Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe daklijsten aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe daklijsten aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe daklijsten aanbrengen

Nieuwe daklaag aanbrengen

Ik wil een nieuwe daklaag aanbrengen op mijn dak van 36 m2. Er zit nu for 18 m2 tegels op en de rest grind. Indien nodig ook de oude bitumenlaag verwijderen. Ook moeten er twee keer een afvoer en twee dakdoorvoer geplaatst worden. Ook moet er twee daklijsten geplaatst worden. Eventueel zelf afvoeren door de vakman. Ik wil weten hoeveel het kost om Resitrix, Rephanol of bitumen te plaatsen.

Kunststof daklijsten aanbrengen

Het betreft een hoekhuis waar de 2 daklijsten aan de zijkant vervangen dienen te worden, Misschien kan het bedrijf ook voegwerk van de schoorsteen herstellen en de cementen kop impregneren. De lengte van de woning is 7.50 meter.

Dakbedekking op een schuur vervangen

Onze schuur is 250 x 500 cm. Het is een plat dak met dakbedekking en zinken daklijsten. Het betreft een bitumen dakbedekking. Schuur is goed bereikbaar middels een gang van 1.5 meter breed. Gaarne een offerte voor het aanbrengen van een nieuw dakbedekking over het bestaande heen met dak trimmen.

Dakbedekking vervangen en isoleren

Gaat om ongeveer 80m2 op de tweede verdieping waar op sommige plaatsen lekkage is. Oude laag/lagen grind en dakbedekking verwijderen, isoleren en opnieuw bedekken. Ook willen we een nieuw daklicht voor onze toekomstige badkamer (circa 100 x 100 cm en elektrisch te bedienen). Nieuwe daklijsten, boeiboorden en een aantal dakdoorvoeren aanbrengen.

Nieuwe daklijsten aanbrengen

Ik wil graag een offerte voor nieuwe daklijsten die geplaatst moeten worden. Het gaat om 4 daklijsten van ongeveer 5 meter ieder. Ook moet het bij een schuurtje gedaan worden. Daar zijn de afmetingen ongeveer 2 bij 2 meter van. Ik zou graag een voorbeeld willen zien omdat ik niet weet of ik hout of kunststof wil hebben.

Vervangen van dakbedekking

Het betreft het vervangen van de bestaande dakbedekking van een plat dak. De oppervlakte hiervan is 48 m2. Het gaat om het aanbrengen van nieuw bitumen en nieuwe daklijsten. De dakresten moeten worden afgevoerd. Verder dient er aansluitend bij 24 m2 dakisolatie aangebracht te worden.

Goede dakdekker gezocht

Ben op zoek naar een goede dakdekker. Voor 2 kleine daken 2,5 m2 + 10 m2 - verwijderen oude dakbedekking - plaatsen nieuwe 2 laagse dakbedekking van APP met een toplaag vh merkBauder 470K24, kleur - natuurecht grafiet zwart, materiaaldikte 3. 8 - vervangen van 5 meter voetlood boven dit dak (dak 2 m2) - aanbrengen nieuwe randweg, waarvan 11 meter wordt voorzien van zinken daklijsten - aanbrengen loden plaat - eventueel vervangen van houtrot. Alleen reageren als de werkzaamheden binnen 1 week kunnen plaats vinden. Het is ook mogelijk dat er eerst spoedreparaties worden uitgevoerd en later het eigenlijke werk de werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval moet eerst worden overlegd

Plat dak bedekken

Dak renovatie van een plat dak uit de jaren 80, circa 75m2. Dak is bedekt met (heel) oud mastiek met grind. Dak grenst direct aan plat dak buren (een geheel) en die hebben bitumen (ene kant) en bitumen en mastieken (andere kant) dakbedekking. Dakrand is slecht. Er staat een schoorsteen. En er zijn 3 (of 2) afvoeren. Loodgieter adviseert alles eraf halen en bitumen grondlaag (glasvlies basis) en bitumen toplaag met zgn leislag (A kwaliteit), eventueel vervangen van incompetent dakbeschot (hout), verwijderen van oude daktrimmen. Het vervangen van 'luchtkappen' door aluminium versies. Aanbrengen van 12 meter zinken daklijsten. En 4 cm nieuw dik grof grind. Hij garandeert het dak voor 10 tot 20 jaar. Maar niets over EPDM dat 40 jaar mee kan gaan, is epdm beter dan bitumen en wat zijn de eventuele voor en nadelen ten opzichte van een bitumen dak. Graag uw offerte voor mijn dak.

Vervangen van plat dak

Het betreft het vervangen van de platte daken, bitumen, namens VvE. Graag ontvang ik offertes voor de volgende werkzaamheden: * Verwijderen van grindlaag; * Verwijderen van oneffenheden op het dak; * Verwijderen van dakbedekking waar nodig; * Vast zetten van belast dak met drukverdeelplaten; * Verwijderen van zinken daklijsten; * Verwijderen van loodwerk rond schoorstenen; * Aanbrengen van dakbedekking ongeveer 100 m2; * Leveren en plaatsen van 8 maal dakdoorvoeren; * Inbranden van dakdoorvoeren; * Aanbrengen van kantstroken, randafwerking; * Aanbrengen van nieuwe zinken daklijsten; * Plaatsen en leveren van lichtkoepel, ongeveer 60 bij 80 cm; * Inslijpen van loodwerk rondom schoorstenen; * Afvoeren van grindlaag. Werk schoon en netjes opleveren.

Bitumen dak renoveren

Graag ontvang ik een offerte om het platte dak van onze woning te renoveren. Het gaat om een dak van 49 m2 (7x7) en het voorste deel, circa 4m2, steekt naar voren uit door een stukje schuin dak. De huidige situatie is een oude grindlaag met daaronder roofmate wat op een oude bitumen dakbedekking ligt. Dit zal moet worden verwijderd. Daarna isolatie platen van 70 mm dik plaatsen, met in de laatste 3 meter afschot naar afvoer. De isolatieplaten moeten geschroefd worden aan de plafondbalken en niet doorsteken want dit is zichtwerk van binnen in de zolder. Bekleding met EPDM folie min 1,2 mm. 4 x doorvoer. Ook nieuwe daklijsten (hout en zink) en een nieuwe loodslab aanbrengen. De aangrenzende daken zijn met bitumen bedekt, kan er dan EPDM geplaatst worden. Daarnaast is het de bedoeling om hier later een dakterras van te maken.