Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakpanplaten dak renoveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakpanplaten dak renoveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakpanplaten dak renoveren

Dakpannen vervangen door dakpanplaten

Ik wil de mulder dakpannen vervangen door aluminium dakpanplaten of andere dakpanplaten. Dak is circa 32 m2 pan ook. Het dak is van binnenuit alleen aan de bovenkant geïsoleerd. Wat is het beste om te doen: of geïsoleerde dakpanplaten of niet geïsoleerde dakpanplaten en dan dampfolie aanbrengen?. Dakbeschot is nog goed en de panlatten ook. Graag de dakpannen afvoeren. Eventueel zou ik samen met iemand anders kunnen helpen met het verwijderen van de dakpannen. De vakman moet aantoonbaar ervaring en gespecialiseerd zijn in het aanbrengen van dakpanplaten. De vakman moet aangesloten zijn bij een branche vereniging. En ik wil graag garantie hebben.

Asbesthoudend dak isoleren

Graag laat ik mijn hellend dak van mijn 2 onder 1 kapwoning isoleren en afwerken met dakpanplaten, het gaat om ongeveer 70 m2. Er is asbest aanwezig onder dakpannen. Dak van buiten isoleren, aangezien onder de dakpannen een laag asbest zit. De laag isolatiemateriaal dan afschermen met dakpanplaten. Graag een isolatiemateriaal met een hoge rd-waarde voor de subsidie. Eventueel in overleg met buren samen.

Asbestdakplaten vervangen

Het garage dak is 44 m2 de oude asbestplaten moeten er af. Nieuwe dakpanplaten er op. Ik heb een sloopvergunning aangevraagd.

Nieuwe dakbedekking tuinhuisje, houtenbalk in schuur vervangen, isolatie dak, schoorsteen maken

Ons tuinhuis heeft een nieuw dak nodig. Het is nu 18 jaar oud en heeft golfplaten, deze wil ik graag door bitumen of dakpanplaten laten vervangen. We willen indien mogelijk daarin een dakraam plaatsen. Het dak is hellend. 8 m lang en in totaal 1,5 + 2 + 2+ 1,5 m breed. Het dak heeft gelekt, daardoor moeten 3 balken binnen in de schuur vervangen moeten worden. Ook belangrijk dat isolatie wordt meegenomen. Daarnaast ook fijn als er een dubbelwandige ‘schoorsteen’ ingezet kan worden zodat daar een paletkachel/houtkachel op aangesloten kan worden. Wat zijn de kosten?

Bitumen dakbedekking vervangen door dakpanplaten

Wij zouden de dakbedekking willen laten vervangen. Het betreft een vakantiewoning van 85 m2. Het dak is ongeveer 140 m2 en van bitumen voorzien. We hebben nog geen lekkages, maar het moet wel vervangen worden. We denken aan dakpanplaten. Zou dit eroverheen gelegd kunnen worden, of is het nodig om de bitumen te verwijderen? Het dak begint op 1,5 - 1,9 meter en heeft een helling van ongeveer 20 graden.

Dakpanplaten realiseren op tuinhuisje

Het is de bedoeling dat er dakpanplaten komen over het bestaande dak van mijn tuinhuis (met singles) lengte 800x420cm. dakplaten Kleur zwart 1e keus 6/8 graden het dak makkelijk toegangkelijk. advies nodig wat het beste is. Incl:montage en BTW. Het dak begint op ongeveer 2.40 hoog.

Dakrenovatie

Bestaand staldak met ongeïsoleerder dakpanplaten vervangen voor een geïsoleerd dak Rc = 6. Het gaat om een boerderij uit ca 1900, de stal wordt nu nog niet bewoond. Ambitie is om dat wel te gaan doen. De stal is ca 30 m lang, 9 m breed en de nokhoogte is 6700mm, de dakgoothoogte is ~2900mm. Huidige constructie (gordingendak) moet gecontroleerd worden op constructieve kwaliteit en daarna geïsoleerd en - eventueel - met dakpannen bedekt worden, of de dakpanplaten worden teruggeplaatst. Er is voor ca 25% van het totale dakoppervlak zonnepanelen voorzien. Er is 1 kleine dakkapel aanwezig van 1800 x 2200mm(bxh). Dakramen (Velux o.g.) zijn voorzien, maar aantal, maatvoering en locatie is nog niet bekend. ---- Daarnaast bestaande dakpandak op huidige woning vervangen en isoleren met Rc=6. In het huidige dak is een dakkapel aanwezig van 6000 x 2500 mm(bxh) evenals een overgang van langskap naar dwarskap. Totale lengte van gebouwgedeelte, incl. dwarskap ~12,5 m. Breedte gelijk aan overige gedeelte stal: 9m. --- Werk kan i.v.m. overdracht van eigendom vanaf 1 juli 2020 uitgevoerd worden.

Dakpannen vervangen voor dakpanplaten

Het dak is H 6 x B 15 mtr. Hellingshoek zal rond de 30 graden zijn. Op dit moment liggen er dakpannen op. Dak pannen mogen er op blijven liggen. Op de dakpanplaten moeten zonnepanelen geplaatst worden. Zal gaan om 180 m2.

Dakpanplaten vervangen

Er liggen nu aluminium dakpanplaten op het dak, en dit wil ik verwijderen en vervangen door nieuwe. Het is een hellend dak. Graag ontvang ik een offerte.

Shingles op het dak vervangen door dakpanplaten of iets anders

De shingles op het dak van ons tuinhuis worden slechter. Daarom overwegen we hier dakpanplaten overheen te zetten, of dakpannen of weer shingles. Wij kijken een beetje wat binnen ons budget past en zouden graag per mogelijkheid de kosten willen weten. De afmetingen van het zadeldak zijn: lengte 7,60 m en de breedte (van nok tot rand dakbeschot) 2,95 m (dus 2 x). Er zijn geen goten aan de lange zijde aanwezig en de korte zijden zijn afgewerkt met boeiborden die iets boven het dak uitsteken. Van de grond tot de nok is het dak ongeveer 2,60 meter hoog en er is heel makkelijk bij te komen. We gaan regelmatig naar Spanje, dus we willen graag spoedig in contact komen.

Partners

Partners van Casius