Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakrenovatie bij een jaren '30 huis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakrenovatie bij een jaren '30 huis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakrenovatie bij een jaren '30 huis

Dakrenovatie bij een jaren '30 huis

Wij willen graag het lood- en zinkwerk van ons dak van jaren 30 woning laten vervangen. Ongeveer 20 m1. Graag laten we het eerst inspecteren, waarbij tevens het dak geïnspecteerd wordt.

Onderzoek naar staat dak en eventueel vervangen

Wij willen ons dak geheel laten vervangen, voor nieuwe dakpannen, binnen nu en enkele jaren, maar willen dan weten wat de kosten zijn. Mogelijk is in 1e instantie een deel dakrenovatie of t vervangen van enkele pannen voldoende. Het is vrijstaande woning uit 1953. Exacte maten van het dak zijn mij onbekend.

Dak van zoldergedeelte isoleren en vernieuwen

Het betreft een dakrenovatie/nieuw van een hellend dak voor een jaren 30 hoekwoning. Betreft zoldergedeelte ongeveer 32 m². Dak ook geïsoleerd maken en een Felix dakraam plaatsen. Ik laat mij graag vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden.

Dakrenovatie uitvoeren

De dakpannen moeten worden vervangen. Een goed moment om ook de isolatie via buiten aan te pakken. Er zit op dit moment een dunne isolatie laag onder het dak, jaren '70, volgens de man die de bouwkundige keuring deed. Gewenste werken is het verwijderen van de huidige dakpannen en panlatten, isolatie materiaal aanbrengen en opnieuw panlatten en dakpannen aanbrengen. Onze tussenwoning is 11 meter lang en 5 meter breed. Aan de voorzijde is er een dakkapel aanwezig, aan de zij- en achterkant Velux dakramen. De daken van de buren zijn plat, ons dak is dus goed te bereiken.

Dakrenovatie uitvoeren

Het betreft een vrijstaande woning uit de jaren '50. Het houten dakbeschot is belegd met dakpannen. Veel pannen zijn gebarsten en het hout is vochtig. Dit laten wij graag beoordelen en daar waar nodig vervangen. Tevens willen wij het dak ook gelijk laten isoleren. De grootte van het dak is ongeveer 50 m2.

Dakrenovatie

Wij wonen in het middelste huis van een 3 onder 1 kap woning. De woning is van begin jaren '70 en 10.50 meter breed en 8 meter diep. De pannen dienen te worden verwijderd en het dak van buitenaf geïsoleerd. Daarnaast moeten de daklatten gecontroleerd worden en de 2 zolderraampjes vervangen. Verder zullen er nieuwe pannen geplaatst moeten worden

Dakrenovatie bij een jaren '30 woning

Dakrenovatie van jaren 30 huis

Complete dakrenovatie

Graag ontvang ik een prijsindicatie voor het renoveren van mijn dak. Het betreft een schuin dak van een tussenwoning. De breedte van het dak is ongeveer 5,30 meter, de hoogte van de nok is ongeveer 4 meter en de diepte van de woning is ongeveer 9 meter. Het is een pannendak uit de jaren '70. De reden voor de aanvraag is tweeledig: enerzijds is er in het verleden een lekkage geweest waardoor de dakplaten in de kieren zijn gaat uitzetten, anderzijds is de constructie niet geschikt om aan weerszijden een dakkapel te dragen. Hiervoor zijn de steunbalken te dun. Graag ontvang ik een uitgesplitste indicatie voor: - Afbreken huidige dakconstructie, pannen, latten, folie, dakplaten en houten draagconstructie - Weder opbouwen dakconstructie, rekening houdend met dakkapellen en eventuele toekomstige zonnepanelen - Mogelijkheid kunststof dakkapellen te plaatsen

Dakrenovatie bij een hoekwoning

Het betreft een dakrenovatie van een hoekwoning, jaren '30-woning. De pannen dienen te worden vervangen. De daklatten en het dakbeschot zou graag willen laten controleren en daar waar nog laten vervangen. De oppervlakte van het dak is ongeveer 50 a 60 m2.

Dakrenovatie bij een jaren '30 huis

Wij wonen in een jaren '30 huis, waarbij het dak gerenoveerd moet worden. Het gaat om een 2 onder 1 kap woning met een oppervlakte van ongeveer 120 m2. De dakpannen moeten vervangen worden, er zijn stukken houtrot in de zijwang van de dakkapel en tijdens de verbouwing hebben we gezien dat er een paar plekken in het houten frame rot zijn wegens eerdere lekkages. Het lood moet eveneens vervangen worden. We willen graag isolatie aanbrengen en de zolderramen vervangen. Er zijn nu 3 ramen aanwezig en wij zouden er graag 4 willen hebben. De afmetingen hiervan willen wij graag overleggen met de vakman.