Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakreparatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakreparatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakreparatie

Dakreparatie uitvoeren

Kunt u me laten weten of u op korte termijn een dakreparatie kunt uitvoeren (en hoe duur het ongeveer gaat kosten) op ons huis in Leidsche Rijn: er moeten twee nieuwe kunstleien worden geplaatst op ons dak, die gisteren met de storm van het dak zijn gewaaid (en gebroken). De reparatie wordt door de verzekering vergoed.

Dakreparatie aan een pannendak

Dakgoten (lengte 16 m2) en een boeiboord vervangen. Verder de nokvorsten dichten met flexim. Het huis telt 2 woonlagen.

Dakreparatie met dakleer

Wij hebben plat dak met een koepel dichtbij de koepel is waarschijnlijk de lekkage

Dakreparatie bitumen dak

Ik heb 14 jaar geleden een bitumen dakbedekking laten leggen tijdens een uitbouw (plat dak). Nu zie ik allemaal blazen op mijn dak in de dakbedekking. Wat is het beste wat ik hier aan kan doen en wat zijn de kosten hiervan? Als het vervangen moet worden, wat kost het met EPDM of met bitumen dakbedekking? Ik heb nog geen lekkage. De dak heeft een afmeting van ongeveer 6 meter lang en 2,5 meter breed.

Dakreparatie vanwege lekkage

Er zijn op diverse plekken lekkages aanwezig. Wij hebben een schuin dakpannen dak waar de kringen zichtbaar zijn op het plafond. Het betreft een tussenwoning met het dak op de noordzijde. Graag maken wij een afspraak om het dak te laten inspecteren en een offerte te ontvangen.

Daklekkage aan chalet repareren

Daklekkage repareren het gaat om een plat dak van 12 m2 van een chalet. Er is een boom door de storm tegen de zijkant aangevallen, daktrim en balk eronder is stuk dus een nieuwe balk en trim en nieuw dakbedekking. Graag een offerte wat ong. De kosten zijn. Binnen lekkage doordat balk doormidden is en daktrim kapot is. Dus en lekkage en dakreparatie.

Dakreparatie voor lekkage

Het water komt binnen tussen het raam en hellend dak.

Daklekkage, dakreparatie en dakbedekking vervangen

Wij hebben lekkage aan ons dak. De dakbedekking is verouderd en dient vervangen te worden. Er is tevens een zachte plek ontdekt onder de dakbedekking op het dakbeschot. De conclusie en aanbevelingen naar aanleiding van de lek detectie kan ik u doen toekomen. Afmeting bedraagt rond de 60 m2.

Dakreparatie dak chalet

Ik wil graag zo spoedig mogelijk een lekkage van het dak laten verhelpen. Het is een dak van een chalet met platen erop. De platen liggen iets schuin op. Het is zwarte dakbedekking, ik denk bitumen.

Dakreparatie

Na de storm en regen van de afgelopen dagen druppelt het op de trap naar de zolder. Graag zouden wij de oorzaak hiervan achterhaald zien. Is het mogelijk om onderzoek te doen en eventueel een offerte te krijgen voor dakreparatie? Het betreft een hoekwoning van ongeveer 6 meter breed.