Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakpannen leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakpannen leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakpannen leggen

Verschoven dakpannen recht leggen

Dakpannen rechtleggen

Dak isoleren en nieuw pannen erop leggen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: betonnen sneldakpannen. Bouwjaar 1976. Sterk vervuild. Niet (goed) geïsoleerd, moet ook gebeuren. Vrijstaande villa. Te bekijken via Google. De woning heeft 280 m2 aan woonoppervlak. Het zal dus tussen de 300 en 350 m2 aan dak zijn.

Dakpannen leggen

Nieuwe tengellatten en nieuwe dakpannen monteren.

Verschoven dakpannen recht leggen

Graag een offerte voor het recht leggen van ongeveer 10-15 dakpannen.

Asbestdakbeschot en dak renoveren

Wil een dak van een huis van 8 meter lang en 6 meter breed nu nog voorzien van een dakpannen dak met asbestdakbeschot van 4 mm dik. Wat gaat mij dit ongeveer kosten (dakpannen eraf, asbest verwijderen, isolatieplaten met tengels plaatsen en de oude pannen weer terug leggen)? Graag hoor ik een richtprijs van u!

Verschoven dakpannen recht leggen

Er liggen op ons dak een stuk of 8 dakpannen niet goed. Deze moeten recht gelegd worden.

Monier sneldek Glazuron betonpannen leggen

Het gaat om +/- 100 m2 dak, de dakpannen moeten vervangen worden door Monier sneldek Glazuron betonpan. Ik ga binnenkort zonnepanelen plaatsen, dus er kan per direct worden begonnen.

Betonnen dakpannen vervangen

Er liggen nu beton dakpannen op het dak, rode kleur, het gaat om ongeveer 80 m2. Graag wil ik de prijs per offerte per m2 (pannen/nok pannen/hoekpannen), inclusief leggen en afvoer oude pannen en wat er allemaal nodig is.

Grote platen buiten isolatie leggen

Het asbest van het dak wordt verwijderd. Uw werkzaamheden zijn enkel het isoleren met grote platen buitenisolatie. Wij gaan dan zelf verder met de nieuwe dakpannen. Het gaat om een dubbel blok woning, waarvan de oppervlakte samen ongeveer 90 m2 bedraagt. Ik wil de klus starten binnen 6 maanden.

Dakpannen reinigen en een verschoven dakpan goed leggen

Bovenop mijn dak ligt 1 dakpan scheef. Die zou recht gelegd moeten worden. Daarnaast zou ik graag de dakpannen gereinigd willen hebben aan de voorzijde van mijn huis en de kunststof dakkapel laten schoonmaken. De buren zijn ook geïnteresseerd in het laten reinigen van hun dakkapel en dak. Dus wellicht valt er een combi te maken. Hun dakkapel en dak is wel veel vuiler dan die van mij. Ik heb mijn dakkapel en een groot deel van het dak keurig ieder jaar schoongemaakt, voor zover ik erbij kon.

Partners

Partners van Casius