Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakkapellen bedekken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakkapellen bedekken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakkapellen bedekken

Dakkapellen bedekken

Ik wil graag drie dakkapellen opnieuw laten bedekken. Ze zijn ongeveer 15 jaar oud en de eerste scheurtjes worden zichtbaar. Het betreft twee dakkapellen die vanuit het raam en de tuin goed bereikbaar zijn; De derde is op de tweede verdieping. Tevens willen we graag dat de afvoerpijpen vervangen worden met alles wat daarbij komt kijken.

EPDM op dakkapellen aanbrengen

Het dak in orde maken van 2 nieuw geplaatste dakkapellen. Totaal is het ongeveer 20 m2. De dakkapellen zitten aan de voor- en achterzijde van de woning met beide een lengte van 500 cm en diepte van ca 180 cm. Graag met EPDM bedekken. De dakrand voorzien van een zinken krul (geen aluminium daktrim). Planning is de 2e helft van maart.

Monier OVH dakpannen aanbrengen op woningen

Nieuwbouwdaken pannendak en platte daken bedekken. Het gaat om daken van twee vrijstaande woningen: -Leggen OVH dakpannen van Monier incl. levering panlatten. -Oppervlakte daken per woning (zadeldak met aan de voorzijde een dakkapel) =89,76 m2 Tevens: -Twee platte daken vernieuwen van een vrijstaande garage, 31 m2 per stuk. Inclusief isolatie. -Vier erkers van elk 7 m2, ook met isolatie. -2 luifels zonder isolatie, elk 4,5 m2. -Dakkapellen 2 stuks van 5,5 m2 per dakkapel, ook met isolatie. Uitvoering mei 2015.

Dakkapellen opnieuw bedekken

Waarschijnlijk moet ook een deel van het onderliggende houtwerk worden vervangen. Het betreft 2 dakkapellen.

Daklood bij dakkapellen vervangen

Wij hebben twee dakkapellen van vijf meter breed en daar moet aan de voorkant het lood vervangen worden, dat is in totaal 10 meter. Bij de dakkapel op zolder ook aan één zijkant het lood vervangen, dit zal zo'n 2 meter zijn. Tevens één hemelwaterafvoer van de zijkant naar de voorkant verplaatsen. Ik zou ook nog graag een offerte willen voor het opnieuw bedekken van een dakje van 6 x 1 m.

Dakbedekking dakkapellen vervangen

Rubber dak voor 2 dakkapellen elk aan 1 stuk, ruim gemeten. 1x 5,5 x 3 meter = 16,5 m2 1x 5 x 2,5 meter = 12,5 m2 Dak met EPDM bedekken. Dakkapellen op zolder, boven de eerste verdieping, dus een meter of 7 hoog. Steiger plaatsen, al is het krap, is mogelijk. Graag een indicatie van kosten hiervoor.

Plat dak opnieuw bedekken

Opnieuw leggen van dakbedekking op platdak met epdm of pvc. Garage van 7 bij 3 meter. Bijkeuken van 5 bij 2 meter. Plus 4 dakkapellen van ongeveer 3 bij 1,5 meter. Er zit nu bitumen op. Er zitten ook overal aluminium daktrimmen, ik weet niet of deze ook vervangen moeten worden of hergebruikt kunnen worden.

Dak woonhuis vervangen

Compleet pannendak vernieuwen met 2 dakkapellen. Schuin bedekken. Plat dak met mastiek en schoorsteen vervangen. Vrijstaande woning. Het is de vraag of de latten en dakbeschot ook vervangen moeten worden. Het is een vrij groot huis met een dak van ongeveer 200 m2 oppervlakte. Graag komen kijken en mogelijkheden bespreken. Ook alle materialen leveren. Ik zoek een bedrijf dat meedenkt. Kernwoorden: duurzaamheid en perfectie.

De daken van de garages van ons en de ...

De daken van de garages van ons en de buren willen we opnieuw laten bedekken. Tevens willen we graag een eerlijk advies over het wel/of niet opnieuw laten bedekken van de dakkapellen.

Wij willen graag alle platte delen van ...

Wij willen graag alle platte delen van ons dak opnieuw bedekken. Dit houdt naast de twee vlakke gedeeltes van onze dakkapellen ook in dat de uitbouw van de badkamer waar de afvoer niet goed van werkt vervangen dient te worden. De dakkapel aan de achterkant van ons huis met een oppervlakte van ongeveer 15 vierkante meter willen wij samen met de uitbouw van ongeveer 8 vierkante meter "extra stevig" bedekken om er eventueel een terras op te kunnen maken. Naast deze twee groter delen is er aan de voorkant van het huis een kleine dakkapel (6 vierkante meter) waarvan wij de bedekking ook graag mee willen nemen en twee kleine driehoeksvormen waarvan de afwatering niet goed verloopt. Deze twee delen (totaal ongeveer 6 vierkante meter).