Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakpanplaten leggen op de serre? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakpanplaten leggen op de serre. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakpanplaten leggen op de serre

Dak leggen

Ik wil over een bestaand dak (ongeveer 90 m2) van singels een nieuw dak van stalen dakpanplaten met isolatie leggen, met oversteek en zinken dakgoten.

Dakpanplaten op schuur leggen

Ik zou graag het dak op mijn schuur laten vervangen. Het betreffende oppervlak is 7.70 meter bij 3.57 meter. Op het moment is het een golfplaten dak, maar deze zal vervangen worden met een ander materiaal in overleg met een vakman.

Dak vervangen

Met welk materiaal wil je het dak toeleggen? Stalen dakplaten of dakpanplaten. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het dak is ongeveer 200 m2. Op het moment bekleed met shingles, deze zijn aan vervanging toe. Het punt dak bestaat uit 4 zijden en een dakkapel. Graag een prijs voor het leggen van sandwichpanelen van 10 cm dik.

Dak leggen

Stalen dakplaten of dakpanplaten leggen. We zijn in een bos een houten huis aan het bouwen. Het is een zadeldak met underlayment gemaakt en hierop willen we graag geïsoleerde dakplaten met dakpanlook hebben. Circa 150 m2 dak. In Bergen op Zoom.

Dakpanplaten leggen op de serre

Stalen dakplaten of dakpanplaten. Nog geen dak aanwezig. Het is voor een serre met als afmetingen 660 cm X 270 cm in geïsoleerde uitvoering. Graag een offerte met geïsoleerde platen en niet geïsoleerde platen.

Pannen vervangen door stalen dakpanplaten

* Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Stalen dakplaten / dakpanplaten. * Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering)? Ongeveer 30 m2. * Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil de bestaande dakpannen verwijderen, nieuwe dakplaten leggen en ook eventueel isolatie.

Hellend en plat dak laten renoveren

Het dak (gebroken kap Veenhuis model 75 m2) is momenteel een bitumen dak met dakbakgoot. Hier wil ik graag nieuwe stalen dakpanplaten op laten leggen met nieuwe goot (2 x 7 meter).

Dak van een schuur vervangen en vergroten en nieuwe dakgoten

Ik heb een flauw puntdak op een schuur met betonnen platen op een houten dakbeschot. Hier en daar heeft klimop voor scheuren in dat dak gezorgd. Ik wil daarom de betonplaten laten afvoeren en ook eventueel het hout daaronder laten vervangen als het nodig is. Daarna wil ik er geïsoleerde dakpanplaten op laten leggen. Aan de de schuur bevindt zich nog een plat dak van 4 x 6 meter waar lekkage is. Ik wil het schuurdak laten vergroten tot in totaal 95 m², zodat het platte dak weg kan. Ook wil ik graag nieuwe dakgoten in de kleur van de dakpanplaten laten aanbrengen. Ik heb bij aankoop van dit pand een asbestvrij-verklaring ontvangen. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.

Dakpanplaten leggen

Ik zou graag een vrijblijvende offerte aan willen vragen voor het isoleren en plaatsen nieuwe dakpannen platen. Het dak is 41 m2.

Dakbeschot vervangen en dakpanplaten op schuur leggen

Wij willen het dakbeschot op onze schuur laten vervangen door constructieplaten van 18 mm dik en dan bedekken met dakpanplaten (antracietkleurig) het is een puntdak van ongeveer 30 vierkante meter. Daarbij moet het oude dak verwijdert worden. Het zijn oud Hollandse dakpannen. Het is eigenlijk een garage, dus goed te bereiken. We zijn erg benieuwd wat de kosten zijn.