Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakpannen plat dak en dakisolatie vernieuwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakpannen plat dak en dakisolatie vernieuwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakpannen plat dak en dakisolatie vernieuwen

Dakrenovatie en dakisolatie

Ik heb interesse in de renovatie van mijn dak. Ik denk momenteel aan het vervangen van de dakpannen inclusief panlatten. Aan de buitenzijde wil ik graag isolatieplaten laten monteren die aan de binnenzijde meteen netjes zijn, zodat er geen verdere afwerking meer nodig is. De oppervlakte van het dak van mijn hoekwoning is 60 m2. Separaat zou ik graag de kosten en de mogelijkheden willen weten voor het plaatsen van een dakkapel van 3 x 1 meter aan de voorzijde van mijn woning. Deze dient een plat dak te krijgen van kunststof te zijn met HR dubbel glas.

Dakpannen, plat dak en dakisolatie vernieuwen

Wij zijn geïnteresseerd in het vervangen van ons dak, dit is een combinatie van een plat dak, wat schuine delen met pannen en een dakkapel. Het vrijstaande gemeentelijk monument uit 1915 heet een plat deel van 50 m2 en een plat deel van 20 m2. De schuine delen met de pannen is ongeveer 60 tot 90 m2. We willen dan ook meteen kijken naar de mogelijkheden voor het aanbrengen van isolatie, voor zover nog niet gebeurd.

Zadeldak op garage laten maken

Wij hebben nu een garage, 8.35 bij 3.25 meter met een plat dak. Dit dak willen we graag vervangen door een bescheiden zadeldak met dakpannen met een nokhoogte van circa 2 meter. Het dak moet ook geïsoleerd worden.

Dak compleet vervangen en isoleren

Dakbedekking vervangen. Hiervan is ongeveer 28 m2 een plat dak, 8 m2 schuin met dakpannen. Graag willen we op het platte dak tevens isolatie.

Nieuw dak op bungalow maken

Het betreft een nieuw te bouwen prefab HSB passieve bungalow met 2 schuine schilddaken van in totaal 163 m2. (en 1 plat dak van 35.5m2 > EPDM). Voorkeur voor donker antraciet platte of gegolfde dakpannen. Graag een prijsindicatie.

Daklekkage repareren

De lekkage betreft of bij een plat dak (dakkappel) of een schuin dakpannen of een dakgoot.

Offerteverzoek van een bouwkundestudent

Op het gehele dak wil ik isolatie aanbrengen. Hierdoor zal het dak hoger komen te liggen. Mijn vraag is hoeveel dit ongeveer kost, een richtlijn. Op zolder zit deels een plat dak. Dit heeft een oppervlak van 13,8 m². De oppervlakte van het dak met dakpannen is aan de voor- en achterzijde 82 m². Graag zou ik een globale kostprijs willen. Dit voor mijn onderzoek voor het optimaliseren van deze woning.

Nieuwe dakpannen leggen

Bestaande dakbedekking: metalen platen met dakpan relief op 10 cm dikke sandwichplaten, vervangen door pannen OVH rood van Monier. Ongeveer 110 m2 pannen. Huis heeft 1 schoorsteen, 1 dakkapel, met plat dak.

Dakpannen en bedekking plat dak vervangen

Wij wonen in een rijtjes huis en iemand die de goten schoon kwam maken heeft aangegeven dat onze dakpannen vervangen moeten worden en dan er op ons plat dak een nieuw dak gebrand moet worden omdat er gaten in zitten en het water blijft er op liggen. De man had het over iets van 600 dakpannen. Hoeveel zou dit kosten. Hij schatten zelf op 4500 euro aan materialen en uurloon. En dat vonden wij erg veel.

Dakpannen reinigen en impregneren

Pannen zijn plat. Geschat oppervlak is 12 x 4 x 4 meter.

Partners

Partners van Casius