Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Daklekkage opsporen en v? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: daklekkage opsporen en v. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: daklekkage opsporen en v

Daklekkage opsporen en repareren

Daklekkage opsporen en repareren op dakpannen dak, lekt tussen muur en dak, bij schoorsteen. Recente bouwkundige keuring wees uit dat lood om de schoorsteen in de nabije toekomst vervangen zou moeten worden. Maar ook zijn recent zonnepanelen verwijderd en lagen er her en der wat dakpannen scheef.

Daklekkage opsporen en repareren

Daklekkage opsporen en repareren. Dat gaat over een platdak. Bij harde regen

Daklekkage opsporen en verhelpen

Tussen 2 betonplaten komt er af en toe een druppel naar beneden. Het betreft een plat zolderbalk. Ook bij de ontluchtingspijp komt er af en toe een druppel naar beneden. Deze plekken bevinden zich op nog geen 60 cm afstand.

Daklekkage op een bitumen dak repareren

Dak lekkage opsporen en repareren. Het betreft een bitumen dak van ongeveer 10 m2.

Daklekkage repareren

Het betreft een herenhuis uit 1934 met een dakpannen dak. Er is lekkage en op 2 plekken aan de binnenzijde zijn de plekken zichtbaar. Ik vermoed dat de lekkage bij de kilgoot is. Het dak is ongeveer 75 m2 groot. Graag laat ik de lekkage opsporen en verhelpen.

Daklekkage opsporen en repareren

Daklekkage opsporen en eventueel repareren. Het gaat om een plat dak, balkon van ongeveer 4 m3.

Daklekkage repareren

Daglekkage opsporen en repareren.

Daklekkage repareren

Daklekkage opsporen en repareren van een kunststof platdak. Dak is ongeveer 12 jaar oud. Lekkage komt door de betonnen platen heen.

Daklekkage bij het zolderraam opsporen en repareren

Het gaat om een lekkage die binnen komt via de rand van een velux zolderraam maar wat van hoger op het leistenen dak lijkt te komen. Maar waar precies kan ik niet achterhalen (ik vermoed zelf via de nok maar dat is een gok). Het lekt niet altijd en het is ook niet veel maar om erger te voorkomen zou ik graag een afspraak maken om hier een keer na te laten kijken en een reparatieplan te maken. Het dak heeft een opp van ca 36 m2. Met vriendelijke groet,

Daklekkage op een pannendak repareren

Daklekkage opsporen en repareren, het is een dak met pannen. De lekkage lijkt heel lokaal, het betreft een niet geïsoleerd zolderdak.

Partners

Partners van Casius