Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakrenovatie reparatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakrenovatie reparatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakrenovatie reparatie

Dakrenovatie/ reparatie

Ik wil graag een offerte. Ik heb een garage met een plat dak en het lekt al langer dan een jaar. Kunt u een berekening maken inclusief het opnieuw renoveren van 5 m2 en verwijderen van het oude dakleer en dakdekken van 30 m2? Daarnaast heb ik een lekkage op de 3e verdieping. Hier gaat het om renoveren van 10 vierkante meter, verwijderen van oud dakleer bitumen en renoveren inclusief dakleer etc. Graag ook rekening houden met materiaal, voorrijkosten , zetten van stijger etc. Alvast bedankt.

Dakrenovatie, schilderwerk,metselwerk herstellen en schoorsteen slopen

Aan het appartement op de bovenste verdieping van een grachtenpand, 100 m2 groot, dienen er diverse werkzaamheden uitgevoerd te worden: -Vernieuwen daksingels, dakuitbouw trappenhuis -Reparatie schilderwerk en houtwerk achtergevel dak betimmeringen en boeidelen, de steiger moet op het dak van de buren komen -Herstel houtwerk achtergevelkozijnen, betimmeringen en dakkapellen, stelpost -Herstel metselwerk schoorsteen westkant van het huis inclusief loodwerk -Schoorsteen in zijn geheel eraf te halen en dicht te maken, wordt niet meer gebruikt

Dakrenovatie

Graag zouden we een offerte aanvragen voor het vernieuwen van het dak op ons woonhuis en onze garage. Hierbij denken we aan: -Nieuwe dakpannen op het woonhuis en garage, bijvoorbeeld ovh blauw gesmoord van wienerberger -Reparatie of verwijdering van de schoorstenen op woonhuis. Er zit een scheur in de rechterschoorsteen (vanaf voorkant huis). De linkerschoorsteen behoeft eveneens renovatie. Voorkeur is opnieuw opmetselen maar is afhankelijk van offerte. -Geen dikke isolatieplaten ivm verwachte vochtproblemen. Graag wel een dampdoorlatende folie als extra afdichting. Op basis van een eigen inschatting komt het woonhuis + uitbouw – dakkapel op ongeveer 66m2. De garage komt op ongeveer 14 m2. Op basis van de ovh blauw gesmoord wienerberger komen we op de volgende aantallen: 1825 pannen 53 linkse gevel pannen 53 rechtse gevelpannen 60 half ronde vorsten 3 begin vorsten 2 eind vorsten Afhankelijk van de planning zijn we flexibel in welk maand van 2019 het huis kan worden aangepakt. De voorkeur is natuurlijk zo snel mogelijk. Waar zouden we op moeten richten qua mogelijke startdatum? Hoe lang doen jullie gemiddeld genomen over het vervangen van een dak bij een vergelijkbaar huis?

Dakrenovatie en -onderhoud

Mijn platte bitumen dak van ongeveer 30 m2 is aan onderhoud toe. Het is een tussenwoning in Den Haag uit 1982, met ook een schuin dak deel en dakkapel. Dak is goed bereikbaar via balkon. Ik wil graag meer mogelijkheden bekijken, van alleen reparatie tot aan opwaarderen met isolatie en materialen als TPO of PVC. Resultaat moet geschikt zijn voor plaatsing van zonnepanelen (combi offerte is ook welkom).

Dakrenovatie en reparatie

Ik heb een voorlopig koopcontract getekend voor een 2 onder 1 kap woning. Hier dient een leien dak gerenoveerd te worden welke grotendeels nog origineel is sinds de bouw midden jaren '30! Het zijn gebakken leien en de woonoppervlakte is 300 m2. Graag ontvang ik een indicatie voor de kosten hiervan.

Dakrenovatie bij een vrijstaande woning

Wij zijn voornemens om ons dak te laten renoveren. Het betreft een vrijstaande woning uit 1976 met een garage. De werkzaamheden zijn als volgt: -Verwijderen en afvoer van het pannendak van de woning en de garage, de oppervlakte van de woning is 215 m2 en van de garage 64 m2 -Verwijderen van oude Unilin isolatiemateriaal -Inspectie en reparatie van dakplaten en pannenlatten -Volledig isoleren van het woongedeelte, buitenzijde 215 m2 -Aanpassen van dakgoten, 2 dakkkapellen, 6 velux ramen en dakoverstekken t.g.v. isolatiedikte -Plaatsen van een nieuw pannendak, keuze pannen in overleg. Er is een foto beschikbaar.

Dakrenovatie en isolatie

Vervangen van bestaande pannendak minimaal 70m2, aanbrengen dakisolatie met hoogst mogelijke rc waarde en geluidsisolatie, reparatie van defect dakbeschot, aanbrengen dakdoorlaat in verband met met afzuiging, plaatsen nieuwe panlatten en dakpannen (mat zwart). Rekening houdend met bestaande situatie en dakkapel met plat dak (die hoeft niet vernieuwd).