Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakshingles leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakshingles leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakshingles leggen

Dakshingles op het tuinhuisje leggen

Wij hebben een tuinhuisje van 19 jaar oud, waarvan de dak shingles zijn versleten en er waarschijnlijk ook de onder platen her en der zijn aangetast. Het tuinhuisje is 3 bij 3 meter. Nu zijn er tegenwoordig ook kunststofplaten in de handel en wat zou het als tweede optie kosten als deze door u worden geplaatst en ikzelf voor het materiaal zou zorgen dus gaarne een opgaaf van de kosten bij een reparatie van het dak en een opgaaf van vervanging door kunststof met en zonder materiaal.

Dakshingles op tuinhuisje leggen

We hebben een nieuw tuinhuisje geplaats. Ik heb alleen geen verstand van shingles leggen en zou hier graag hulp bij hebben. Het dak is 12m2 en de shingles heb ik al gekocht.

Dakshingles leggen

Ik wil graag 60 vierkante meter dakshingels leggen. Wat zijn hiervan de prijzen?

Dakshingles op tuinhuisje leggen

Een gedeelte van de dakshingles van ons tuinhuisje zijn eraf gewaaid. Nu willen wij ze allemaal vervangen. Het is een tuinhuisje met een schuindak, shingels antraciet, 17,5 m2. Zou u me aan kunnen geven hoeveel dit zou kosten en wanneer dit mogelijk gemaakt zou kunnen worden? Mvg,

Shingles leggen op overkapping

Dakshingles leggen op een tuinhuisje. Ca. 10 tot 12 m2

Shingles op blokhut leggen

Ik wil shingles op mijn blokhut laten leggen. De blokhut is 3 bij 3 meter met een flauw schuin puntdak. De onderlaag is van grenen planken. Dakshingles, zwart monteren. De totale oppervlakte is ongeveer 10 m2.

Dakshingles of bitumen op een verandadak leggen

Wij hebben een veranda van 4 x 5,2 meter voorzien van nieuw dakbeschot. We willen er nu een onderlaag met bitumen of dakshingles op laten plaatsen als afwerking. We ontvangen graag een offerte van een vakman die hier op korte termijn tijd voor heeft.

Dakshingles leggen

Ik wil dat er dakshingles worden gelegd op het schilddak van het tuinhuis met overkapping. De afmetingen zijn 4,00 meter x 7,80 meter. Dakhelling is ongeveer 40 graden. Shingles zijn aanwezig.

Dakshingles leggen op tuinhuis

Wij hebben een tuinhuis geplaatst van 5 x 2,50 meter, dit is inclusief overkapping. Gekocht bij Van Kooten Velp. Type Rianne 250 x 250 cm met piramidedak. De shingels moeten nog worden geplaatst. Nu moeten de shingels er nog op De singels zijn al in ons bezit. Wat gaat dit kosten als u dat voor ons verzorgd?

Dakshingles leggen op tuinhuis

Dak van een blokhut is inmiddels bedekt met "spijkerrol" en moet afgewerkt worden met dakshingles. Shingles aanwezig, kit en spijkers ook. Dak is 25 m2.