Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakpannen ontmossen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakpannen ontmossen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakpannen ontmossen

Dakpannen ontmossen

Ik wil van een tussenwoning de dakpannen laten ontmossen. De afmetingen van het dak heb ik niet.

Dakpannen reinigen

Ik wil mijn betonnen dakpannen ontmossen en reinigen met een speciale frace. Dit moet met een lage drukspuit in verband met het impregneren.

Ondervorst onder dakpannen vervangen

De ondervorst onder de nokvorsten moet vervangen worden vanwege lichte lekkages. Lengte van het dak is ongeveer 14 dakpannen per woning. Ondervorst op rol in een lengte leggen. Afhankelijk van de offerte gaan of willen meer buren meedoen. Tevens indien mogelijk binnen de offerte meenemen het ontmossen en impregneren van de schoorsteen. Per twee woningen wordt een schoorsteen gedeeld. De voorkeur naar naar het gebruik van een aluminium strip om de rondervorsten vast te zetten. De offerte betreft 1 woning, echter zijn er meerdere woningen in de straat waarbij het dak aangepakt dient te worden.

Van schoorsteen tot schoorsteen is 5,5 ...

Van schoorsteen tot schoorsteen is 5,5 meter. Werkzaamheden aan de nok: nokvorsten ontmossen losse delen cement verwijderen vervangen kapotte dakpannen vastzetten dakpannen in de flexim Graag totaalprijs all in incl loon, voorrijkosten, materiaal, BTW, 10 jaar garantie en dergelijke Tevens graag prijs voor het bijvoegen van de schoorsteen 2 stuks (helft van elke schoorsteen). Schoorsteen is niet in gebruik.