Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakpannen en bedekking plat dak vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakpannen en bedekking plat dak vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakpannen en bedekking plat dak vervangen

Nieuw hellend dakplatendak maken

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak met asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Schuur met asbest golfplaten moeten eraf eerst houten platen unterlayment platen erop, vervolgens moet er folie tussen en daarna dakplaten. Afmetingen schuur is 3,5 x 2,3 meter.

Nieuw leien dak

De woning is uit 1974 en de dakpannen zijn toe aan renovatie. Plan is isolatie van buiten af te plaatsen en bedekking te vernieuwen. Nu denk ik er over dit met natuurlei te doen, liefst rood, of anders grijs. Ik doe graag dingen zelf of in eigen beheer, maar heb hier geen ervaring mee. Lengte 14 m. Dakvlak normaal, dus per kant ruim 5 m. Met aftrek van grote dakkapel aan een van de zijden. Graag richtprijs voor: leveren lei, rood of grijs, dekken dak, met en zonder isolatie, of voor combi waarin samen wordt gewerkt, dus richtprijs per manuur. + de ruimte die u al dan niet heeft om deze klus in 2018 te doen.

Dakpannen en bedekking plat dak vervangen

Wij wonen in een rijtjes huis en iemand die de goten schoon kwam maken heeft aangegeven dat onze dakpannen vervangen moeten worden en dan er op ons plat dak een nieuw dak gebrand moet worden omdat er gaten in zitten en het water blijft er op liggen. De man had het over iets van 600 dakpannen. Hoeveel zou dit kosten. Hij schatten zelf op 4500 euro aan materialen en uurloon. En dat vonden wij erg veel.

Dakpannen vervangen door dakpanplaten

Het dak heeft meerdere lekkages, veel pannen zijn beschadigd en ze zijn aan het einde van de levensduur. Nu willen we graag weten of het vervangen van de dakpannen door dakpanplaten überhaupt een optie is, want mogelijk is het een "beschermd dorpsgezicht". En als het mogelijk is, wat daarvoor geregeld moet worden en wat de kosten zijn. Een lokale dakdekker vertelde ons dat altijd alleen dezelfde pannen op het dak mogen bij vernieuwing, maar op verschillende forums en in informatie van de overheid zien we dat het vervangen van het dak niet onder bouwen valt maar onderhoud en dat de soort van bedekking gewoon aangepast zou mogen worden. Momenteel is er geen geld om het dak te vernieuwen met nieuwe pannen (offerte: 20. 000 EURO inclusief BTW met isolatieplaten aan buitenzijde), dus (geïsoleerde) dakpanplaten lijkt ons een goedkoper alternatief. Bijgevoegd twee plaatjes van de huidige dakpannen (stormpan) waar de platen dan eigenlijk zoveel mogelijk op moeten lijken. We weten helaas niet precies de oppervlakte van het dak, maar het zal tussen de 110 en 200 vierkante meter zijn.

Dak controleren op lekkage

De muur in mijn slaapkamer kent een vochtplek die nog steeds koud en klam aanvoelt, alsof er direct contact met de buitenlucht is. De plek is op de grens van de dakkapel en de dakpannen, bij de schoorsteen. Graag het lood en de bedekking op deze plek controleren (kan foto sturen) en eventueel repareren. De plek is bereikbaar via het dak van de dakkapel of met een ladder (5 meter). De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt.

Dakpannen dak repareren

Dakpannen zijn verschoven in verband met een kapotte nok. Tevens heb ik op een 2e locatie (100 meter verder op) een schuin pannendak waar 2 kleine lekkages zijn en een plat dak op onze overkapping (4 x 9 meter) waar nieuwe dak bedekking op moet komen (dit is onprofessioneel gedaan). En een balkon van 3 x 3 (ongeveer) waar ook nieuwe dakleer op moet komen.

Dak dekken en reparaties

Uit de bouwkundige inspectie komt het volgende dat hersteld moet worden. De dakpannen boven de platte daken van de dakkapellen rusten op de dakbedekking van de dakkapel. Advies: tussen de onderste dakpannen en de dakbedekking een panlat plaatsen. Het afschot van het platte dak is onvoldoende. Zodra op enig moment de bedekking vervangen gaat worden, adviseren wij u direct afschotcorrectie toe te passen. De dakbedekking van het dakkapel is economisch afgeschreven. Het geheel verkeert in een matige conditie en moet op termijn worden vervangen. In het lood is meerdere scheurvorming aanwezig. In het aanwezige loodwerk zitten te weinig dilataties. Het benodigde materiaal laat ik door de dakdekker laten verzorgen. Graag ontvang ik een offerte betreffend de herstel werkzaamheden.

Volledige dakrenovatie aan een pannendak

Huis is nu 55 jaar oud. Oppervlakte van het dak: circa 110 m2 De huidige bedekking: oud-hollandse dakpannen die rood gaan schilferen. Het huidige aantal dakpannen: 28 nokpannen Voorzijde: 21 hoekpannen links 22 hoekpannen rechts 949 gewone pannen Achterzijde: 12 hoekpannen links 12 hoekpannen rechts 576 (12 x48) gewone pannen Voorkeur: een keramieke pan. Graag uw offerte hiervoor.

OVH dakpannen op het dak vervangen

Een dak met dakpannen laten vervangen. Vanwege een later aangebouwde aanbouw met andere dakpannen is het een en ander een rommelig geheel en liggen de dakpannen niet optimaal. De woning is uit 1965 en voorzien van een OVH-pan, blauw gesmoord. Klant wil graag nieuwe dakpannen, maar mogelijk dat panlatten, dakbeschot, dakfolie of dakisolatie gewenst is. Graag klant adviseren. In principe is de wens alleen de dakpannen te vervangen. Op het dak zijn een schoorsteen en 2 dakkapellen (zonder pannen) aanwezig. Het dakoppervlak is 65m2. Het dak begint voor vanaf de 1e verdieping en achter van de 2e verdieping. Klant wenst graag de OVH blauw gesmoorde pan ook als nieuwe bedekking. dak heeft geen daklekkage, dus er is geen haast geboden qua uitvoering.

Leien dak vervangen door dakpannen

We hebben een dak van ongeveer 150 m2 voorzien van vermoedelijk asbest leien. Ik wil deze graag laten vervangen voor zwarte dakpannen. Bestaande bedekking eraf halen en afvoeren. Voor de pannen rachelwerk maken en pannen + nokpannen leggen.