Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakkapellen bedekken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakkapellen bedekken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakkapellen bedekken

Dak bedekken

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Graag inclusief 4 dakkapellen van 4 meter breed.

Dakbedekking aanbrengen

Ik wil een plat dak bedekken, het liefst zonder al te hoge opstaande rand. Afmeting is 6.30 x 3 meter. Zo goedkoop mogelijk. Overige materialen zijn aanwezig, alleen nog aanbrengen van bovenste laag. Ik zit te twijfelen tussen een Mastieken dak en een PVC dakbedekking. Graag advies hierin. Dak is bereikbaar middels een ladder of iets dergelijks. Dak heeft 3 dakkapellen.

Dak bedekken met dakpannen

Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil graag een offerte voor gewone pannen en en 'zonnepannen' met installatie, wellicht die laatste alleen aan de zonnekant van het huis. De oppervlakte van het dak is totaal circa 50m2. Dat is exclusief de twee dakkapellen en een aan te brengen nieuw Velux dakraam. Dat raam s.v.p. meenemen in de offerte.

Plat dak bedekken

Dear sir or madam, I am interested in renovating my roof. The roof is flat, is connected to Zinken dakkapellen (2 x 2,5 m²) and has a Daktoegangsopstand (60cm x 100cm). The roof is 55-60m2. Kind regards.

Dakkapellen bedekken

Ik wil graag drie dakkapellen opnieuw laten bedekken. Ze zijn ongeveer 15 jaar oud en de eerste scheurtjes worden zichtbaar. Het betreft twee dakkapellen die vanuit het raam en de tuin goed bereikbaar zijn; De derde is op de tweede verdieping. Tevens willen we graag dat de afvoerpijpen vervangen worden met alles wat daarbij komt kijken.

EPDM op dakkapellen aanbrengen

Het dak in orde maken van 2 nieuw geplaatste dakkapellen. Totaal is het ongeveer 20 m2. De dakkapellen zitten aan de voor- en achterzijde van de woning met beide een lengte van 500 cm en diepte van ca 180 cm. Graag met EPDM bedekken. De dakrand voorzien van een zinken krul (geen aluminium daktrim). Planning is de 2e helft van maart.

Monier OVH dakpannen aanbrengen op woningen

Nieuwbouwdaken pannendak en platte daken bedekken. Het gaat om daken van twee vrijstaande woningen: -Leggen OVH dakpannen van Monier incl. levering panlatten. -Oppervlakte daken per woning (zadeldak met aan de voorzijde een dakkapel) =89,76 m2 Tevens: -Twee platte daken vernieuwen van een vrijstaande garage, 31 m2 per stuk. Inclusief isolatie. -Vier erkers van elk 7 m2, ook met isolatie. -2 luifels zonder isolatie, elk 4,5 m2. -Dakkapellen 2 stuks van 5,5 m2 per dakkapel, ook met isolatie. Uitvoering mei 2015.

Dakkapellen opnieuw bedekken

Waarschijnlijk moet ook een deel van het onderliggende houtwerk worden vervangen. Het betreft 2 dakkapellen.

Daklood bij dakkapellen vervangen

Wij hebben twee dakkapellen van vijf meter breed en daar moet aan de voorkant het lood vervangen worden, dat is in totaal 10 meter. Bij de dakkapel op zolder ook aan één zijkant het lood vervangen, dit zal zo'n 2 meter zijn. Tevens één hemelwaterafvoer van de zijkant naar de voorkant verplaatsen. Ik zou ook nog graag een offerte willen voor het opnieuw bedekken van een dakje van 6 x 1 m.

Dakbedekking dakkapellen vervangen

Rubber dak voor 2 dakkapellen elk aan 1 stuk, ruim gemeten. 1x 5,5 x 3 meter = 16,5 m2 1x 5 x 2,5 meter = 12,5 m2 Dak met EPDM bedekken. Dakkapellen op zolder, boven de eerste verdieping, dus een meter of 7 hoog. Steiger plaatsen, al is het krap, is mogelijk. Graag een indicatie van kosten hiervoor.