Het pannendak van ons hoekhuis van 6 meter breed is aan onderhoud toe. De dakvorsten moeten aangesmeerd worden en wellicht is een enkele aan vervanging toe. Verder zijn er van een paar pannen hoeken afgebroken. Op dit moment is er geen lekkage aanwezig.

Dakvorsten vastleggen en deels vervangen

Het gaat om 11 meter dat gecontroleerd moet worden en zodoende vervangen. Vakman gaat over de materialen. Dak is goed bereikbaar.

Donkerblauwe sneldekkers leggen

Ik heb een dak waar nu betonnen sneldekkers op liggen. Het gaat om ongeveer 700 pannen, dakvorsten en kantpannen. Deze wil ik graag laten vervangen door gladde, donkerblauwe sneldekkers.

Tuile du Nord dakpannen aanbrengen

Vervangen oude dakpannen voor nieuwe Tuile du Nord pannen. Aantal vierkante meters ongeveer 41. Benodigde dakvorsten 18 meter. Hoekpannen 62 stuks. Het dak is op de eerste verdieping, makkelijk dak. Vrijstaand huis dus goed bereikbaar. Gaarne ook prijsopgave bij isoleren dak. Voor 1 juli moet het uitgevoerd zijn.

Dakpannen met dampfolie aanbrengen

Het betreft het vervangen van de dakpannen van een traditionele kap met ongeveer 60 m2 en 6 meter dakvorsten, bouwjaar 1976. Het dak is nu gelegd met betonnen snelleggers. Graag ontvang ik een offerte inclusief dampfolie en verankering.

Dakpannen dak vernieuwen

Dak te vervangen , 1)oude dakpannen verwijderen en afvoeren,panlatten en sporen verwijderen, 2) plaatsen van isolatieplaten type unilin ,Isobouw of dergelijke 3) plaatsen van nieuwe pannen ,35 dakvorsten, 2 eindvorsten en 80 gevelpannen . Totale dak oppervlak +/- 140 m2 werken dienen uitgevoerd te worden volgens regels van de kunst. Inclusief garantie,en bijbehorende materialen om zoals bevestegingen ,lood ( 1 schoorsteen = +/- 80cmx80cm. Voorzieningen voor het bevestigen van hanggoten dringende uitvoering ,indien mogelijk voor eind 2014.

Dakvorsten vervangen en dak mosvrij maken

Vervanging van twee dakvorsten en mosvrij maken van gehele dak en enkele verschoven dakpannen herplaatsen. Het is een standaard hoekwoning van een rij. Woning uit 1957. Het zijn open gebakken dakpannen. Graag ook een prijs voor het impregneren van de dakpannen.