Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakpannen vervangen van het samengevoegde daken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakpannen vervangen van het samengevoegde daken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakpannen vervangen van het samengevoegde daken

Volledige renovatie dak; dakgoten, dakkappel, spanten, beschoten etc.

Dak in beschermd stadsgezicht. Woning van voren gezien links vrij, rechts aansluitend aan volgend rijtjeshuis. Huidig schilddak circa 6.5 meter breed, 11.5 meter lang. Helling circa 45 graden. Dakkapel aanwezig voor- en achterzijde. Alleen de spanten zijn nog in orde, het beschot e.d. moet vervangen worden, door bijv. unidek-platen. Bestaande dakpannen hergebruiken onzeker, nog niet kunnen controleren. Graaf offreren met- en zonder hergebruik van huidige dakpannen. Daarnaast nieuwe dakgoten rondom. Links en rechts nieuwe dakkapellen realiseren, circa 1.5 meter hoog (stahoogte), 4 meter lang per stuk. Dakkapellen met HR++ glas realiseren. Op de offerte graag aparte posten maken voor de dakkapellen, met het HR++ glas als aparte post, en isolatie van het dak (indien mogelijk naar buiten toe isoleren) als aparte post. Dit i.v.m. verduurzamingssubsidie. Wij hebben de bouwtekeningen en foto's die we eventueel aan de vakman kunnen sturen.

Dakpannen vervangen

Graag laat ik de dakpannen van mijn vrijstaand woonhuis vervangen. Het dak is 7.5 m breed en 7 m lang. In totaal is het dak 70 m2. Dakpannen vervangen voor betonen dakpannen zwart. De oude dakpannen kan ik zelf afvoeren.

Lekkage dak opsporen en oplossen

Wij hebben enige tijd geleden het serredak laten vervangen door een vastdak met 2 ramen. Er zijn dakpannen opgeplaatst. Vanaf het begin last van lekkages. Mogelijk zijn de dakpannen niet de geschikte bedekking? wij zoeken een dakbedekker die een oplossing weet waardoor het niet meer lekt en het er ook nog mooi uitziet. Het hoek van het dak is ongeveer 20 graden de afmetingen zijn ongeveer 5 x 3. Graag laten wij een dakdekker langskomen om de lekkage op te sporen en aan te pakken.

Offerte plate dak / boeidelen / vogel wering

Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte voor het vervangen van de boeidelen (voorkant huis). De nieuwe boeidelen willen we graag van Plastisol / aluminium en in dezelfde kleur als onze voordeur (RAL 6000 / patina groen of „Jade“ / zie: https://unisol.nl/panelen/lak-en-plastisolkleuren/ ) hebben. Wij hebben last van grote vogels in de dakgoot en onder de dakpannen. Graag ontvangen wij advies over voorzorgsmaatregelen om het dak te beschermen tegen vogels en een offerte over het plaatsen van een oplossing. Verder willen wij de plate dakbedekking (bitumen) laten controleren / vernieuwen.

Dak vervangen

Het betreft een alleenstaand huis met een dak oppervlak van circa 150 m2. Er staan 2 dakkapellen op het dak waarvan de kilgoten zijn een paar jaar geleden aangepakt zijn. De rest van het dak is echter aan vervanging toe. Ik overweeg om ook meteen zonnepanelen neer te leggen, wellicht dat dit opgelost kan worden door met dakpannen in combinatie met zonnepanelen te werken.

Dakpannen vervangen

Dakpannen vervangen op bestaand dak. Circa 250 m2 (L-vormige vrijstaande woning). Graag offerte voor verwijderen + afvoeren + plaatsen nieuwe pannen (inclusief pannen) voor DONKERBRUIN half matte geglazuurde pannen.

Verhogen van dakhelling, aanbrengen dakisolatie en vervangen nokvorsten

Ik heb een dak van 30° en met een oppervlakte van 230 m³. De dakpannen zijn nog goed, maar de nokvorsten zijn vast gemetseld en zullen dus vernieuwd moeten worden. Ik wil het dak vernieuwen omdat ik een goed geïsoleerd dak wil terwijl de aanwezige isolatie het onmogelijk maakt om dit te doen. Zelf zat ik te denken aan peerplaten, maar als de vakman het zelf anders inschat sta ik voor andere opties open. Daarnaast is het de bedoeling dat de helling van het dak wordt verhoogd naar 60°. De vergunningen kan ik zelf regelen.

Dakpannen vervangen

Het betreft het vervangen van oude dakpannen. Het betreft voor en achterkant van mijn huis, totale oppervlakte is ongeveer 77 m². Achterkant heeft een velux dakraam, een klein raampje en en een pijp van de CV-ketel. De voorkant heeft een velux dakraam. Afmetingen van dakramen zijn: 1,2 bij 1,2 m. Nieuwe dakpannen moeten keramisch zijn. Verankering moet plaatsvinden conform windgebied 2. De afvoerkosten graag apart op de offerte vermelden. De buurman doet mee. Via het dakraam kan je op het dak komen. Aan de voorkant kan een steiger geplaatst worden, aan de achterkant kan er via de garage op de uitbouw op het dak gekomen worden. Graag ontvangen we een offerte.

Dak shingels vervangen voor betonnen dakpannen

Het oude versleten dak van shingels moet in z’n geheel verwijderd worden en vervangen voor betonnen dakpannen. Het gaat om +/- 50 m2 (voor en achter). Het gaat om een tussenwoning, een bovenwoning midden in de stad. De achterkant is moeilijk bereikbaar, aan de voorkant is een smal straatje, niet heel breed. Afvoeren van de oude shingels graag door de vakman.

Dak vervangen en isoleren

Graag een gratis inspectie met een offerte voor het dak. Waarschijnlijk moet het dak vervangen worden en geïsoleerd. Het gaat om een hellend dak. Nu is er inmiddels een lekkage. Ik denk dat het dak ongeveer 5 x 10 meter is. Er liggen nu OVH dakpannen op. Graag ontvang ik advies voor het plaatsen van isolatie, of dit binnen of buiten het geschiktst is. Afvoerkosten graag apart op de offerte vermelden.

Partners

Partners van Casius