Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakpannen van de bijkeuken vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakpannen van de bijkeuken vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakpannen van de bijkeuken vervangen

Dakpannen van de bijkeuken vervangen

De dakpannen van de bijkeuken wil ik laten vervangen. Het dak is 180 cm × 270 cm en deze loopt iets schuin en er zit ook een dakraam in.

Dakpannen vervangen van woning, garage en bijkeuken

Dakpannen vervangen voor beide woonhuizen. Graag laten wij u ook het materiaal verzorgen. Afvoer van de oude pannen kan in eigen beheer indien wenselijk. Aantal pannen woonhuis (enkel) zijn ongeveer 470 stuks, garage bijkeuken ongeveer 550 stuks. Ik weet niet wat het oppervlakte van het dak is.

Dakbedekking vervangen en zinken goten vervangen

Het betreft een offerteaanvraag voor de volgende werkzaamheden aan ons dak: 1 - 5 gebroken nokvorsten vervangen. 2 - 10 gebroken dakpannen vervangen. Tevens graag een optie prijs opgeven voor het vervangen van alle pannen. Het huis is circa 6 x 8 meter groot. Zowel voor als achter is er een dakkapel aanwezig. Graag een m2 prijs opgeven. 3 - Bakgoot achterzijde en voorzijde vervangen. Ieder 6 meter lang en eenvoudig bereikbaar met een ladder. 4 - Dakbedekking bijkeuken achterzijde vernieuwen. Werkhoogte circa 3 meter. 5 - Dakbedekking van beide dakkapellen vernieuwen, werkhoogte circa 7 meter. Totaal van beide daken is ongeveer 16 m2. Graag uw prijs voor een nieuwe laag bitumen of EPDM. 6 - Lood rondom de schoorsteen recht leggen, nieuw kapje op de schoorsteen plaatsen. 7 - Bestaand klein dakraampje vervangen voor een nieuw Velux raam. Graag uw prijs voor de aanschaf en plaatsing van een nieuwe Veluxraam van circa 60 x 90 centimeter groot met verduisterend gordijn. Graag ontvangen wij een kostenopgave per onderdeel zodat het mogelijk is om delen weg te laten wanneer er een budgetoverschrijding is. Er is een foto beschikbaar.

Dakpannen vervangen

Woning jaren '50 waarvan het dak bekeken is en de pannen en een deel van de panlatten vervangen moeten worden. Woonhuis +/- 50 m2 met daaraan vast een uitbouw met bijkeuken en woonkamer van resp. +/- 12 en 25 m2. Totaal dus ongeveer 87 m2.

Dakpannen dak repareren na lekkage

Bij hevige regenval schijnt het water plaatselijk onder de pannen te schieten en uiteindelijk onder het dakbeschot te gaan waardoor er regelmatig lekkages in de bijkeuken ontstaan. Het betreft het lagere gedeelte van het dak. Ik denk dat een aantal pannen goedgelegd moeten worden en eventueel zo dat ze niet meer kunnen verschuiven. Ze verschuiven regelmatig bij harde wind. Het betreft m.i. max. een oppervlak van 3 x 3 meter.

Dakpannen vervangen

De panlatten en dakpannen dienen te worden vervangen voor een klein dak van de bijkeuken. De oppervlakte zal ongeveer 22 m2 bedragen.

Het gaat om de achterzijde van de woning ...

Het gaat om de achterzijde van de woning uit +/- 1905, dakpannen moeten vervangen +/- 8 m2 incl latten en folie Het vervangen van een kleine dakkapel .incl. 4 kozijnen van 0.5x0.50 cm naast elkaar met dubbel glas incl hang en sluitwerk. Het kapelletje heeft een oversteek van 37 cm aan de boven zijde .Het dakje moet met zink bekleed . Windvanger en boeideel zijn +/- 5 m lang vervangen met red ceder Uitbouw vervangen boeideel toilet en bijkeuken +/- 10 m1 incl zinken dakrand

2 oppervlakken: 1) bijkeuken en 2) ...

2 oppervlakken: 1) bijkeuken en 2) platdak grenzend aan schuin dak met dakpannen. 1) er zijn 2 lose afvoerpijpen die verwijderd en gedicht moeten worden plus alg. onderhoud (lood checken en indien nodig repareren, etc.) 2) kleine lekkage gehad met stormachtig weer op de scheiding van schuin en plat dak. probleem verhelpen