Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakrenovatie bitumen en shingels? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakrenovatie bitumen en shingels. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakrenovatie bitumen en shingels

Dakrenovatie

Ik wil graag het dak van mijn tussenwoning laten isoleren. Het betreft een hellend dak waar PIR renovatieplaten Rd>4 op gelegd moet worden. De oppervlakte is totaal 50 m2. Er zullen ook nieuwe betonnen dakpannen en daklatten geplaatst moeten worden. Daarnaast wil ik de dakkapel laten isoleren met Rd>4 afwerken met bitumen. De oppervlakte hiervan is 12 m2. De woning is goed bereikbaar.

Dakrenovatie van bedrijfshal

Ik heb een dak van 1260 m2 dat gerenoveerd moet worden. Ook moeten de lichtstraten dichtgemaakt worden. Het dak is 4,5 meter hoog. Er zit nu bitumen op en dat kan eventueel weer gebruikt worden. Daarna moeten er zonnepanelen opgezet worden dus het maakt niet zoveel uit.

Dakrenovatie en -onderhoud

Mijn platte bitumen dak van ongeveer 30 m2 is aan onderhoud toe. Het is een tussenwoning in Den Haag uit 1982, met ook een schuin dak deel en dakkapel. Dak is goed bereikbaar via balkon. Ik wil graag meer mogelijkheden bekijken, van alleen reparatie tot aan opwaarderen met isolatie en materialen als TPO of PVC. Resultaat moet geschikt zijn voor plaatsing van zonnepanelen (combi offerte is ook welkom).

Dakrenovatie bitumen en shingels

Wij wonen in een dubbel bovenhuis met schuine zijwanden en een plat dak. De schuine wanden bestaan uit shingels en het platte dak is van bitumen. De dakbedekking is zeker 40 jaar geleden vervangen. Het platte dak is 5 bij 9 meter groot en de wanden lopen ongeveer 1.50 meter schuin naar beneden. Op dit moment hebben wij last van schimmel en de problemen worden groter. Graag maak ik op korte termijn een afspraak zodat de vakman het dak kan beoordelen.

Complete dakrenovatie

Opppervlakte van het platte dak is 60m2. Vervanging van bestaande lagen (met grind), door dampremmende folie plus isolatie (pur platen 7 cm) en bitumen lagen. Mogelijk ook isolatie..

Dakrenovatie bij een bedrijfspand

Voor een bedrijfspand ben ik opzoek naar iemand die een vloeibare dakbedekking kan realiseren. Het gaat om een oppervlakte van 5000 m2. Niet alle huidige bitumen is slecht. Graag een prijs voor de totale oppervlakte. En een prijs per m2 (rekening houdend dat het alsnog minimaal 1500 m2 is)

Dakrenovatie bij een stacaravan

Op een wat oudere stacaravan begint het bitumen dak (plat) door te lekken. Is wel extra gecoat, maar zonder succes. Dak is wat ingezakt waardoor water blijft staan. Ik denk aan een puntdakje/overzet dakje of in ieder geval iets met een helling zodat het dak niet permanent met water blijft staan. Constructie graag zo licht mogelijk in verband met leeftijd caravan. Maten; 12,5 meter x 3.20 meter. 2 x dakdoorvoer, 1 voor geiser, 1 voor regenwater (mag eventueel anders opgelost). Caravan heeft Trespa boeilatten en kunststof bekleding.

Dakrenovatie van een plat bitumen dak

36m2 het betreft renovatie/vervanging. Dak is als volgt opgebouwd. Hout/oude dakleer/isolatie/bitumen. Bitumen ligt er nu ongeveer 17 jaar op. Is bitumen zonder leislag of belast erop. Het dak heeft 4 dakdoorvoeren, 2x ventilatie, 1 cv en 1x beluchting riolering. Daarnaast 3 dakvoeren die niet meer in gebruik zijn en verwijderd dienen te worden. Als het zou kunnen meerdere opties als dakbedekking. Groendak, bitumen, EPDM, witdak etc.

Platte daken laten renoveren

Graag ontvang ik een offerte voor dakrenovatie. Het gaat om het dak van een uitbouw met teermastiek van ongeveer 12m2, het dak van de dakkapel met bitumen van ongeveer 10 m2 en het dak van een tweede dakkapel met waarschijnlijk ook bitumen van ongeveer 8 m2. De voorkeur gaat uit naar een EPDM dakbedekking, eventueel bitumen.

Dakrenovatie van een bitumen dak

Hierbij zouden wij u willen vragen geheel vrijblijvend een offerte te maken op basis van de volgende gegevens: Het betreft het vervangen / renoveren / vernieuwen van ons huidige bitumen dak uit 1994. In totaal ongeveer 672 m2. Derde verdieping, 4e woonlaag. Wij zouden graag het dak vernieuwen door de randen kaal te maken en opnieuw te beplakken met nieuwe trim. De vlakke gedeelte kunnen worden overplakt mits dit mogelijk is. De vermoedelijk datum van vervanging zou het voorjaar zijn. Indien de offerte interessant genoeg is zullen wij een afspraak maken voor een definitieve offerte.

Partners

Partners van Casius