Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakreparatie bitumen dak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakreparatie bitumen dak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakreparatie bitumen dak

Dakreparatie bitumendak

Plat dak (afmeting: 20 m2), waarschijnlijk scheurtjes of gaatjes op het dak dat ervoor zorgt dat er water lekt op zolder. Momenteel ligt er bitumen op het dak.

Dakreparatie bitumen dak

Ik heb 14 jaar geleden een bitumen dakbedekking laten leggen tijdens een uitbouw (plat dak). Nu zie ik allemaal blazen op mijn dak in de dakbedekking. Wat is het beste wat ik hier aan kan doen en wat zijn de kosten hiervan? Als het vervangen moet worden, wat kost het met EPDM of met bitumen dakbedekking? Ik heb nog geen lekkage. De dak heeft een afmeting van ongeveer 6 meter lang en 2,5 meter breed.

Dakreparatie dak chalet

Ik wil graag zo spoedig mogelijk een lekkage van het dak laten verhelpen. Het is een dak van een chalet met platen erop. De platen liggen iets schuin op. Het is zwarte dakbedekking, ik denk bitumen.

Dakreparatie en -isolatie

Ik wil het dak van mijn huis laten repareren en isoleren. Er zijn enkele planken in het dakbeschot afgebroken, en het bitumen is oud, maar nergens lek. Het bitumen moet worden verwijderd, het beschot gerepareerd, isolatie aangebracht, dakraam en dakgoot moet worden aangepast en nieuw bitumen aangebracht. Het is een licht hellend bitumen dak, hellingshoek is 18 graden, van 77 m2.

Nieuw dak met dakisolatie plaatsen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor dakreparatie / vernieuwing. Het gaat hier om dak isolatie plus nieuw dak. Er ligt nu bitumen met grind op en dat moet weggevoerd worden. Het dak is ongeveer 50 m², en opties zijn, inclusief 10 cm isolatie: 1. Nieuw dak wordt boven oud dak geplaatst. 2. Oud dak wordt weggehaald en nieuw dak wordt geplaatst.

Dakreparatie aan bitumen dak

Reparatie van een plat bitumen dak. Kleine lekkage in de hoek zorgt voor vochtplekken.

Dakreparatie op een zadeldak uitvoeren

Het zadeldak lekt op een scheidingsmuur van een tussenwoning. Op een houten (planken) schuin gedeelte is de bitumen laag door gaan lekken waardoor er over een lengte van ongeveer 8 meter in een strook van 1 meter ook de houten onderlaag vervangen moet worden. Daarna moet het geheel weer goed aansluitend op de bestaande bitumen laag afgedicht worden.

Dakreparatie aan een bitumen dak

Wij ontdekten dat de bitumineuze dakbedekking op onze houten garage voor een deel vervangen moet worden (het stuk dat vervangen moet worden is ongeveer 4 bij 1 meter). Tevens moeten er twee houten planken onder de dakbedekking vervangen worden (lengte 4 meter) en 1 geïmpregneerde plank aan de voorkant van de garage (lengte 4 meter). Het materiaal mag door de dakdekker geleverd worden. Spoed is gewenst om verdere schade te voorkomen.

Daklekkage bij de dakkapel repareren

We hebben lekkage bij de dakkapel. Ongeveer 4 bij 3 meter dakreparatie. Een deel van het platte dak is lek. Een bitumen dakbedekking. Of anders zou de lekkage kunnen zijn bij de overgang van het schuine pannendak naar de dakkapel toe? Er moet even goed gekeken worden waar de lekkage vandaan komt.

Dakreparatie van een daklekkage

Ik heb lekkage aan mijn platte dak, 3 hoog (ongeveer 10 meter). Het dak is bedekt met bitumen. In mijn slaapkamer aan de voorkant heb ik lekkage. Er zit ook een afvoer, ook deze moet wellicht vervangen worden. Het gaat om een hoekhuis. Wat er met de bitumen moet gebeuren weet ik niet precies (reparatie, vastzetten of vervangen). De ruimte is zeer toegankelijk, maar er is wel een hoge ladder nodig!