Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakpannen vervangen door keramische pannen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakpannen vervangen door keramische pannen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakpannen vervangen door keramische pannen

Dakpannen vervangen van hellend dak

Wij willen de terracotta dakpannen laten vervangen van onze hellend dak met een oppervlakte van 33 meter breed en 17 meter diep.

Dakpannen vervangen

Het gaat om het het dak van mij en de buurman, 2-1 kap. Alleen het gedeelte aan de straatkant moet worden vervangen incl. panlatten en oude pannen afvoeren en bij mij moet nieuwe isolatie komen. Het is totaal ca. 80 m2

Dak isoleren en dakpannen vervangen

Bestaand dak bedekt met beton pannen. Deze dienen vervangen te worden. Daarna moeten de pannen afgevoerd worden, en moet het dak geïsoleerd worden. Ik schat dat het dak 45 m2 is.

Dakpannen vervangen en zonnepanelen plaatsen

Ik zou graag 60 m2 dakpannen willen vervangen voor betonnen dakpannen inclusief dampopen folie en nieuwe latjes. Tevens wil ik ook 10 zonnepanelen plaatsen, als dit mogelijk is. He graden van het dak weet ik niet, het is wel een schuin dak. Het dak is ongeveer 6 meter hoog en er is makkelijk bij te komen met een steiger. het gaat om een vrijstaand huis. Graag zou ik ook de oude dakpannen laten afvoeren. De offerte ontvang ik graag inclusief materiaalkosten.

Dakpannen en panlatten vervangen en folie toevoegen

Wij hebben een 2 onder 1 kap woning met een hellend dak (ongeveer 40-50 m2) en 3 dakkapellen. Wij willen de dakpannen en panlatten vervangen en gelijk ook folie hieraan toevoegen.

Vervangen betonnen dakpannen

Ik ben op zoek naar een dakdekker die mijn dak, oppervlak circa 140 m², kan voorzien van nieuwe sneldekpannen en panlatten. Momenteel liggen er betonnen dakpannen onder een hoek van 35-40 graden op.

Dakrenovatie

Vervangen dakbeschot, aanbrengen isolatie, verwijderen dakpannen, plaatsen nieuwe, alles aansluiten op bestaande dakgoten en windveren, vervangen loodslabbe schoorsteen, en aansluiting ander dak en plaatsen Velux dakraam. Schatting ruim 110-125 m2.

Dak isoleren, vervangen en dakgoten verplaatsen

Ik wil graag een compleet nieuw hellend dak met dakplaten isolatie. incl. leveren van geglazuurd zwarte dakpannen. en herplaatsen dakgoten, en oud dak afvoeren. De oppervlakte van het dak is ongeveer 150 m2.

Dak vervangen en isoleren

Ik ben op zoek naar iemand die het dak van mijn jaren 30 woning kan isoleren. Ik heb nu een puntdak waar dakpannen op liggen. Deze moeten verwijderd worden, daarna afvoeren, dak isoleren, en daarna nieuwe dakpannen plaatsen. De oppervlakte van het dak is ongeveer 70 m2.

Riet en dakpannen

Wij willen graag vrijblijvende offertes ontvangen. Wij hebben een dak waarvan 50% riet is. Wij willen dit of laten repareren en een gesloten constructie laten zetten. Of willen wij alles laten vervangen door nieuwe (lichtere) pannen. Incl. isolatie.

Partners

Partners van Casius