Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakrenovatie en dakisolatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakrenovatie en dakisolatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakrenovatie en dakisolatie

Dakrenovatie en dakisolatie

Ik heb interesse in de renovatie van mijn dak. Ik denk momenteel aan het vervangen van de dakpannen inclusief panlatten. Aan de buitenzijde wil ik graag isolatieplaten laten monteren die aan de binnenzijde meteen netjes zijn, zodat er geen verdere afwerking meer nodig is. De oppervlakte van het dak van mijn hoekwoning is 60 m2. Separaat zou ik graag de kosten en de mogelijkheden willen weten voor het plaatsen van een dakkapel van 3 x 1 meter aan de voorzijde van mijn woning. Deze dient een plat dak te krijgen van kunststof te zijn met HR dubbel glas.

Dakrenovatie, dakisolatie en dakramen plaatsen

De werkzaamheden die ik wellicht op termijn zou willen laten uitvoeren betreft het renoveren van dakpannendak inclusief het isoleren en het aanbrengen van 4 dakramen. Het betreft een hoekwoning van ongeveer 8 bij 3 meter met 3 woonlagen.

Dakrenovatie en -isolatie

We willen het dak van ons huis in vervangen en isoleren. Het dak is ongeveer 180 m2 (13 meter breed en ongeveer 6,8 meter hoog). In het achterhuis is het dakbeschot van asbest dat verwijderd moet worden. De dakisolatie moet een minimale warmteweerstand (R-waarde) van 3,5 m²K/W hebben, maar bij voorkeur hoger (tegen de 6). We willen graag keramische dakpannen (Vlakke Muldenpan Blauw-Zwart).

Dakrenovatie en dakisolatie

Graag zou ik een offerte willen laten maken voor het isoleren en renoveren van het dak van onze nieuwe woning. Daarnaast willen we in de woonkamer 3 dakramen laten plaatsen in de lijn van de reeds aanwezige ramen (Zie foto's). Overdracht van de woning is op 13 april. Hierdoor is het lastiger om de woning te bekijken. Is het mogelijk om indicatief een offerte te maken?

Dakrenovatie met dakisolatie

Graag ontvang ik een offerte voor het isoleren en vervangen van de platte en zadeldaken. Voor hebben wij een plat dak van 10 m2 en achter is ongeveer 38 m2. Het zadeldak is ongeveer 60 m2. De platte daken zijn van bitumen en het zadeldak betreft een gordingendak met kepers zonder spant/gebint.

Dakrenovatie en dakisolatie

Nieuw dak, met dakpannen of kunstofplaten, plus isolatie

Dakrenovatie met dakisolatie bij woningen

In 1996 zijn onze platte daken van drie aan elkaar aangesloten woonhuizen voor het laatst gerenoveerd met bitumen dakbedekking, isolatieplaten en grind. Onze voorkeur gaat er nu naar uit de daken met het duurzame EPDM te bekleden en te voorzien van nieuwe dakisolatie. Specificaties: - ondergrond: gewapend beton dik 155 mm. - dakoppervlak per woning 5.59 bij 11.20 (gemiddeld 60 vierkante meter) De daken zijn goed toegankelijk. Ook zou ik een prijsindicatie willen voor een dakdoorvoer vanaf de bovenste verdieping met 1 lichtkoepel van 1 bij 0.70 meter.

Dakrenovatie

Ik wil graag de dakpannen van mijn dak laten vervangen. Ik ontvang graag 2 offerte opties: Beton of keramiek. Woning: 2 onder 1 kap woning hoogbouw. Afmeting woning: 9 meter diep / 6.5 meter breed / dakhoek ~35° Graag opgeven wat het kost om 1 deel te voorzien van nieuw pannen en een prijs voor beide woningen onder dezelfde kap. Dakdoorvoer met pijp benodigd voor: CV / Keuken / Toilet / Badkamer (hierbij dient die voor het toilet zelf aanzuigend te zijn). Mogelijk wordt na het aanbieden deze aanvraag nog uitgebreid met dakisolatie / dakgoot / boeiboord / dakraam. Op dit moment liggen er betonnen pannen op het dak en volgens mij zijn dit sneldekkers. De woning is van 1970.

Dakisolatie en dakrenovatie

200 vierkante meter (geschat), schuin dak (3 kanten) hergebruik dakpannen (indien mogelijk) aan de buitenkant geïsoleerd

Dakrenovatie vanwege daklekkages

Het pannendak van mijn vissershuisje dient te worden vervangen. Het daklood is erg slecht en dient te worden vervangen. Daarnaast dient de vakman de lekkage op te sporen en te repareren. Tevens ontvang ik graag advies voor het plaatsen van dakisolatie. De precieze afmeting van het dak is niet bekend.