Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakpannen niet meer mooi en eigenlijk aan vervanging toe? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakpannen niet meer mooi en eigenlijk aan vervanging toe. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakpannen niet meer mooi en eigenlijk aan vervanging toe

Dak isoleren

Vrijblijvende offerte voor geluidsisolatie 'zolderkamer'. Meer specifiek een opbouw boven garage/ keuken aanbouw. Binnenzijde is reeds afgewerkt vandaar interesse in vrijblijvende offerte voor isolatie langs buiten. Oppervlakte dak ongeveer 80 m2. Bestaande dakbedekking (dakpannen) terugplaatsen.

Dakdekker

We willen allereerst het dak vervangen. Er liggen nu oude platen op met asbest eronder. De oude dakbedekking moet eraf en het liefst dakpannen ervoor in de plaats. Daarnaast willen we ook kijken wat er mogelijk is tot het rechtmaken van het plafond op de bovenverdieping. We hebben een tuinderswoning met verbouwde onder verdieping. We zouden op die manier meer ruimte willen creëren op de bovenverdieping. Nu is de zijkant waar het schuine deel begint op ca. 130 cm met 'kippengaas' plafond, waardoor ik me aan het verdiepen ben wat voor mogelijkheden er zijn om een mooie uitstraling te behouden.

Isolatie dak, vloer en spouw, infrarood vloerverwarming, zonnepanelen en advies

In onze woning willen wij een aantal klussen laten uitvoeren (bestaande bouw 1930 met dakpannen, geen asbest): - Dak isolatie. hellend dak van buitenaf isoleren met zo hoog mogelijk isolatiewaarde. Woning is 9 bij 6 m, geveltop is ongv. 6 m, hellingsgraad ong. 45. Geen isolatiemateriaal aanwezig. Oude dakpannen weer gebruiken. - Vloer isolatie van onderaf (50 m2 ongv.) - Spouwmuurisolatie (ongeveer 50 m2, wellicht meer) - Infraroodvloerverwarming. Graag ook meer info hoe dit gelegd moet worden, wat het verbruik zal zijn etc. - Leggen van zonnepanelen (ongeveer 12), zo hoog mogelijk wp. Er is geen draagconstrcutie berekening gemaakt. Het liefste zouden wij een vakman hebben die deze klus in zijn geheel kan uitvoeren, als dit niet lukt kan het niet anders. Graag over elk onderdeel advies wat de mogelijkheden zijn en wat het beste is.

Vogelnest onder het dak verwijderen

1 van de dakpannen sluit niet goed meer aan, het cement is eruit gegaan die de boel afsluit. Door dat gaatje vliegen er continue vogels in en met een hoop takjes. Tevens moet er, denk ik, een plank hout vervangen worden van de nok die oversteekt. Betreft de nok aan de voorkant.

Vogelnest(en) verwijderen en nieuwe voorkomen

Onder ons zadeldak nestelen zich vogels. De aansluiting op de dakgoten zijn al beschermd tegen vogels en opspattend water d.m.v. dakprofielen, en om het dakraam heen is ook al bescherming toegepast. Het probleem is dat vogels via de zijkanten van het zadeldak (de dakranden tussen goot en nok aan de buitenkant van het huis) nog steeds onder het dak komen doordat de dakpannen boven de muur iets uitsteken en niet volledig afsluiten. De klus is om nesten te verwijderen en preventie toe te passen, zodat vogels ook via deze weg niet meer onder het dak kunnen komen. Dit betreft (alle lengtes geschat) 22 meter aan dakrand, waarvan 3x6m en 1x4m (wegens aansluiting van het hoekhuis met de buren). Let op dat de klus *niet* de rand van het dak bij de dakgoten betreft. Het plaatsen van dakprofielen daar is een veelgenoemde klus die bij ons al is uitgevoerd.

Dak ontmossen

Project bestaat uit 2 panden van ieder ca. 230 m2 dakpannen welke van alg/mos ontdaan moeten worden. Het ene vlak is wat meer en het ander wat minder.

Daklekkage vaststellen en oplossen

Er is een klein lek bovenin het dak, dicht bij de zijkant van de dakkapel, waardoor af en toe water druppelt in de zolderkamer. Dit moet definitief worden verholpen. Waarschuwing: de dakpannen zijn kwetsbaar en kunnen gemakkelijk breken. Ik heb geen reserve dakpannen meer, dus breek er geen! Van binnenuit zal dit op gang moeten kunnen komen.

Dakreparatie

Lekkage door verschoven dakpannen , schuindak oppervlakte meer dan 100 m2

Boeideel hoekhuis plaatsen

Afgelopen week is een boeideel van ons hoekhuis los gewaaid tijdens de storm, waardoor de zijkant van het dak nu onbeschermd is. Alle dakpannen liggen er nog op, maar de elementen kunnen er nu van de zijkant onder komen. Ik heb nog geen lekkage ontdekt, omdat de wind vaak vanaf de andere kant waait. Er moet een nieuw boeideel komen, de oude is niet meer te hergebruiken. Graag zou ik het andere boeideel ook direct laten vervangen. De boeidelen zijn per stuk ongeveer 3 m denk ik.

Isoleren pannendak

Het bestaande pannendak isoleren eventueel met spuitisolatie. Beide zijden van het dak zijn ca 8 x 7 m en hebben aan beide zijden met 4 Velux dakramen erin. De rest van het dak is riet, dat is aan de binnenkant geïsoleerd. Het is een houten dak met pannen, deze moet vanaf buiten geïsoleerd worden en weer afgewerkt met dakpannen, maar ik weet niet wat er nog meer mogelijk is qua isolering.

Partners

Partners van Casius