Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakpannen leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakpannen leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakpannen leggen

Dakpannen vervangen

De dakpannen zijn poreus. Deze behoren vervangen te worden. Op het dakbeschot (planken) gaarne een laag dampopen folie leggen t.b.v. isolatie binnenuit.

Isoleren 90 m2 dak van monumentaal pand (pannen hergebruiken)

Op 01 oktober 2020 is de sleuteloverdracht van een monumentaal pand. Hergebruik dakpannen circa 90 m2 schuin dak met geschilde sparren waar een isolatielaag overheen moet en nieuwe panlatten. Is middels een steiger op eigen terrein te doen. Tevens aanbrengen 2 nieuwe dakramen.

Schuin pannendak isoleren

Ik ben op zoek naar een isolatiespecialist die het dak van mijn woning van buitenaf kan isoleren. Het schuine dak, afmeting onbekend, is nu bedekt met dakpannen. Deze dienen verwijderd te worden, isolatie plaatsen en dakpannen terugzetten.

Renovatie dak

Dak is nu voorzien van houten planken met regelwerk voor dakpannen. Graag wil ik het dak aan de buitenkant isoleren en voorzien van nieuwe dakpannen. Ik verwijder zelf de bestaande dakpannen van het dak en voer dit zelf af. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest

dakrenovatie / isoleren

Ik wil graag mijn dakbeschot en dakpannen vervangen. Ook wil ik isolatiefolie aanbrengen buitenkant en nieuwe nokvorsten hebben.

Geïsoleerde dakpanplaten (aluminium/zink) op dak aanbrengen

Nu twee hellende daken met dakpannen ('gebroken kap' en zadeldak). Schatting opp. 50 + 90 m2 (?). Alles vervangen met geïsoleerde dakpanplaten (aluminium/zink). Betreft koopwoning (twee aparte bouwdelen). Overdracht 28 augustus, daarna z.s.m. uitvoeren.

Vogelnest verwijderen

We hebben een vogelnest onder ons dakpannen. We willen het laten verwijderen. Het betreft een hoekwoning. Het dak zelf is 6 meter lang ongeveer.

Dakpannen vervangen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het vervangen van onze dakpannen. Het is een twee onder een kap huis, met voor- en achter een dakkapel en uitbouw van de keuken. Oppervlakte is niet bekend, graag de oude dakpannen ook verwijderen en afvoeren.

Dakpannen vervangen

Vrijstaand huis met huidige betonnen sneldekkers heeft circa 1770 nieuwe pannen nodig en de vrijstaande garage circa 500 pannen.

Dakgootherstel aan chalet

Reparatie dakgoot van mijn chalet aan de linker voorzijde De regenpijp is verzakt waardoor lekkage aan de onderzijde in de omlijsting. Een aantal Canexel schotjes zijn aan de onderzijde verrot . Tevens controle van de overige regenpijpen. Het dak is bedekt met dakpannen en aan de binnenzijde is geen sprake van lekkage.

Partners

Partners van Casius