Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakkapellekkage repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakkapellekkage repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakkapellekkage repareren

Dakkapellekkage laten repareren

Bij de aansluiting van ons dakkapel hebben we lekkage ontdekt. Het is aan de onderkant/hoek van het dakkapel. Waarschijnlijk is het al langere tijd ongemerkt aanwezig. Er is schimmelvorming en mogelijk ook houtrot aanwezig. Mogelijk lekt het alleen bij harde wind/storm.

Dakkapellekkage repareren

Mijn dakkapel lekt en er moet nieuwe dakbedekking komen. Ik weet niet of er meer schade onder de bedekking vandaan komt. Het dak is ongeveer 6 meter.

Dakkapellekkage repareren

Wij hebben lekkage in dakkapel maar kunnen de oorzaak niet vinden.

Daklekkage/dakkapellekkage

Lekkage geconstateerd bij het dak. Tussen dak en dakkapel is daar inmiddels ook daklekkage op eerste verdieping door ontstaan en op de zolderkamer. Graag zo spoedig mogelijk problemen bekijken, offerte maken en repareren.