Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakreparatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakreparatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakreparatie

Dakreparatie bij een schoorsteen

Er is een lekkage op ons dak (jaren '30 huis) bij de schoorsteen. Er zal waarschijnlijk lood geplaatst/vervangen moeten worden, we hebben inmiddels ook lekkage aan de binnenzijde. Betreft een gemetselde schoonsteen. Ik heb een dak met dakpannen.

Dakreparatie op een schuur

my backyard storage room roof is leaking and I would like to repair it. Is it possible to do it as soon as possible? I can send you a photo for you to see how it looks like. Thanks for answer.

Dakreparatie aan golfplaten op de veranda

Ik wil na stormschade het nieuwe golfplaten op veranda laten leggen het betreft ca 22 vierkante m ook moeten de oude platen afgevoerd worden en moet ca 2m goot vervangen worden

Dakreparatie of dakrenovatie

In de afgelopen periode heb ik 2 keer een plas water op de grond gevonden. Aan de binnenzijde zien ik geen vochtplekken en aan de buitenzijde is er geen schade zichtbaar. Het gaat om een hellende pannen dak en de tussenwoning is 5.80 meter. Graag zou ik een afspraak willen maken met de vakman om de lekkage te laten opsporen en te laten repareren.

Dakreparatie op een pannendak

Ik heb een dakpannen piramide dak. Precies in het midden op de top hebben vogels een gat gehakt. Er zitten 2 gaatjes in van 3 a 4 cm groot. Ik zou graag een indicatie prijs hebben voor een mogelijke reparatie.

Dakreparatie uitvoeren

Kunt u me laten weten of u op korte termijn een dakreparatie kunt uitvoeren (en hoe duur het ongeveer gaat kosten) op ons huis in Leidsche Rijn: er moeten twee nieuwe kunstleien worden geplaatst op ons dak, die gisteren met de storm van het dak zijn gewaaid (en gebroken). De reparatie wordt door de verzekering vergoed.

Dakreparatie aan een pannendak

Dakgoten (lengte 16 m2) en een boeiboord vervangen. Verder de nokvorsten dichten met flexim. Het huis telt 2 woonlagen.

Dakreparatie met dakleer

Wij hebben plat dak met een koepel dichtbij de koepel is waarschijnlijk de lekkage

Dakreparatie bitumen dak

Ik heb 14 jaar geleden een bitumen dakbedekking laten leggen tijdens een uitbouw (plat dak). Nu zie ik allemaal blazen op mijn dak in de dakbedekking. Wat is het beste wat ik hier aan kan doen en wat zijn de kosten hiervan? Als het vervangen moet worden, wat kost het met EPDM of met bitumen dakbedekking? Ik heb nog geen lekkage. De dak heeft een afmeting van ongeveer 6 meter lang en 2,5 meter breed.

Dakreparatie vanwege lekkage

Er zijn op diverse plekken lekkages aanwezig. Wij hebben een schuin dakpannen dak waar de kringen zichtbaar zijn op het plafond. Het betreft een tussenwoning met het dak op de noordzijde. Graag maken wij een afspraak om het dak te laten inspecteren en een offerte te ontvangen.