Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Daklekkage op een chalet reapreren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: daklekkage op een chalet reapreren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: daklekkage op een chalet reapreren

Daklekkage aan een kunststof chaletdak verhelpen

Lekkage dak chalet verhelpen. We hebben een likon chalet en in het midden dak zit een lekkage. Wat kunnen jullie zsm voor ons betekenen?

Daklekkage op een chalet reapreren

Ik heb een kunststof chalet met kunststof dakplaten, nu heb ik hier en daar lekkage. Alleen met hele harde wind of sneeuw. Ik heb de platen er een keer afgehaald en het hout had natte plekken en ook het isolatie was nat. Nou was mijn vraag als ik de dakplaten laat zitten en alles eronder laat vervangen - isolatie en platen, wat ben ik dan kwijt?

Daklekkage repareren en eventueel dak vernieuwen

Waarschijnlijk een geheel nieuw dak. Mijn ouders hebben 8 jaar geleden een chalet (blokhut) geplaatst. Nu is het na al die jaren gaan verouderen en is er nu lekkage. Deze blokhut wordt gebruikt als kantoor, erg belangrijk dat de lekkage wordt verholpen. Het gaat hierbij om een puntdak van 45 m2. Ik zou graag van u willen weten wat het zou gaan kosten dit te verhelpen. Graag mailen.

Daklekkage aan chalet repareren

Daklekkage repareren het gaat om een plat dak van 12 m2 van een chalet. Er is een boom door de storm tegen de zijkant aangevallen, daktrim en balk eronder is stuk dus een nieuwe balk en trim en nieuw dakbedekking. Graag een offerte wat ong. De kosten zijn. Binnen lekkage doordat balk doormidden is en daktrim kapot is. Dus en lekkage en dakreparatie.

Daklekkage chalet

Het chalet van 3 x 12 meter is van hout en het dak is met dakleer bekleed. In de woonkamer en slaapkamer zijn sporen van lekkage (in ieder geval dat is wat wij vermoeden) op de wanden te zien.