Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakpannen tussenwoning vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakpannen tussenwoning vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakpannen tussenwoning vervangen

Sneldekkers vervangen voor nieuwe dakpannen en isoleren

Onze tussenwoning is de middelste uit een rij van 9 huizen (1982) en het dak is toen aangelegd met betonnen sneldekkers, die nu behoorlijk aan het verweren zijn. De nok zit niet in het midden en de achterzijde (oostkant) loopt door tot bovenzijde begane grond. (Voorzijde heeft op de 1e verdieping wel een rechte gevel). In de dakgoot aan de achterzijde (en op het schuurdak) ligt ook altijd zand/gruis van de pannen. De isolatie is ook niet erg dik en het folie is aan het verteren. Wij overwegen om het hele dak, maar in ieder geval de lange achterzijde, te laten vernieuwen en opnieuw te isoleren. Sommige van de buren hebben het er ook steeds over dat er iets moet gebeuren. Wij hebben sinds kort op de 1e verdieping aan de achterzijde over de hele breedte van de woning een nieuwe dakkapel. Ik schat de te vernieuwen vierkante meters dakpannen aan de lange achterzijde daarom op circa 30 m2. Over 4 weken worden er aan de achterzijde ook nog zonnepanelen geplaatst dus graag advies van een dakdekker hoe hier mee om te gaan wanneer alle pannen vervangen gaan worden. De kans is groot dat meerdere buren in onze rij meteen mee doen want hebben hetzelfde probleem.

Dakpannen tussenwoning vervangen

Ik zoek een dakdekker die alle pannen van een tussenwoning (met eigen dak) kan renoveren. Het gaat ongeveer om 36 m2.

Isoleren plat dak en dakkapel + groendak

Het gaat om een (koop)tussenwoning met plm 25 m2 platdak (middengedeelte) op het huis en plm 3 m2 plat dak op de dakkapel. Over de breedte van de voorkant en achterkant is het dak afgeschuind met dakpannen (achterkant minus de dakkapel). Bouwjaar huis is 1978 en dakkapel is geplaatst vóór 2005 (jaartal onbekend, maar raamkozijn bestaat uit kunststof en HR++ glas). Graag zou ik het platte dak laten isoleren, dit kan alleen vanaf buiten gebeuren, omdat de binnenzijde dusdanig is afgewerkt dat er niet bij de dakplaten gekomen kan worden. Ik zou er graag ook een groendak op laten plaatsen, vanwege de zonnepanelen die ik ga laten plaatsen. Over de situatie en het beste te gebruiken isolatiemateriaal zou ik graag advies willen ontvangen. Ik woon in een spikkelwijk, de 2 huizen naast mij zijn huurwoningen.

Algehele inspectie staat van het dak en eventuele reparaties uitvoeren

Ik zou graag een inspectie willen laten uitvoeren van de algehele staat van het hellende dak (met dakpannen) en een offerte van eventuele reparaties of vervangingen. We zijn twee maanden geleden verhuist en in en rondom het huis zijn we al een paar dingen tegen gekomen, dus voor de zekerheid willen we weten wat de conditie van het dak is. Wij hebben van iemand gehoord die een kleine inspectie op het dak heeft gedaan, dat de nok nagelopen moet worden en er in de looplappen her en der gaten zitten. Aan de achterkant komen zonnepanelen dus dat hoeft niet gecontroleerd te worden en aan de voorkant hebben we net een dakkapel geplaatst. Ik heb geen idee hoe groot het dak ongeveer is. Het dak is ongeveer 5 meter hoog, de tussenwoning heeft twee verdiepingen. Een steiger kan aan de voorkant geplaatst worden.

Eternit dakbeschot van een tussenwoning

Wij hebben een tussenwoning. Hier liggen als dakbeschot eternit platen op. Daaroverheen panlatten en dakpannen. Het gaat om de achterkant van de woning. Hier zit al een bestaande dakkapel op en een Velux dakraam. Ivm vervangen en tevens uitbreiden van de dakkapel moeten de eterniet platen verwijderd worden en zullen er ook nieuwe asbest vrije platen op gemaakt moeten worden. Het oppervlakte zal ongeveer 27 m2 zijn. Dus asbest verwijderen en tevens nieuwe platen bevestigen.

Dak shingels vervangen voor betonnen dakpannen

Het oude versleten dak van shingels moet in z’n geheel verwijderd worden en vervangen voor betonnen dakpannen. Het gaat om +/- 50 m2 (voor en achter). Het gaat om een tussenwoning, een bovenwoning midden in de stad. De achterkant is moeilijk bereikbaar, aan de voorkant is een smal straatje, niet heel breed. Afvoeren van de oude shingels graag door de vakman.

Dak isoleren en asbest verwijderen

Het huis is gebouwd in 1930. Het is een hellend dak, tussenwoning, oppervlakte dak 35 m2 achter en 20 m2 voor. Dakpannen lijken nog goed. Ook vervanging van 3 velux ramen nodig en vervangen van de piepschuim-isolatie door betere isolatie.

Daklekkage verhelpen en van buitenaf isoleren

Het betreft een jaren 30 woning. Tussenwoning. We hebben bij bepaalde windsnelheid en hoeveelheid regen last van lekkage in huis. Dit zou eerst verholpen moeten worden. Dan willen we het dak aan de buitenzijde laten isoleren met geïsoleerde dakplaten minimum waarde 3,5 RD. Het gaat om een hellend dak, met dakpannen. Als het mogelijk is graag de huidige dakpannen opnieuw beginnen. De oppervlakte van het huis is ongeveer 5 x 10 meter en het dak is van gevel tot nok ongeveer 5 meter hoog. Aan de binnenkant hebben we soort van isolatie, maar niet echt. Graag ontvangen we een offerte.

Het vervangen van de dakpannen van een tussenwoning

Ik zoek een dakdekker voor het vervangen van de bestaande dakpannen op de woning. Het gaat ongeveer om 72 m2. Het betreft een tussenwoning. Het is mij niet bekend of hier een vergunning voor nodig is.

Het vervangen van dakpannen en aanbrengen van isolatie

Ik zoek een dakdekker die het dak van mijn tussenwoning kan renoveren. Het dak is ongeveer 50 m2 groot en het betreft een schuin pannendak. Het gaat om het vervangen van de dakpannen en het aanbrengen van goede isolatie. Het dak heeft aan de voorzijde een dakkapel en aan de achterzijde een nokverhoging.

Partners

Partners van Casius