Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakpannen niet meer mooi en eigenlijk aan vervanging toe? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakpannen niet meer mooi en eigenlijk aan vervanging toe. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakpannen niet meer mooi en eigenlijk aan vervanging toe

Lekkage dak opsporen en oplossen

Wij hebben enige tijd geleden het serredak laten vervangen door een vastdak met 2 ramen. Er zijn dakpannen opgeplaatst. Vanaf het begin last van lekkages. Mogelijk zijn de dakpannen niet de geschikte bedekking? wij zoeken een dakbedekker die een oplossing weet waardoor het niet meer lekt en het er ook nog mooi uitziet. Het hoek van het dak is ongeveer 20 graden de afmetingen zijn ongeveer 5 x 3. Graag laten wij een dakdekker langskomen om de lekkage op te sporen en aan te pakken.

Dakpannen vervangen

Wij willen nieuwe dakpannen. Onze pannen zijn sterk verouderd. Er is ook lekkage. Graag nieuw pannendak met nieuwe panlatten en isolatie. Het gaat om een mansardedak. Geschatte oppervlakte 55 m2. Er liggen nu iets meer dan 800 pannen. Oud-Hollands zwart. En 4 zonnepanelen. Voor een dakkapel, achter een Velux-tuimelraam. Ik laat mij informeren over de isolatie mogelijkheden.

Onze dakpannen zijn niet meer mooi en eigenlijk aan vervanging toe

Wij willen kijken of het financieel haalbaar zou zijn om het dak groen te maken. Het dak is ongeveer 100 m2.

Vinden bron lekkage

Wij hebben lekkage vanuit het dak, zo te zien alleen als er een hele grote hoosbui is. Mogelijk dat een aantal dakpannen niet goed meer liggen maar dit kan ik moeilijk bepalen zonder het dak op te klimmen (wat ik liever niet doe)

Zonnen dakpannen plaatsen

Wij zijn aan het kijken naar zonnepanelen, maar onze daken blijken niet geschikt te zijn om veel panelen te plaatsen. Daarom hebben wij interesse voor zonnen dakpannen, als dat in onze situatie mogelijk is. Wij hebben nu sneldakpannen, waarbij één soort niet meer verkrijgbaar is en waardoor er nu meerdere soorten pannen gebruikt zijn. Eventueel dak isoleren. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Oppervlakte van het dak is in totaal 17 m2.

Reparatie aan schuin dak na afvallen pannen

Dakpannen liggen schuin. Er waaien steeds dakpannen af, dus ze moeten vastgeschroefd worden. Houtwerk waar pannen op liggen schijnt niet goed meer te zijn. Rijtjes woning met hoek.

Dak van chalet isoleren

Chalet zadeldak, oppervlakte chalet ongeveer 3.80 bij 9.00 m2. Het dak is goed. Er liggen dakpannen op (zo ziet het eruit). Ik wil graag meer geluidsisolatie. Evt. zwarte dak pan vervangen door lichtere kleur tegen te veel warmte.

Gehele dak en dakgoot aanpakken

Wij zijn net verhuisd naar een huis uit 1890 dat wel een “opfris beurt” kan gebruiken. Het gaat om het volgende: - Op verschillende plekken van de dakgoot is houtrot geconstateerd. Het afschot van de goot is niet goed, ook denk ik dat niet al het zink werk meer in optimale staat is. Alles vervangen. Afmetingen durf ik niet te zeggen. Graag van kunststof dat op hout lijkt. - Sommige dakpannen zijn eraf, liggen scheef zijn aan vervanging toe en moeten herschikt worden. - Er is lichte scheurvorming in het bitumen dak, durf niet te zeggen hoe groot is. - We hebben een kleine aanbouw waarvan het loodwerk naar de gevel vervangen dient te worden, de dakbedekking zelf is (volgens mij) nog wel goed. - De boeidelen moeten worden vervangen. - Aansluiting tussen dakpannen en nok vorsten moet hersteld worden uitgevoerd. - 1 hemelwaterafvoer hangt boven de grond en moet worden “afgemaakt”. Afmetingen staan in een rapport die ik heb.

Dak isoleren

Bouwjaar 1928, herbouw 1995, mansarde dak, oppervlakte is iets meer dan 100 m2, isolatie piepschuim/platen aan binnenkant woonhuis is 5 cm - Betreft naast woonhuis ook garage/stallen met mansarde dak, maar v.w.b. isolatie alleen woonhuis - Evt. vervangen dakpannen > 25 jaar oud, Een enkele dakpan ligt scheef, o.a. bij dakraam en rand achterkant huis, Een enkele dakpan is gebroken - Dakgoot woonhuis ok maar dakgoot garage/stallen lekt op enkele naden (geplakt en niet gelast) - Schoorsteen van open haard en/of dak loeit bij storm.

Dakpannen repareren of vervangen

Mijn 20 jaar oude sneldekpannen zien er slecht uit. Ik wil meer zekerheid over de restlevensduur voordat ik zonnepanelen laat plaatsen. Er moet minimaal gerepareerd worden, en misschien wel vervangen. Het gaat om 600 pannen, de eerste strook bij de buren erbij zijn er 18 extra. En de nokvorsten komen er nog bij.

Partners

Partners van Casius