Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Daklekkage repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: daklekkage repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: daklekkage repareren

Daklekkage bij de dakkapel opsporen en repareren

DAKLEKKAGE OPS[OREN BIJ DAKKAPEL. LEKT ALLEEN BIJ BEPAALDE WINDRICHTING (HOEVEELHEID REGEN IS NET VAN BELANG).

Daklekkage opsporen en repareren

Daklekkage opsporen en repareren. Het betreft een dak van een erker van een appartement op 3 hoog.

Daklekkage repareren

Het gaat op een lekkage aan een dakkapel van de zolderverdieping. Een rand van druppels maakt het dat de vloer gisteren blank stond en nu bedekt met handdoeken... helaas helpt het weer ook niet mee! Is het mogelijk om zsm (morgen) te komen kijken? Alvast super bedankt voor een antwoord. M vr gr

Daklekkage repareren

Daklekkage repareren, lekt rond de regenpijp verder geen lekkages.

Daklekkage repareren

DAKLEKKAGE REPAREREN. HET GAAT OM EEN DAK MET DAKPANNEN. LOCATIE LEKKAGE IS BEKEND (ZIE FOTO)

Sedumdak met een daklekkage repareren

Ik heb een lekkage ontdekt in huis via het dak van een uitbouwtje met een sedumdak. Het is een plat dak waar het sedum in een sort zwarte palntenbakken op staat. Ik laat hier graag snel een reparatie aan verzorgen. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.

Daklekkage repareren, dakgoten en regenpijp vervangen

Wij hebben voor en achter problemen met onze dakgoten. Ik wil graag een afspraak maken voor iemand die langs zou kunnen komen om de dakgoten, het hout erboven, en de regenpijpen te vervangen. De dakgoten zijn volgens mij van zink, het hout moet vervangen worden met keralit en de regenpijpen zijn plastic en daar wil ik wat duurzamer materiaal voor terug, zodat dit niet weer gebeurt. Ook mag de vakman eventueel het puin afvoeren. De afmetingen weet ik zo nu niet maar ik kan dat nog gaan opmeten.

Daklekkage repareren aan een pannendak

Ik wil graag dakpannen laten verleggen op het dak van onze bovenwoning. Wij hebben lekkage en er is op een stuk van 15 m² sprake van verschoven dakpannen door de wind. Dit dak is goed bereikbaar via een dakterras. Ik ontvang graag vooraf uw prijsindicatie.

Daklekkage repareren met vloeibare dakbedekking

Daklekkage repareren door een plat dak volledig met vloeibare dakbedekking te bedekken. De oppervlakte is ongeveer 30 m2.

Lekkage aan lessenaarsdak te repareren

Het betreft een daklekkage die opgespoord dient te worden en gerepareerd. Het gaat om een dakpannen lessenaarsdak. De lekkage is zichtbaar op een deel van ongeveer 5 m2. Er zijn meerdere natte plekken zichtbaar.