Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Daklijst vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: daklijst vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: daklijst vervangen

Daklijst vervangen

Goedemorgen, door een brandje in de tuin is de dakstrip van de schuur zwartgeblakerd.Wat kost het om deze te vernieuwen?

Daklijst vervangen

Ik wil graag offerte voor vervangen daklijst zijgevel (2 hoog) vanwege houtrot. Hoekhuis maar de zijde waar het om gaat grenst aan ander pand, dus voor offerte even goed kijken of / zo ja wat voor soort steigers nodig zijn. Zie foto voor voor en achterzijde van deze zijgevel.

Dakbedekking vervangen

Ik zoek een partij die mijn dak kan renoveren en vervangen. Het dak is 50 m2. Ik wil graag dat er dakisolatie word aangebracht, nieuwe bitumen worden geplaatst en dat de mastiekranden, boeidelen en daklijst word afgewerkt. Daarnaast dient het puin te worden afgevoerd.

Dakpannen vervangen en schoorsteen verwijderen

Het gaat om het vervangen van dakpannen en verwijderen van de schoorsteen. Hier moet als het kan een aansluiting op ventilatiekanaal blijven. Graag ook een opgaaf van kosten voor het aanbrengen van een plastic isolatielaag onder de pannenlatten. Het betreft een hoekwoning. De daklijst(? Lat aan zijkant huis onder de pannen) willen we ook graag vervangen voor trespa. Het gaat om een totaal oppervlak van 40 m2 omdat er een dakkapel geplaatst is. Wij hebben in totaal 3 etages.

Dakgoten en boeidelen vervangen

2 x 6 meter boeidelen vervangen (windveer& daklijst), 13 meter dakgoot zink vervangen, 13 meter houten delen vervangen door kunststof, overhang (onderkant) planken vervangen 13 x 0,5 meter, 6 meter dakgoot zink vervangen, 6 meter houten delen vervangen door kunststof, overhang (onderkant) planken vervangen 6 x 0,5 meter. De werkplek is goed bereikbaar en de klant gooit zelf het afval weg.

Renoveren dak met asbest

Indicatie prijs verbouw te kopen huis: dakranden en daklijst, dakgoot kapot, dak is al geisoleerd, dakpannen vervangen, staat dakbeschot onbekend (graag in offerte opnemen), er zit asbest in. Grove prijsindicatie is voldoende.

Dak renoveren en isoleren

Ik woon in een twee-onder-een-kapwoning uit bouwjaar 1890, die al diverse keren is gerenoveerd, voor het laatst in 1980. Ik wil graag met aannemers in gesprek over het renoveren van het dak. De dakpannen moeten eraf. Daarna moet het dakbeschot worden vervangen, omdat is gebleken dat daar houtrot in zit of heeft gezeten. Ik wil er dakisolatie op laten plaatsen. Mogelijk moeten ook de dakgoot en muurplaat vervangen worden. De overgang van de gevel naar het dak moet goed worden afgedicht. Verder moet er een daklijst en 1 dakraam worden vervangen. Ik denk dat de dakpannen nog in goede staat zijn en herplaatst kunnen worden. Er moet een oplossing worden bedacht voor de aansluiting van mijn dak op dat van mijn buren en voor de aansluitingen rondom de dakkapel. Het gaat naar schatting om 200 m². Voor het aanvoeren van materialen kan er geen vrachtauto bij de woning komen. Bij een renovatie van mijn buren is de aanvoer van het materiaal per boot over het water verzorgd door een bedrijf in het dorp dat een boot met kraan heeft. Ik wil ook de optie voor spouwmuurisolatie bespreken. Voor het maken van een goede offerte is het beter om even een afspraak te maken.

Dakbedekking vervangen

Het betreft een offerte aanvraag voor de vervanging van de bitumen dakbedekking van een plat dak. Het dak is 3.6 x 1.6 meter groot. Inclusief vervanging zinken daklijst.

Verrotte daklijst vervangen

Ik wil een slechte daklijst laten vervangen in kunststof met windvang aan bovenzijde. Kleur gebroken wit. Zie foto van de huidige situatie. Mogelijk is enig herstel aan metselwerk ter plekke nodig.

Dakbedekking aanbouw vervangen

Het betreft een plat dak van een aanbouw. Deze aanbouw is 2.50 bij 1.70 meter groot. De bestaande dakbedekking dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna wil ik graag Mono 3 MB dakbedekking volgens de föhn methode aan laten brengen. Ook de zinken daklijst moet worden vernieuwd. De vakman dient de materialen te leveren en te plaatsen.

Partners

Partners van Casius