Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakpannen leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakpannen leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakpannen leggen

Reparatie lekkage naast schoorsteen

We willen een lekkage naast schoorsteen laten repareren. Woonachtig in een huis, schoorsteen op dak van 2de verdieping. Is een schuin hellend dakpannen dak met zinken rand tegen schoorsteen.

Dak isoleren

Graag een prijs voor een hellend puntdak van 50m2. Incl buitenlangs isoleren, plus vervangen pannen. Foto van huis/ dak is op te vragen via mail Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest

Dakpannen vervangen

Wij willen graag ons pannendak van 1960 laten vervangen. Is een 2 onder 1 kap met dakkapellen. Denk dat het ongeveer 50 m2 is. Oude dakpannen ook graag afvoeren.

Hellend dak isoleren en dakpannen vervangen

Wij willen ons dak van buitenaf laten isoleren en de dakpannen te vervangen. Wij krijgen dakkapellen, een aan de achterzijde van ongeveer 5,20 meter en een aan de voorzijde van ongeveer 3 meter. Graag zouden wij willen overleggen wat het beste is om te doen: deze eerst laten plaatsen en dan het dak isoleren of eerst de dakkapellen laten plaatsen. Oude dakpannen graag afvoeren. De afmeting van het dak is ongeveer 6 meter breed en heeft een hoek van ongeveer 35 graden. Van binnenuit op sommige plekken hebben we isolatie. Over het nieuwe isolatie materiaal willen we graag advies, moet wel voldoen aan eisen voor subsidie. Dak is vrij makkelijk bereikbaar. Graag laten we de vergunning door de vakman regelen.

Dakreparatie

Lekkage door verschoven dakpannen , schuindak oppervlakte meer dan 100 m2

Pannendak vervangen door geisoleerd dak met nieuwe pannen

De diepte van de woning is ongeveer 7 meter. Graag willen een offerte voor het volgende verwijderen van dakpannen en dakbeschot en het aanbrengen van isolatie panelen en geglazuurde dakpannen. Zie foto.

Boeideel hoekhuis plaatsen

Afgelopen week is een boeideel van ons hoekhuis los gewaaid tijdens de storm, waardoor de zijkant van het dak nu onbeschermd is. Alle dakpannen liggen er nog op, maar de elementen kunnen er nu van de zijkant onder komen. Ik heb nog geen lekkage ontdekt, omdat de wind vaak vanaf de andere kant waait. Er moet een nieuw boeideel komen, de oude is niet meer te hergebruiken. Graag zou ik het andere boeideel ook direct laten vervangen. De boeidelen zijn per stuk ongeveer 3 m denk ik.

Pannendak van buitenaf isoleren

Wij zouden ons dak graag van buitenaf laten isoleren. Betreft het dak op de uitbouw van ons huis. Ongeveer 50 - 60 m2 vanaf de 1e verdieping. Steigers plaatsen is geen enkel probleem. Ik ben flexibel in termijn, het heeft niet heel veel haast. We hebben nu dakpannen, deze willen we hergebruiken. Het huis is uit midden jaren 70, ik verwacht niet dat er echt isolatie zit. We grenzen aan weilanden en staan op het westen en het zuiden, er staat veel wind op. Daarom denken we aan PIR achtig isolatie materiaal. Ik denk dat isolatie materiaal ertussen spuiten niet afdoende is. Graag ontvang ik dan ook advies.

Dakpannen vervangen voor geglazuurde dakpannen

Ik wil nieuwe geglazuurde dakpannen. De oude moeten verwijderd en afgevoerd worden. De oppervlakte is ongeveer 35 m2. Situatie nu: beton pannen.

Dakpannen vervangen

Ik ben bezig met de aankoop van een woning. Het gaat om het vervangen van de dakpannen van een woning. De wens is eenzelfde donkerkleurige, redelijk strakke dakpan, passend bij de woning. Mogelijk in combinatie met 12 à 16 zonnepanelen aan 1 zijde van de woning. Het dak is in totaal ongeveer 240 m2. De is met een hoogwerker goed te bereiken. Afvoeren hoeft niet van de dakpannen.

Partners

Partners van Casius