Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakpannen vernieuwen en dak isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakpannen vernieuwen en dak isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakpannen vernieuwen en dak isoleren

Pannendak vernieuwen OF vervangen door sedum(groen)dak

Hellend pannendak van rijtjeswoning. Ongeveer 60 m2 aan dakoppervlakte. Aan achterzijde aanwezig een dakkapel, dakraam en schoorsteen/afvoerbuis (weet de juiste term niet) aanwezig. Aan voorzijde aanwezig een dakraam en schoorsteen/afvoerbuis aanwezig. Geïnteresseerd in vergelijking tussen nieuwe dakpannen laten plaatsen en extensief groendak. Tevens overwegen we zonneboilers.

Sneldekkers vervangen voor nieuwe dakpannen en isoleren

Onze tussenwoning is de middelste uit een rij van 9 huizen (1982) en het dak is toen aangelegd met betonnen sneldekkers, die nu behoorlijk aan het verweren zijn. De nok zit niet in het midden en de achterzijde (oostkant) loopt door tot bovenzijde begane grond. (Voorzijde heeft op de 1e verdieping wel een rechte gevel). In de dakgoot aan de achterzijde (en op het schuurdak) ligt ook altijd zand/gruis van de pannen. De isolatie is ook niet erg dik en het folie is aan het verteren. Wij overwegen om het hele dak, maar in ieder geval de lange achterzijde, te laten vernieuwen en opnieuw te isoleren. Sommige van de buren hebben het er ook steeds over dat er iets moet gebeuren. Wij hebben sinds kort op de 1e verdieping aan de achterzijde over de hele breedte van de woning een nieuwe dakkapel. Ik schat de te vernieuwen vierkante meters dakpannen aan de lange achterzijde daarom op circa 30 m2. Over 4 weken worden er aan de achterzijde ook nog zonnepanelen geplaatst dus graag advies van een dakdekker hoe hier mee om te gaan wanneer alle pannen vervangen gaan worden. De kans is groot dat meerdere buren in onze rij meteen mee doen want hebben hetzelfde probleem.

Dak isoleren en dakpannen vernieuwen

Het gaat om een oude woning uit ong 1910. Lengte is 12 meter, de schuine zijdes zijn 4m breed per kant. Dakpannen moeten vervangen worden. Isolatie aanbrengen aan de buitenzijde. Onderaan het dak, op de grens met het dak van buren, liggen aan beide zijden zinken goten op de draagmuur. Wellicht is herstel/onderhoud aan de goten ook nodig. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest

Het renoveren van het dakappel

Wij willen onze 2 dakkapels laten renoveren en eea moet ook aan de hellend dak gedaan worden (oude of kapotte dakpannen vervangen), loodslappen repareren/vernieuwen, platte dak op de dakkapels moet waarschijnlijk ook vervangen worden en de houten delen van dakkapels vervangen met onderhoudsvrij materiaal (bv trespa). Ramen op dakkapels zijn van kunstof dus die kunnen blijven staan. Wij zijn opzoek naar een vakman die allereerst langs kan komen en alle werkzaamheden in kaart kan brengen, al het materiaal kan leveren en natuurlijk ook de klussen kan uitvoeren.

Asbest dakbeschot verwijderen en dak vernieuwen inclusief isolatie en nieuwe dakpannen

Het dak bevat asbest en dit moet verwijderd worden. Vervolgens het dak isoleren Rc5 of hoger en het leveren en aanbrengen van nieuwe dakpannen.Lood aanbrengen waar nodig en het passend maken / vervangen van de dakgoot. Afvoer van alle materialen. Het gaat om ongeveer 160 m2 en onder het dak bevind zich 1 grote open zolderruimte. De binnenzijde van het dak is geisoleerd met glaswol met zilverfolie. Ook de benodigde vergunningen regelen.

Dakpannen vervangen, loodwerk vernieuwen en één goot vervangen

Ons dak is in een matige staat en ik verwacht hierom dat de dakpannen (ca.75m2), het loodwerk en één goot (ca.8m lang) vervangen moeten worden. Tevens overweeg ik het plaatsen van zwarte zonnepanelen alsmede het verwijderen van een schoorsteen i.v.m. schaduwwerking op zonnepanelen.

Renovatie pannendak helft van 2 onder 1 kap

zou graag pannendak willen vernieuwen helft huis 2 onder 1 kap met isolatie en nieuwe dakpannen en wellicht nieuwe panlatten vanwege lekkages

Vervanging dak voor Tuile du Nord dakpannen en eventueel isolatie plaatsen

Graag laat ik mijn bestaande dak van mijn jaren 30 woning vernieuwen. Deze is nog nooit vervangen en moet wat aangepast worden. Het dak loopt aan de voorkant schuin af, is geen standaard woning, het is een beetje een Frans dak en door de stormen de afgelopen jaren is het dak ingezakt, dus dit moet afgevlakt worden. Eventueel laat ik graag gelijk isolatie plaatsen. Gaat om ongeveer 80 m2. Tuile du Nord dakpannen ervoor terug plaatsen. Graag even langs komen om de situatie te beoordelen.

Dak met asbest vernieuwen

Ik wil graag mijn dak renoveren of vernieuwen. De dakpannen moeten daarvoor eerst van het dak worden gehaald, eventueel moeten er nieuwe dakpannen worden gebruikt. Er zit mogelijk asbest welke verwijderd moet worden. En aanbrengen isolatie. Graag ontvang ik advies of het handig is om deze isolatie aan de buitenkant of binnenkant aan te brengen. Mogelijk moeten dakkapellen worden mee genomen, deze zijn van hout. Gaat waarschijnlijk om twee geschakelde woningen, mogelijk drie. Het is in de binnenstad. Panden van 1900. Het huis is 3 verdiepingen hoog. De tuin is te bereiken via een achterom.

Dak isolatie

Bestaand dak van buitenaf isoleren, dunst mogelijke isolatieplaat, vernieuwen van dakpannen, boeidelen intact laten met eventueel renovatie.

Partners

Partners van Casius