Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakrenovatie na lekkage? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakrenovatie na lekkage. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakrenovatie na lekkage

Dakreparatie of dakrenovatie

In de afgelopen periode heb ik 2 keer een plas water op de grond gevonden. Aan de binnenzijde zien ik geen vochtplekken en aan de buitenzijde is er geen schade zichtbaar. Het gaat om een hellende pannen dak en de tussenwoning is 5.80 meter. Graag zou ik een afspraak willen maken met de vakman om de lekkage te laten opsporen en te laten repareren.

Dakrenovatie van een plat dak

Het bituum op het platte dak van mijn woning wil ik graag laten vernieuwen. Op dit moment is er nog geen lekkage. De oppervlakte is ongeveer 75 a 80 m2 groot en goed bereikbaar. Graag zou ik de mogelijkheden willen weten voor bituum en voor EPDM.

Complete dakrenovatie

Graag ontvang ik een prijsindicatie voor het renoveren van mijn dak. Het betreft een schuin dak van een tussenwoning. De breedte van het dak is ongeveer 5,30 meter, de hoogte van de nok is ongeveer 4 meter en de diepte van de woning is ongeveer 9 meter. Het is een pannendak uit de jaren '70. De reden voor de aanvraag is tweeledig: enerzijds is er in het verleden een lekkage geweest waardoor de dakplaten in de kieren zijn gaat uitzetten, anderzijds is de constructie niet geschikt om aan weerszijden een dakkapel te dragen. Hiervoor zijn de steunbalken te dun. Graag ontvang ik een uitgesplitste indicatie voor: - Afbreken huidige dakconstructie, pannen, latten, folie, dakplaten en houten draagconstructie - Weder opbouwen dakconstructie, rekening houdend met dakkapellen en eventuele toekomstige zonnepanelen - Mogelijkheid kunststof dakkapellen te plaatsen

Dakrenovatie na lekkage

Dakrenovatie, het vervangen van panlatten, spaanplaten en eventueel de dakpannen zelf. Totale oppervlak is ongeveer 45 m2. Bijgesloten foto is van achterzijde. Voorzijde heeft geen dakuitbouw, oppervlakte is 12 x 30 dakpannen.

Dak inspecteren

Wij hebben enige tijd geleden een lekkage gehad. De oorzaak is inmiddels verholpen, maar wij overwegen om ons dak te laten vervangen. Wellicht is complete vervanging niet nodig en is een dakrenovatie voldoende. Graag willen wij ons dak laten inspecteren om te bekijken wat nodig is en daarna een offerte ontvangen. Onze buren overwegen ook hun dak te laten doen, wellicht kan tijdens de inspectie hun dak ook gelijk worden bekeken?

Dakrenovatie schuur: lekkage opsporen en repareren aangetast hout

Het platte dak van mijn kant van de schuur (schuur van de buren zit er aan vast) lekt waardoor de houten planken van het dak aan de binnenkant aan het rotten is. Boeisel is ook aangetast. Ik ben op zoek naar iemand die het lek kan opsporen, die het kan repareren en het rottende hout kan vervangen. Ik weet niet of alleen mijn kant/dak gerepareerd kan worden of dat het hele dak, dus ook de kant van de buren, gerepareerd/vernieuwd moet worden. Het gedeelte van mij is ongeveer 3 bij 1.5 meter (6 tot 8 m2) en dat betekend het dubbele wanneer de kant van de buren meegenomen moet worden.

Lekkage aan dakkapel repareren en dak inspecteren

Daklekkage van dakkapel repareren en we willen weten of de rest van het schuine dak nog oké is en of de andere dakkapel nog oké is. Mogelijk volgt dan een offerte voor een gehele dakrenovatie. Het gebeurd voornamelijk bij bepaalde weersomstandigheden. Zou er iemand langs kunnen komen want ik weet niet precies hoe of wat. Alvast bedankt!

Dakrenovatie: nieuw pannendak inclusief latten en folie

Ik woon in een geschakelde bungalow met een schuin pannendak van ongeveer 80 m². Het dak en de pannen zijn oud en ik wil daarom graag een volledige dakrenovatie. Ik wil nieuwe dakfolie, panlatten en dakpannen. Ik heb momenteel enige lekkage, daarom wil ik de klus voor de winter laten verzorgen. Ik ontvang graag uw offerte.

Dakrenovatie bij een tussenwoning

Wij wonen in een oude tussenwoning met een pannendak met kruispannen. We hebben al geruime tijd lekkage via het dak maar kunnen de oorzaak niet vinden. Nu willen we het dak graag laten renoveren. We willen dakfolie laten plaatsen met nieuwe panlatten en daar de bestaande pannen weer op terug laten plaatsen. Het dak is ongeveer 50 m² groot. Er is aan de voorzijde een klein dakkapelletje met dakpannen en aan de achterzijde een grote dakkapel met een plat dak. Ik maak graag een afspraak om de klus hier te bespreken en ontvang daarna uw offerte.

Nieuwe betonnen dakpannen aanbrengen

Het gaat om een dakrenovatie van een hoekwoning. De oude pannen dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Daarna dient de lekkage aan de overstek gerepareerd te worden en nieuwe pannen geplaatst. De oppervlakte is ongeveer 50 a 60 m2.

Partners

Partners van Casius