Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe daklaag aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe daklaag aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe daklaag aanbrengen

Nieuwe daklaag aanbrengen

Ik wil een nieuwe daklaag aanbrengen op mijn dak van 36 m2. Er zit nu for 18 m2 tegels op en de rest grind. Indien nodig ook de oude bitumenlaag verwijderen. Ook moeten er twee keer een afvoer en twee dakdoorvoer geplaatst worden. Ook moet er twee daklijsten geplaatst worden. Eventueel zelf afvoeren door de vakman. Ik wil weten hoeveel het kost om Resitrix, Rephanol of bitumen te plaatsen.

Bitumen daklaag aanbrengen

Wij hebben een plat dak, en willen graag een bitumen laag over de oude laag. Vierkante meter is ongeveer 160.

Shingles op schuurdak aanbrengen

Het dak van ons schuurtje lekt een beetje. Er zit bitumen op. Is een plat en beetje schuin aflopend dak van ongeveer 10 vierkante meter. Het dak bestaat uit lossen planken en die zien er nog goed uit. Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn als u over de huidige bitumen daklaag groenen shingles aanbrengt en of dit op korte termijn mogelijk is. Het dak met de groene shingles is van de veranda en het gaat om het aansluitende schuurtje.

EPDM-dak aanbrengen

Gewenste materiaal is al aanwezig. Wegens meerdere werkzaamheden in en aan het huis kan ik een vakman gebruiken die de epdm laag kan verlijmen. Het betreft een stuk van 8 bij 6 met 2 ramen indien gewenst kan de isolatie kort voor de klus gelegd worden zodat u direct kunt beginnen aan de daklaag. Met vriendelijke groet, Jordi

Bitumen op afdak vervangen

Graag willen wij een offerte voor het verwijderen van de oude bitumen daklaag en het aanbrengen van een nieuwe bitumen daklaag. Het betreft een gezamenlijk afdak met het naastgelegen huis en is voorzien van grind en 4 of 5 tegels om op te staan. Het oppervlak van de muur tot de rand en van de zijkant tot aan de grens met de buren, de regenpijp boven in de foto, is ongeveer 90 x 290 cm. Het gaat alleen om ons gedeelte van het dakje en bij de regenpijp loopt nog een soort kanaaltje om het hemelwater verder af te voeren naar beneden. Voor op de hoek staat het bitumen dak hier en daar wat bol alsof er vocht onder zit. Verder weet ik niet of de lijsten vervangen moeten worden. Het huis is van 1993.

Lekkage plat dak verhelpen

Ik heb een plat dak van 3 meter bij 6 meter. Ik heb hier lekkage. Ik wil de huidige daklaag graag deels laten vervangen, ook wil ik graag een 2e toplaag aanbrengen. Er ligt bitumen. De ruimte is makkelijk bereikbaar voor de vakman.

Nieuwe daklaag op plat dak aanbrengen

Bij de hevige regen afgelopen maand is gebleken dat ons plat dak aan een nieuwe bitumen daklaag toe is. Het huis is bijna 20 jaar oud . Het gaat om een oppervlakte van 35 m2. Graag offerte. Alleen reageren via E- mail. Dank. Met vriendelijke groet, Johanneke

Nieuwe bitumen daklaag aanbrengen

Ik wil graag de bitumen dakbekleding van mijn schuur laten vervangen. De schuur is 2 jaar oud maar de huidige dakbekleding lekt. De schuur is 5.1 x 3.2 meter groot.

Nieuwe daklaag aanbrengen op aanbouwen

Graag willen wij 2 aanbouwen laten voorzien van een nieuwe daklaag.

Dakkapel daklaag vervangen

Nieuwe dakdeklaag op dakkapel aanbrengen. Formaat ongeveer 4,5 x 2 meter.