Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Daklekkage opsporen en repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: daklekkage opsporen en repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: daklekkage opsporen en repareren

Daklekkage repareren

Daklekkage opsporen en oplossen. Het gaat om een dakpannendak. Lekkage is in de buurt van de schoorsteen.

Daklekkage repareren

Daklekkage opsporen en repareren , schuin dak, dakkpannen , ongeveer 1 vierkante meter

Daklekkage opsporen en repareren

We hebben een dakpannen dak. Bij de achterzijde zit een kleine lekkage waarvan de bron duidelijk te zien Is in het plafond. Dit lijkt te zitten bij de dakrand of schoorsteen. Wij willen dit graag opgelost zien :)

Daklekkage opsporen en repareren

Ik heb daklekkage en wil dat graag opgespoord en gerepareerd hebben. Aan beide kanten van het dak zit een dakkapel. Het gaat om ongeveer 10 m2 waar de locatie van de lekkage is.

Lekkage dakkapel opsporen en verhelpen

Wij willen onze daklekkage laten opsporen en repareren. Het is waarschijnlijk een lek bij de aanhechting van ons hellende dak en dakkapel. De dakkapel heeft ook een hellend dak en dakpannen. Het regenwater komt nu onder de pannen, de slaapkamer in.

Daklekkage opsporen en repareren

1. daklekkage opsporen en repareren, pannendak met brede zinken dakgoot (52 cm) 2. Daklekkage opsporen en repareren, breed plat zinken dak (120 cm) svp SPOED!

Daklekkage opsporen en verhelpen

Er is een daklekkage aanwezig bij een dakpannen dak. Het lijkt dat de lekkage bij de schoorsteen zit. Aan de binnenzijde is de lekkage op 1 plek zichtbaar.

Daklekkage opsporen en repareren

Daklekkage opsporen en repareren. Schuin pannendak can ongeveer 60 vierkante meter. Het gaat om vier kleine lekkages.

Daklekkage op het dakterras repareren

Wij hebben een daklekkage van het dakterras. Deze is op 1 plek zichtbaar in de ruimte hieronder. Het dakterras is ongeveer 15 m2. Graag laten wij de lekkage opsporen en repareren.

Schuurdak repareren

Daklekkage opsporen. Het betreft 1 meter. Ik weet waar het lekt in de schuur.