Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakluik plaatsen en dakbedekking vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakluik plaatsen en dakbedekking vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakluik plaatsen en dakbedekking vervangen

Plaatsen van een dakluik en dakterras op een plat dak

We willen op een plat dak, vanuit de dakkapel ( 2 x 1 meter ) een dakluik laten plaatsen. Dit dakluik moet ons een uitgang naar het dak kunnen bieden we denken er aan om een kleine dakterras aan te bouwen. We zouden dan ook gebruik moeten maken van een trap, en zouden graag willen weten wat daar de mogelijkheden van zijn. We zijn opzoek naar een bedrijf die deze klus in het voorjaar van 2019 zou kunnen klaren.

Dakluik plaatsen en dakbedekking vervangen

Wij willen onze bitumen dakbedekking vervangen (25 m2, ligt nu grind op). Daarnaast willen wij een jet bik dakentree van 180 x 80 cm laten installeren en een kleine lichtkoepel op een andere plek verwijderen en het gat dicht laten maken. Kunt u voor mij een grove schatting maken hoeveel dit zou kosten (all in prijs)? Het betreft een houten dak.

Nieuw dakluik laten plaatsen

De situatie is dat er twee dakramen zijn in een plat dak van 90 x 60 cm. Op de plaats van één van die ramen moet een dakluik komen met een uitschuifbare trap. Bedoeld als nooduitgang. Het plafond is 210 cm hoog en de dak hoogte is 225 cm. Graag indien mogelijk een all-in prijs dus inclusief trap en luik.

Dakluik naar een plat dak laten maken

Het gaat om het plaatsen van een STAKA dakluik van 90 x 240 cm in een plat (houten) dak in Utrecht. Inclusief de afwerking aan de buitenkant (waterdicht maken). De afwerking aan binnenkant wordt gedaan door een andere aannemer. Ik heb een afbeelding van een dakluik dat ik mogelijk zou willen hebben. Optioneel is het dakluik mee aan te bieden. Dit formaat of een slag kleiner. Als het mogelijk is dan met glas.

Dakluik vervangen en balkon overkapping plaatsen

Ik wil graag het luik van mijn dakterras laten vernieuwen. Ook wil ik graag een trapleuning laten plaatsen bij de trap naar het dakterras toe, het gaat hierbij om een binnen trap. Op ons balkon wil ik een overkapping hebben zodat wij hier droog kunnen zitten, het balkon is ongeveer 0.70 x 2 meter groot, dit moet nog exact opgemeten worden.

Dakluik op een plat dak plaatsen

Graag hoor ik wat het volgende zo ongeveer zou kosten: Op ons platte dak wil ik op termijn een dakluik in plaats van het daklicht dat we nu hebben zodat ik vanuit ons huis op ons dak kan komen, als dat nodig is. Met een flinke ladder. Ongeveer 2 x 1 meter en het mag geen warmtelek zijn.

Dakluik naar plat dak laten maken

Ik wil een dakluik, (nooduitgang) met of zonder koepel, laten plaatsen in een plat dak. Graag wil ik meer info en advies van de vakman wat mogelijk is.

Lichtkoepel of dakluik plaatsen

Ik wil een dakluik laten plaatsen voor de toegang naar het dakterras. Werkzaamheden betreffen het maken van een doorbraak door een houten dak, plaatsen opstand met lichtkoepel en aanhelen bitumen dakbedekking. Er ligt geen grind op het dak. Het dak is eenvoudig toegankelijk. Het dakluik schaffen we zelf aan. Aanvang werkzaamheden in overleg.

Nieuwe dakkoepel plaatsen

Er is nu een dakluik en kleine koepel naast elkaar in mijn platte dak. Ik wil nu 1 koepel op die zelfde plaats, ongeveer 90 x 120 a 130 cm groot. Het dakluik is ongeveer 90 x 60 cm. Ruimte tussen het dakluik en de koepel is slechts 10 cm. Of het dakluik vervangen door een koepel met dezelfde afmeting als het luik nu is. Zodat er niet in het dak gezaagd hoeft te worden. Huis van 1925 met houten dakconstructie. Kunt u voor beide een indicatie van kosten geven? De sleutel krijg ik pas 1 april.

Dakluik plaatsen

De klus bestaat uit: - advies welk dakluik met schaartrap het best past (70 cm breedte) - aanschaf/levering - installatie Het huidige luik voldoet niet. Toegang naar een plat dak. Wij spreken Nederlands, maar beetje Engels zou veel helpen.