Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakreparatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakreparatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakreparatie

Daklekkage aan chalet repareren

Daklekkage repareren het gaat om een plat dak van 12 m2 van een chalet. Er is een boom door de storm tegen de zijkant aangevallen, daktrim en balk eronder is stuk dus een nieuwe balk en trim en nieuw dakbedekking. Graag een offerte wat ong. De kosten zijn. Binnen lekkage doordat balk doormidden is en daktrim kapot is. Dus en lekkage en dakreparatie.

Dakreparatie voor lekkage

Het water komt binnen tussen het raam en hellend dak.

Daklekkage, dakreparatie en dakbedekking vervangen

Wij hebben lekkage aan ons dak. De dakbedekking is verouderd en dient vervangen te worden. Er is tevens een zachte plek ontdekt onder de dakbedekking op het dakbeschot. De conclusie en aanbevelingen naar aanleiding van de lek detectie kan ik u doen toekomen. Afmeting bedraagt rond de 60 m2.

Dakreparatie dak chalet

Ik wil graag zo spoedig mogelijk een lekkage van het dak laten verhelpen. Het is een dak van een chalet met platen erop. De platen liggen iets schuin op. Het is zwarte dakbedekking, ik denk bitumen.

Dakreparatie

Na de storm en regen van de afgelopen dagen druppelt het op de trap naar de zolder. Graag zouden wij de oorzaak hiervan achterhaald zien. Is het mogelijk om onderzoek te doen en eventueel een offerte te krijgen voor dakreparatie? Het betreft een hoekwoning van ongeveer 6 meter breed.

Dakreparatie dakkapel

De achterkant van het dakkapel aan de achterkant is lek, hele plafond is nat.

Dakreparatie na lekkage

In de tussenwoning van mijn zoon is sprake geweest van een langdurige lekkage via zijn dak. Er is daar een sporenkap met betonnen dakpannen. Een aantal van de balken zijn door vocht aangetast en willen we laten repareren of vervangen. Ook moeten er enkele balken worden geplaatst bij een bestaand dakraam. Het aangetaste isolatiemateriaal moet worden vervangen en er moet nieuw dakfolie worden geplaatst. Ook een deel van het dakbeschot moet worden hersteld. Wij willen een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en ontvangen daarna graag uw plan van aanpak en offerte.

Dakreparatie uit laten voeren

We hebben gedeeltelijk een platdak met grind erop en eronder teerplaten volgens mij. Het is moeilijk om op het dak te komen, dus weet niet zeker wat er precies onder het grind ligt. Er is nu lekkage in onze slaapkamer. Het fijnste zou zijn dat er een soort noodreparatie gedaan kan worden, aangezien we van plan zijn zodra de vergunning erdoor is om een uitbouw plus dakterras te gaan bouwen. Er komt sowieso een nieuw dak, maar het zou fijn zijn als het voordat de verbouwing begint het ook nog droog blijft.

Dakreparatie bij een tuinhuis

Een gedeelte van het dak op ons tuinhuis moet worden gerepareerd. Het betreft een iets schuin dak van houten platen, afgedekt met dakleer. De lekkage is lokaal. Waarschijnlijk hoeven maar een paar platen (2 a 3) vervangen te worden en opnieuw waterdicht afgedekt met de dakbekleding (dakleer).

Dakreparatie en -isolatie

Ik wil het dak van mijn huis laten repareren en isoleren. Er zijn enkele planken in het dakbeschot afgebroken, en het bitumen is oud, maar nergens lek. Het bitumen moet worden verwijderd, het beschot gerepareerd, isolatie aangebracht, dakraam en dakgoot moet worden aangepast en nieuw bitumen aangebracht. Het is een licht hellend bitumen dak, hellingshoek is 18 graden, van 77 m2.

Partners

Partners van Casius