Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakpannen en platen vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakpannen en platen vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakpannen en platen vervangen

Daklekkage schuin dak garage

Het schuine dak van de vrijstaande garage vertoont lekkage. De binnen platen zijn deels aangetast. Betreft dak met dakpannen.

Polycarbonaat platen serre dak vervangen voor geïsoleerde dakpanplaten of dakpannen

Wij willen ons serre dak, nu voorzien van polycarbonaat platen, vervangen voor geïsoleerde dakpanplaten of dakpannen. Serre is 285 bij 570 cm. Wij zouden deze klus binnen nu en 6 weken uit laten voeren.

Dakdekker

We willen allereerst het dak vervangen. Er liggen nu oude platen op met asbest eronder. De oude dakbedekking moet eraf en het liefst dakpannen ervoor in de plaats. Daarnaast willen we ook kijken wat er mogelijk is tot het rechtmaken van het plafond op de bovenverdieping. We hebben een tuinderswoning met verbouwde onder verdieping. We zouden op die manier meer ruimte willen creëren op de bovenverdieping. Nu is de zijkant waar het schuine deel begint op ca. 130 cm met 'kippengaas' plafond, waardoor ik me aan het verdiepen ben wat voor mogelijkheden er zijn om een mooie uitstraling te behouden.

Asbest verwijderen, dakpannen vernieuwen en twee dakramen vervangen

Het betreft een oud zadeldak waar asbest onder de dakpannen zit. Het dak is aan een zijde ongeveer 6 x 6 meter en dit dan keer twee. Onder de pannen liggen asbest platen geschroefd van ongeveer 1 cm. Dit graag afvoeren. Ik heb geen inventarisatie rapport. De pannen moeten ook vervangen worden, ik denk dat het keramische zijn. Dezelfde moeten ervoor terug. De binnenkant is netjes afgewerkt met hout. Wat ons betreft is er geen isolatie nodig, maar hier willen we graag advies over. Dan moeten er twee dakramen worden vervangen.

Dak renoveren

Dak is voorzien van dakpannen, onderdak is alleen van hout. Daar moet iets op worden aangebracht zodat ik mijn zolder beter kan isoleren. Plaats ik alleen een dampopen folie op het bestaande dak. Of ga ik er voor om het houten dakbeschot te vervangen voor andere platen. Enige nadeel wat er bij speelt is de hoogte van het dak. Niet dat mijn dakpannen hoger komen te liggen dan de buren aangezien het een rijtjeswoning is. Hoor graag van jullie.

Dak renoveren

Ik zoek iemand voor renovatie van een pannendak, daarbij is het dak ongeveer 40 m2 . Het oude dak onder de pannen liggen grijze asbest houdende platen die moeten nog verwijderd worden . Voor het nieuwe dak graag ook isoleren met unidek platen compleet met nieuwe dakpannen van een geglazuurde kleipan

Dak isoleren

Betreft 130-150 m2 hellend dak. Bestaande dakpannen kunnen we zelf verwijderen en nieuwe weer plaatsen. Offerte dus alleen gericht op isolatie platen en het plaatsen hiervan. Achterzijde van huis zit een dakkapel met een lichtere schuinte, maar liggen dus wel pannen op.

Het van buitenaf isoleren van ons dak

Wij hebben een schuin dak van 109 m2. De dakpannen en panlatten worden door ons verwijderd. Dak is balklaag met zachtboard platen peer renovatie panlatten en dakpannen worden door ons zelf teruggeplaatst. De nok van de woning is ongeveer 5 meter hoog.

Dak isoleren

We zouden graag een combinatie willen van het isoleren van het dak en meteen de dakpannen vernieuwen. Kunnen eventueel zelf de pannen er al afhalen en zullen zelf weer bedekken. Het gaat om ongeveer 32 m2. Aan de voorkant zitten 2 dakkapellen. Graag aan de buitenkant isoleren, de binnenkant hebben wij al gedaan. Isoleren met standaard isolatie platen. Afvoeren van oude materialen doen wij zelf.

Dak van buitenaf isoleren en tot aan het dakbeschot geheel vervangen

Wij hebben een verouderd dak van een 2 onder 1 kap woning, de buren hebben reeds via de buitenkant geïsoleerd. Wij willen het ook aan de buitenkant isoleren. We denken aan pir platen, liever geen deken isolatie. Het lood tussen de daken zal dus aangepast moeten worden, indien lood überhaupt nog nodig is. Aan beide kanten is een dakkapel geplaatst. Hierbij moeten de HPL platen en het lood moeten worden aangepast. De dakpannen moeten ook vervangen worden. Het is een woning uit 1958 en de oppervlakte van het dak is circa 60 m2. Alles moet worden vervangen tot aan de dakconstructie zelf. Er is goed bij te komen, aan de achterkant is een aanbouw met lichtstraat, maar dat zou geen probleem moeten vormen. De voorkant is goed bereikbaar. Het dak begint op ongeveer 6 meter hoogte. Bij offerte graag apart vermelden: - prijs huidige dak leeg halen - prijs nieuwe dakpannen - prijs voor het afvoeren van oud materiaal (mogelijk dat wij dit zelf doen) Klus heeft geen haast, onze richtdatum is: gereed in september 2020

Partners

Partners van Casius